Serhat Işık 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Az önce yine yola çıktım bu sefer ışıklar yanmadı.şamandıranın maliyeti ne kadar dır?acaba Yorum bağlantısı
Serhat Işık 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 internet de set olarak var 125-150 tl arası birde şamandıra sensörü diye bir parça var 45 tl. hiç serviste şamandıra değiştiren oldu mu ? acaba ... Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 şamandıra büyük ihtimal bozuk ama deponun üzerinde şamandıraya çok yakın hoparlör var ise onlarda göstergeyi sapıtıyor. Yorum bağlantısı
Uğur Köker 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 arkadaşlar selamlar,brc beyin diyaframı satan veya o parçayı tamir eden bir yer var mı?servis direkt değişecek fiyatı da 300-400 tl arası diyor Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 arkadaşlar selamlar,brc beyin diyaframı satan veya o parçayı tamir eden bir yer var mı?servis direkt değişecek fiyatı da 300-400 tl arası diyor Beyin regülatörse tamir takımını ayrı satmıyorlar. Amaç regülatör değiştirip para kazanmak. Yorum bağlantısı
Uğur Köker 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 Beyin regülatörse tamir takımını ayrı satmıyorlar. Amaç regülatör değiştirip para kazanmak. içindeki taş patlasan 10-15tl lik plastik conta için milleti resmen dolandırıyorlar,böyle satış politikasımı olur anlamakata güçlük çekiyorum cevap için teşekkürler Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 içindeki taş patlasan 10-15tl lik plastik conta için milleti resmen dolandırıyorlar,böyle satış politikasımı olur anlamakata güçlük çekiyorum cevap için teşekkürler Faruk Sevgili'ye sormuştum bunu, aynı cevabı vermişti. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz işini bilen, dürüst brc servisi var mı? Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz işini bilen, dürüst brc servisi var mı? 2A Mühendislik BRC Türkiye Distribütörü, Honda ile anlaşmaları bile var 0 KM Hondalara bunlar takıyor tüpü. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 2A Mühendislik BRC Türkiye Distribütörü, Honda ile anlaşmaları bile var 0 KM Hondalara bunlar takıyor tüpü. Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 arkadaşlar bu sabah arabam benzinden lpg ye geçer geçmez lpg depo seviye göstergesinin dört ışığı da yanıp sönmeye başladı. (ek bilgi:depom tam doludur..birde depo seviye göstergesi depo dolu olmasa bile dolu gösteriyor,depoya hafif vurunca düzeliyor) bir iki gün önce buji takımını değiştirdim.bununla bir alakası var mı? yardımcı olursanız sevinirim. videosunu çektim ama yükleyemedim.video yükleme konusunda bir öneriniz var mı acaba? Abi eğer depoyu sonuna kadar doldurduysan yapıyor bunu, bende 1 kez yaşadım aynı sorunu, lpg azalınca düzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 Sevgili abilerim merhaba,lpg ile ilgili ilk defa sorun yazıyorum.İzmirde herzaman aynı yerden lpg alırdım şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama geçen gün F.Altayın ordaki Bp den 60 liralık gaz aldım.Çeşmeye gittim döndüm içindede 30 liralık gaz vardı sabit hızda gittim sonra arabayı kullanmadım.Bugün arabaya bindim araba hafif hafif öksürüyor sanki pislik var araba da. Otobana çıktım işe gittim malesef düzelmedi sorun ne yapacagım? Yorum bağlantısı
Serhat Işık 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 Abi eğer depoyu sonuna kadar doldurduysan yapıyor bunu, bende 1 kez yaşadım aynı sorunu, lpg azalınca düzeldi. depo hep full oluyor cem kardeşim. lpg azalınca düzeliyor gibi çok gözlemlemedim ama dikkat edeyim buna. Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 depo hep full oluyor cem kardeşim. lpg azalınca düzeliyor gibi çok gözlemlemedim ama dikkat edeyim buna. Abi depo şamandırası ses yapmaya başlayınca durdurt dolumu, ben 1 kez inat ettim aldığı kadar alsın diye,epeyce öttü depo, o gün yaşadım bu sorunu. 50-60 km kadar yol yapınca ışıklar normale döndü. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 Aynen dediğin gibi yapıyorum.depo doldu mu kapattırıyorum.bizim ışıklar uzun süredir hep full gösteriyor.gidip göstermek gerekecek. bir sıkıntı oluşturur mu acaba böyle kullansak? Yorum bağlantısı
Osman Özdemir2 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 merhaba, bende bugün taktırdım lpg sistemimi.brc my11 model ayrıca sibop yağlama ve benzin pompasını kapamak için röle de taktırdım.taktırdığım yerin ismi reklama girermi bilmiyorum o yüzden bende ismini yazmadım.toplam 1900 tlye mal oldu.ancak kafama takılan lpg mi tam doldurttum ve ümraniyeden yola çıktım, aracımın yol bilgisayarındaki ekranda mevcut yakıtla gidebileceğim bilgi gösteriyordu ve bu menzil yol boyunca düştü? lpg ile gitmeme ve benzin pompasını kapatan röle taktırmama rağmen bu değer neden düştü? yola çıktığımda kalan benzinle gidebileceğim yol miktarı 75 ti eve geldim 54 km kaldığını gösteriyor.sanki benzinle geldim.ama içerdeki düğmede(lpg nin düğmesi) tüm ışıklar yeşildi yani depo dolu ve lpg de çalışıyordu sistem.Fikirlerinizi iletirmisiniz.Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 merhaba, bende bugün taktırdım lpg sistemimi.brc my11 model ayrıca sibop yağlama ve benzin pompasını kapamak için röle de taktırdım.taktırdığım yerin ismi reklama girermi bilmiyorum o yüzden bende ismini yazmadım.toplam 1900 tlye mal oldu.ancak kafama takılan lpg mi tam doldurttum ve ümraniyeden yola çıktım, aracımın yol bilgisayarındaki ekranda mevcut yakıtla gidebileceğim bilgi gösteriyordu ve bu menzil yol boyunca düştü? lpg ile gitmeme ve benzin pompasını kapatan röle taktırmama rağmen bu değer neden düştü? yola çıktığımda kalan benzinle gidebileceğim yol miktarı 75 ti eve geldim 54 km kaldığını gösteriyor.sanki benzinle geldim.ama içerdeki düğmede(lpg nin düğmesi) tüm ışıklar yeşildi yani depo dolu ve lpg de çalışıyordu sistem.Fikirlerinizi iletirmisiniz.Teşekkürler. Osman bey hayırlı olsun. Bu konu daha önce tartışılmıştı linkini bulamadım şimdi ama yol bilgisayarı benzinle çalışmaya göre ayarlı ve programlıdır o nedenle lipde doğru değerler gösterdiğini düşünmüyorum. En doğru ölçüm depo ölçümüdür. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Motor çalıştı ve araç bir noktadan başka bir noktaya gitti. Araç ne bilsin lpg yaktığını? O yaptığı km'yi benzinde yapmış gibi düşünecek haliyle yol bilgisayarı kalan km'yi düşük gösterecektir. Siz takılmayın ona. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Eski tip brc var araçta, tahmini sistem degisimi yani tank haric değişim ne kadardir bilen var ya da yaptiran var mi? Yorum bağlantısı
Osman Özdemir2 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Osman bey hayırlı olsun. Bu konu daha önce tartışılmıştı linkini bulamadım şimdi ama yol bilgisayarı benzinle çalışmaya göre ayarlı ve programlıdır o nedenle lipde doğru değerler gösterdiğini düşünmüyorum. En doğru ölçüm depo ölçümüdür. ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler. Motor çalıştı ve araç bir noktadan başka bir noktaya gitti. Araç ne bilsin lpg yaktığını? O yaptığı km'yi benzinde yapmış gibi düşünecek haliyle yol bilgisayarı kalan km'yi düşük gösterecektir. Siz takılmayın ona. ilginiz için ve yardımlarınız için size de teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 Bugün lpgnin 10 bin bakımı yaptırdım. Filtreler değişti, Sübapları koruyucu katkı ilave edildi. Bilgisayara bağlandı. Geçiş ısısı 39 dereceydi. 35 dereceye indirildi. Katkısız bakım 80 , katkılı 100 tl. Sübapların ömrünü korumak için katkı koydurdum. Son zamanlarda arada çekişte azalma hissediyordum, bakımla birlikte arabam eski seriliğine kavuştu. Çıkan filtre dıştan çok kirli değildi ama ustam içini bilemeyiz dedi. Filtre biraz yağlıydı. Biraz daha fazla yağlı çıksaydı daha iyi olurdu, arada aygaz al abi dedi. Genelde Milangaz alıyorum, arada da shell. 3 depoda bir aygaz almaya karar verdim. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 (düzenlendi) 10.000 de iki filtre değiştirmeye gerek yok abi. Küçüğü 10.000 de bir. 20.000de ise küçük büyük değiştir. Aygaz dan alma Filtre tıkandı derler sonra açınca filtreyi; ) 7 8 depo da bir aygaz iyidir. 18 Nisan 2015 tarihinde Hakan Kurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 10.000 de iki filtre değiştirmeye gerek yok abi. Küçüğü 10.000 de bir. 20.000de ise küçük büyük değiştir. Aygaz dan alma Filtre tıkandı derler sonra açınca filtreyi; ) 7 8 depo da bir aygaz iyidir. Hakancım Ben bir filtre gördüm demekki tek filtre değişti o halde. Aygazı dediğin gibi yaparım Yorum bağlantısı
Recommended Posts