Mahmut Yıldız 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Gayet açıklayıcı olmuş, teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Benim kimlik ve ehliyet yola çıkmış. Ufak fotoğraf kabul etmiyor bu arada. 4 e 6 cm di galiba o olacak ekleme yapayım. Ufağın bir büyüğü. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: Ufağın bir büyüğü. 50 lik o zaman...😀 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: Benim kimlik ve ehliyet geldi. Hayırlı olsun. İkisinin birleştirilmesi prosedürünü de siz yazarsınız artık 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 Ayrı ayrı benimkiler. E birleştirmeyecek misiniz? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 Ne kadar zamanı var ki? Birleştirmem ben daha zamanı varsa dursun böyle. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: Ne kadar zamanı var ki? Birleştirmem ben daha zamanı varsa dursun böyle. Birleştirmenin zamanı yok. Kişisel bir tercih. Yanınızda hem kimlik hem de ehliyet taşımak istemiyorsanız birleştirebilirsiniz. Sadece kimlikle gezebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 Sani Gerşon yazdı: Birleştirmenin zamanı yok. Kişisel bir tercih. Yanınızda hem kimlik hem de ehliyet taşımak istemiyorsanız birleştirebilirsiniz. Sadece kimlikle gezebilirsiniz. İşyerinde forum üyesi arkadaşım Serdar ilk çıktığı zaman birleştirmişti. 2 sene kadar önce bir trafk uygulamasında ehliyet isteyen polise kimliğini uzatıyor, polis kimlik değil ehliyetinizi göreyim deyince, ikisi birleşik diyor. Polis arkadaş biraz sağa sola ve havaya bakıp bende buna bakacak alet yok ki deyip kimliği geri veriyor ve hadi sen git yoluna diyor. O zamanki durum buydu.Şimdi her trafik ekibinde cihaz (herhelde karekod okuyucu) var mı acaba? 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 edevlet'Ten bile sorgulayabilir memur sanırım 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 Sani Gerşon yazdı: edevlet'Ten bile sorgulayabilir memur sanırım + geçen gün eşim ehliyetsiz yola çıktığında polis e devletten sorgulamış ve herhangi bir ceza kesmemiş. ( yanında bulundurmamaktan ) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 Fatih Evcin yazdı: + geçen gün eşim ehliyetsiz yola çıktığında polis e devletten sorgulamış ve herhangi bir ceza kesmemiş. ( yanında bulundurmamaktan ) İnsaflı memurmuş 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 Sani Gerşon yazdı: İnsaflı memurmuş evet şimdi baktım 427 lira cezası varmış 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 Ben TC ehliyetimi Alman kurumlarına verdiğim zaman İstanbul da çevirmeye girdim.. Ehliyet sorunca memur yanımda yok TC den bakarmısınız dedim. Ehliyetiniz varmı dedi, evet var ama yanımda değil dedim. Sistemden baktı tamam dedi gönderdi. Cezası var dese, ehliyet almak için verdim diyecektim. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Nisan 2022 Paylaş 12 Nisan 2022 Fatih Evcin yazdı: + geçen gün eşim ehliyetsiz yola çıktığında polis e devletten sorgulamış ve herhangi bir ceza kesmemiş. ( yanında bulundurmamaktan ) Sani Gerşon yazdı: İnsaflı memurmuş Tanıdık polis var, ehliyet yanında değil diye ceza çok kesmeyiz ama bir işlem uygulanacaksa ehliyetten de keserdik derdi. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Nisan 2022 Paylaş 12 Nisan 2022 Erdem Doğan yazdı: ehliyet almak için verdim Bu durumda geçici sürücü belgesi çıkarttırman lazım. Her şey nizami olsa gerçi orası ayrı da Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 12 Nisan 2022 Paylaş 12 Nisan 2022 Sani Gerşon yazdı: Bu durumda geçici sürücü belgesi çıkarttırman lazım. Her şey nizami olsa gerçi orası ayrı da E-Devlet'ten telefona indirmiştim sürücü belgesini ama gerek kalmadı 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Ağustos 2022 Paylaş 3 Ağustos 2022 -Öncelikle işe randevu almakla başlıyoruz. 1. dereceden yakınlarımıza da bu ekrandan randevu alabiliyoruz. https://randevu.nvi.gov.tr/ -Sonrasında e devlet üzerinden kişisel sağlık bilgi formunu doldurup, bağlı bulunduğumuz sağlık ocağına ehliyet yenilemek için rapor alacağımızı söylüyoruz, oradan ehliyet ile birlikte online bir form doldurulup nüfus idaresine gidiyor, size evrak verilmiyor. Bu formun randevu tarihi ile arasında ki sürenin 1 haftayı geçmemesi gerekiyor. https://www.turkiye.gov.tr/saglik-surucu-raporu-beyan-basvurusu -Bu sayfada yenileme ücretleri ayrıntılı şekilde belirtiliyor, ben nüfus dairesi içerisinde işlemlere başlamadan postaneden ehliyetim 2016 öncesine ait olduğu için 13+2 TL yenileme ücreti ödedim ve sıramı alıp bekledim. Aynı link üzerinde anlaşmalı bankalarda mevcut https://randevu.nvi.gov.tr/pages/applicationprices -Yanınızda kimliğiniz, eski ehliyetiniz ve 1 adet biyometrik fotoğraf olması lazım. Kimliğim yeni olduğu için sadece baş parmakların parmak izini aldılar. Eski ehliyetinizi delip birde geçici ehliyet belgesi veriyorlar, işlem bu kadar. 6 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 Ağustos 2022 Paylaş 3 Ağustos 2022 Bu ayrıntılı ve faydalı bilgiler için teşekkürler kardeşim. Ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 3 Ağustos 2022 Paylaş 3 Ağustos 2022 Peki yeni tip ehliyeti kimlik kartı ile birleştirme işlemi için ücret ödeniyor mu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ağustos 2022 Paylaş 3 Ağustos 2022 Sağlık raporunu özel tıp merkezinden alacağım.. O zaman işleyiş nasıl olacak ? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ağustos 2022 Paylaş 3 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Sağlık raporunu özel tıp merkezinden alacağım.. O zaman işleyiş nasıl olacak ? Bence süper olacak 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Ağustos 2022 Paylaş 3 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Sağlık raporunu özel tıp merkezinden alacağım.. O zaman işleyiş nasıl olacak ? Bana her hangi bir evrak vermediler, muhtemelen prosedür aynı olur ama yine de özel sağlık merkezine sormak lazım, bence bağlı bulunduğunuz sağlık ocağı ile aranız iyi ise telefon ile arayarak bile halledilebilir. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Ağustos 2022 Paylaş 3 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Sağlık raporunu özel tıp merkezinden alacağım.. O zaman işleyiş nasıl olacak ? Sisteme işliyorlar, herhangi bir belge vermiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts