Misafir 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Ankarada kalıyorum hep marka önerdiler ama asıl iş usta dediğiniz gibi arkadaşların yorumlarına baktım herkes öncelikle usta diyor. Mesele ben Ankara da bu işin ehlidir denecek ustayı nasıl bulacağım malum her yer sözde usta kaynıyor sorsan hepsi usta ama hiçbiride beş para etmez gördüğüm kadarıyla gelen tafvsiyelerle araştırmaya devam edicem hayırlısı olur inşallah Brc bayisi mocan'da 3 tanesi kendi aracım olmakla birlikte 7 araç yaptırdım, hiç bir sorunum olmadı. 7 sinide aynı ustaya yaptırdım. Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Brc bayisi mocan'da 3 tanesi kendi aracım olmakla birlikte 7 araç yaptırdım, hiç bir sorunum olmadı. 7 sinide aynı ustaya yaptırdım. yerini tarif edebilirmisiniz birde benim araçta bi uyumsuzluk falan çıkarırmı ? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 yerini tarif edebilirmisiniz birde benim araçta bi uyumsuzluk falan çıkarırmı ? İvedik Organize Sanayi Bölgesi Altın Örnek Sanayi Sitesi Melih Gökçek Bulv. 1519.Sok. ( Eski sokak 564 ) No:60 Yenimahalle ANKARA 0312 394 72 22 Yer olarak ivedik 88 in karşısı Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 İvedik Organize Sanayi Bölgesi Altın Örnek Sanayi Sitesi Melih Gökçek Bulv. 1519.Sok. ( Eski sokak 564 ) No:60 Yenimahalle ANKARA 0312 394 72 22 Yer olarak ivedik 88 in karşısı teşekkür ederim Eray bey yardımınız için Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Yarın Mavi Denizler'de BRC My-11 modeli 47lt simit tank ile montajı yapılacak, önerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir? Pipolu montaj yaptırın, manifoldu deldirmeyin.. Yorum bağlantısı
Guest Ali Yıldırım 2 Ekim 2013 Paylaş 2 Ekim 2013 mrblar foruma yeni üye oldum 2009 focus titanum aracımı yeni aldım henüz 24000binde otomatik , biraz pişmanım gerçekten benzinde binilmez bu araca 100kmde 10 10.5 cok yüksek antalyada yasayıp lpg montajı tavsiye edebilecek varmı senede 6-7bin yaparım sanırım araca uzun yıllar binmek istiyorum temiz araba aramaktan sıkıldım artık piyasa cok kötü lpg taktırıp 10 sene allah kaza bela vermezse inşsallah binicem arabama brc için 1800 1900 tl gibi fiyat diyorlar lavato zavoli tavsiye edermisiniz Yorum bağlantısı
Abdullah Uyar 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 Merhabalar ben mtm taktirdim. Ama takan yerin soyledigine gore mtm=brc mis. Yani ikiside brc mis.biraz Arastirdim sonra gordumki dogru soyle dogru zaten brc nin enjektorlerini inceden mtm tapiyormus paketide gosterdi hakaten parcalarin bazisinda brc bazisinda mtm yaziyor. Lpg de en onemli parca bildigim kadari ile enjektor. Sonra usranin dedigine gire mtm ile gelen obd ler daha verimli ve motor ariza lamb takmiyormus. Bende hem usta gaziyla hemde kendi araştırmalarım doğrultusunda mtm taktım. Yorum bağlantısı
Ramazan Yalın 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 iyi akşamlar arkadaşlar.önümüzdeki hafta 12bin km deki focus 3 aracıma brc my11 taktırmayı düşünüyorum.landirenzo ile brc arasında kaldım.bir arkadaşta aynı araçta landirenzo var 6 aydır sorunsuz biniyor ayrıca bazı montajlarda mavi enjektör bazılarında turuncu enjektör var.fark nedir acaba? tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilir miyim? Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Abi Hangi Model Olduğunu Bilmiyorum Ama Denizli'de Bi Servisde Brc LPG sistemi yaptırdım. İşçilikleri vs. Çok iyiydi. Performans Olarak Hiçbir Fark Yok Diyebilirim %50-60 Yakıt Tasarrufu oluyor. 220'den sonra Otomatik devre dışı kalıyor. Başkada Bişey Yok . Yorum bağlantısı
Ramazan Yalın 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 ben de brcli focus ailesine katılmış bulunuyorum.pipolu my11 takıldı.70 kmlik ilk izlenimim.araba iyice sessizleşti sanki. yokuşlarda da çok az bir çekiş azalması oldu gibime geldi.araba lpgye alışınca artar umarım. Yorum bağlantısı
Doğu Türker 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 arkadaşlar uzman biri cevap verirse sevinirim benım ford fiesta 1.25motor 82beygır aracım var .Şehir içi sürek dur kalk ile 50tl lik benzin ile(5.17)120km gıdıyordu ortalama7.2 litre.(40kurus) şehir dışındada 27 28 kurus yakıyor ort 5.5 litre.Yılda ortalama 13000 15000 km arası yol yapıyorum. Brc 1750tl fiyat verdi.Masraflarla 2000 tl olucak.Sizce benım lpg taktırmama gerek varmı. Yorum bağlantısı
Doğu Türker 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 ?Yardımcı olucak yokmu?bırde benım ustam manıfoldu delmeyı tavsıye edıyorum dedı.delmedende yapabılırım ama bana kalırsa delınsın dedı Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 arkadaşlar uzman biri cevap verirse sevinirim benım ford fiesta 1.25motor 82beygır aracım var .Şehir içi sürek dur kalk ile 50tl lik benzin ile(5.17)120km gıdıyordu ortalama7.2 litre.(40kurus) şehir dışındada 27 28 kurus yakıyor ort 5.5 litre.Yılda ortalama 13000 15000 km arası yol yapıyorum. Brc 1750tl fiyat verdi.Masraflarla 2000 tl olucak.Sizce benım lpg taktırmama gerek varmı. Hocam ben olsam takarım. Ş.içi 20-25 , ş.dışı 18-22 kuruş arası gezersin diye düşünüyorum. Manisa'nın neresindensin? Yorum bağlantısı
Ramazan Yalın 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 hocam ben de senin gibiydim benzinle 12bin kmdir bindim.insan tereddüt ediyor ama benzinle baş olacak değil.geçen hafta brc taktırdım.manifolt delinmedi.normalde 35-40 krş arası idi.şimdi 20-25 arasına düşecek galiba .tam hesaplayamadım.ilk depo bitsin.benzin+lpg tam doldurup hesaplayacağım. hiç düşünme bence.önce güvenilir bir usta bul.sonra da brc Yorum bağlantısı
Fatih İzbudak 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Manisada yada izmirde onerebileceginiz brc ustasi varmi srkadaslar?Arkadas sormus ama arada kaynamis. Ben de tekrar sorayim manisa ya da izmirde onerebileceginiz brc bayii/ustasi var mi? Yorum bağlantısı
Necat Ertan 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Arkadas sormus ama arada kaynamis. Ben de tekrar sorayim manisa ya da izmirde onerebileceginiz brc bayii/ustasi var mi? İzmir'de Brc nin Türkiye distribütörü 2A firmasının bayisi var. BRC konusunda orayı öneririm. Prins kitleri keseme uymazsa, BRC yi bildirdiğim bayide taktıracağım bende Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Arkadas sormus ama arada kaynamis. Ben de tekrar sorayim manisa ya da izmirde onerebileceginiz brc bayii/ustasi var mi? Manisa merkezdeysem hiç düşünmez gider İzmir'de 2A IZMIR AUTOGAS bölge bayisinde taktırırdım. 1 Yorum bağlantısı
Ebubekir Turan 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 arkadaşlar uzman biri cevap verirse sevinirim benım ford fiesta 1.25motor 82beygır aracım var .Şehir içi sürek dur kalk ile 50tl lik benzin ile(5.17)120km gıdıyordu ortalama7.2 litre.(40kurus) şehir dışındada 27 28 kurus yakıyor ort 5.5 litre.Yılda ortalama 13000 15000 km arası yol yapıyorum. Brc 1750tl fiyat verdi.Masraflarla 2000 tl olucak.Sizce benım lpg taktırmama gerek varmı. Benim aracım da 1.25 82 beygir my fiesta 2011. 10 bin km de brc my11 taktırmıştım yaklaşık o fiyatlara. aracım şimdi 54 bin km de. hiç bi sıkıntı yaşamadım ama arıza lambası eğer sende taktırırsan göreceksin zaman zaman yanacaktır.Bir sıkıntı yok dediler servise de götürmüştüm zengin fakir karşımdan dolayı yapıyor felan dediler. manifoldu deldirmeden taktırırsan daha iyi olur benim usta delmeden takalım daha iyi olur demişti. ayrıca yağlama sistemi de eklemişler ben taktırmadım ama taktırırsan daha iyi olur sanırım. ben şimdi 20 tl lik tüp ile 80 km gidiyorum şehir içi. Uzun yolda 100 km yi geçiyor bu oran. ve bence kesinlikle taktırmalısın uzun süreli bineceksin ve yılda çok kilometre yapıyorsun belli ki. Yorum bağlantısı
Doğu Türker 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Subm anda takili.100tl gaz aldim330 km gitti .yaklasik 60kmdir isik yanip sonuyor.150si sehir disi.sizce nasil Yorum bağlantısı
Ramazan Yalın 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 (düzenlendi) iyi akşamlar arkadaşlar.her zaman mogaz dan almaya özen gösteriyordum bugün aygazdan depoyu doldurdum ama almaz olaydım. Ölüdeniz''e giderken yokuşta devir birden düşmeye başladı.vitesi 2 ye düşürdüm ama yine de araba gaz almamaya başladı.kenara çekip kaputu açıp baktım herhangi bir şey yoktu.koku da yoktu.sonra arabayı çalıştırıp yola devam ettim.sonrasında da bi sıkıntı olmadı.ama bundan sonra acaba çok uzun yokuşlarda benzine mi almalı .aygazın lpgsinden mi oldu acaba tam anlayamadım.tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim... 26 Nisan 2014 tarihinde Ramazan Yalın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Fatih Yılmaz 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Merhabalar,2008 fiesta aracımda brc sistem takılıydı,biraz fazla yaktığını düşünerek gaz ayarı yaptırmıştım. Sonrasında da özellik motor soğukken,sabahları çalıştırdığımda benzinden gaza geçerken araç inanılmaz zorlanıyor ve çoğu zaman stop ediyordu.Ama geçerken gaza basılı olursa veya yeniden çalıştırdığımda bir problem olmuyordu.Bir brc servisine gösterdim akşamdan bırakmanız lazım falan dediler.Tesadüf dün bartındaydım bartındaki brc servisine götürdüm aracımı ve usta baya uğraştıktan sonra kitin sürümünün ''mayon'' olduğunu ve bu sürümün arıza vermesinden ötürü değiştirildiğini ve en önemlisi de sıcaklık sensörünün bulunmadığını söylediler.Bu da geçişte sıcaklığı algılayamadığından problem yapıyormuş.Ufak parmak kadar bir kit,fiyatı 130 TL takılması gerekiyor dedi.Sonra yeniden sıfırlayıp program attı,bakalım şimdilik bir sıkıntı yok gibi ama ilerleyen günlerde aynı problem devam ederse sensörü taktıracağım.Bu tarz problem yaşayan olursa okuması açısından paylaşmak istedim. Saygılar Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 lpg takılalı 10.000km oldu. bir sıkıntımız yok. Yorum bağlantısı
zafer daşkın 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Slmlar 2 yıl önçe 2010 model honda cıvıc aracıma sivas yetkili servisten brc marka lpg taktırdım 1 yıl fazla yakmasından başka problem olmadı ancak 4-5 ay önce arıza lambasıyla sıkıntılar başladı servise gittim fakir karışımı war dedilir. gittim ayar yapıp yapıp gönderdiler ancak problem gitmedi en son araçım seyir halinde iken araç 2 defa stop etti.. yine gittim yine aynı hikayeler ama (fakir karışımı) düzelme yok en son başka servislere gittim yine düzelmedi en son brc nin kendisi bilğisayardan bağlanarak yaptılar ilk önce 3 bin dewirde benzine geciyordu gittim bunuda yaptılar ancak araçı test ettigimde bu kez 5 bin devirde benzine ğeçiyor şuan ki problem yine 3-5 bin dewirde benzine geçiyor ve lpg gösterğesindeki ışıkların hepsi aynı anda yanıyor.. şimdi lpg yi söktürmek istiyorum brc bana araçın usta kullanırkende stop etmesi lazım diyor bu cok ciddi bi olay ben tekrar stop etmesini bekliçem yani tabi bişey olmassa bize yakın civarda iyi bi usta tawsiyesi bekliyorum arkadaşlar bide söktürmem için yasal bi bilgi yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler... Yorum bağlantısı
Recommended Posts