İçeriğe Yönlendir

Brc; Sorunlar, Yorumlar

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Korhan Şenörer

Bende gaza geldim. :biggrin: ASX'in lpgli tüketim değerleri o kadar ekonomik ki, bende lpg taktırmaya karar verdim. Bugün aracımı teslim ettim. BRC My-11 kit taktırıyorum. Hadi hayırlısı.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bende gaza geldim. :biggrin: ASX'in lpgli tüketim değerleri o kadar ekonomik ki, bende lpg taktırmaya karar verdim. Bugün aracımı teslim ettim. BRC My-11 kit taktırıyorum. Hadi hayırlısı.. :)

Korhan, mutlaka O2 sensörünü bağlasınlar Brc ecu'suna

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Abi ne işe yarıyor bu sensör

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Abi ne işe yarıyor bu sensör

hava yakıt karışımını tayin ediyor. aracın hayat kaynağı

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Benim arabayı hala bağlatacağım.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

hava yakıt karışımını tayin ediyor. aracın hayat kaynağı

Benim arabayı hala bağlatacağım.

Google'da oksijen sensörü diye geçiyor bu parça sanırım. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Google'da oksijen sensörü diye geçiyor bu parça sanırım. 

Oksijen sensörü doğrudur abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Lpg'ciye deki, Oksijen sensörünü brc kite bağlayıp kalibre edin. Mırın kırın edecek, ısrar et. Araç map yerine egzos emisyonuna göre lpg sistemini çalıştıracak, daha sağlıklı ve verimli olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Üşengeç herif

Allah beni bildiği gibi yapsın emi :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Lpg'ciye deki, Oksijen sensörünü brc kite bağlayıp kalibre edin. Mırın kırın edecek, ısrar et. Araç map yerine egzos emisyonuna göre lpg sistemini çalıştıracak, daha sağlıklı ve verimli olur

Anlaşıldı, tamam. 5-5 açık ve net... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Abi aynısını söyledim. Söyleyen ustamız doğru demiş zaten bende o şekilde kalibre ediyorum dedi. İşlemi yaparken bana da gösterdi. Bazı yerlerde bu yöntemi yapmıyorlar dedi.

Aracı teslim aldım. İlk izlenimim motor sıcakken lpgde benzine göre daha sessiz çalışıyor. Güç kaybı hissetmedim. Sadece 2. ve 3. vites geçişlerinde bir silkeleme yapıyor gibi geldi ama daha çok yeni yarın biraz daha denerim. İlk lpgmi de shellden 2.23 tl'ye aldım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Anlından öpüyorum ustanın

Gazi Üniversitesi Makine Öğretmenliği mezunu, bu işin okulunu okumuş, araştırmış ve bayilik alarak dükkanını açmış. Güleryüzlü, sorulara içtenlikle ve açıklayıcı cevaplar veren otuz yaşlarında genç bir arkadaş. Sık sık dükkana uğradım. Her uğradığımda montajı bizzat kendisi yapıyordu. Daha önce 5 ASX'e de montaj yaptım hiç sorun yaşamadık diyince tercih etmekte tereddüt etmedim. Bin kilometre sonra bir kontrolümüz olacak dedi. 10 bin km.de birde bakım varmış. Filtre değişimi vb. Tavsiyen için tekrar teşekkür ederim abim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Lafı bile olmaz. Hayırlı olsun, bu şekilde montaj çok iyi verim veriyor

Abi bu islem tum lpg markalari icin gecerli mi yoksa sadece brc has mi?

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Nerede ise tüm markalarda var bu bağlantı ve kalibrasyon sistemi

Bi jeep'te yok bu sistem :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Sahibi :keyifli:  brc ne yapsın

Gözümü karartıp bağlayacağım kendim. Araba havaya mı uçar artık bilemem. :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bu işte bir testlik var ama... Benim 10bin'de metal olan 2.fotoğraftaki filtreyi değiştirmişlerdi. Diğerine dokunmamışlardı.

Ben de garanti dahilinde filtre değişimine gittiğimde sadece tek filtre değiştirdiler. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

10 binde tek filtre, 20 binde iki filtre orada bir yanlışlık yok. 10 binde hangisi değişiyor onunla ilgili yanlışlık var dedim.

Bende ki sorun ise 2 veya 3 kere on bin bakım için gitmeme rağmen hep tek filtre değişti.

Yorum bağlantısı

10.000de küçük, 20.000de ikisi değişir.

Zaten depodan gelen gaz,öncelikle küçük filtreye gider.

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

arkadaşlar bu sabah arabam benzinden lpg ye geçer geçmez lpg depo seviye göstergesinin dört ışığı da yanıp sönmeye başladı.

(ek bilgi:depom tam doludur..birde depo seviye göstergesi depo dolu olmasa bile dolu gösteriyor,depoya hafif vurunca düzeliyor)

bir iki gün önce buji takımını değiştirdim.bununla bir alakası var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

videosunu çektim ama yükleyemedim.video yükleme konusunda bir öneriniz var mı acaba?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...