İçeriğe Yönlendir

Connect yüksekliği


Mustafa Alemdar

Recommended Posts

Mustafa Alemdar

arkadaşlar uzun zamandır dikkatimi çekiyor connectin makyajsız yani eski kasaları yeni yani makyajlı halinden daha mı yüksek ne? yada makyajlı halinde ön tarafı dahamı düşük yapmışlar acaba? bu arada altta gösterdiğim ön çamurluğun ön kısmı çok sivri geliyor bana bu kısmı yuvarlatamazmıyız acaba?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Connectin yüksekliğini azaltacaklarını sanmam, kullanım amacına ters?

Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar

o zaman makyajlı tamponu biraz alçak yapmışlar. bayaa gözl görülür fark var çünkü. ayrıca serviste önceki model yani makyajsız haliyle yan yana karşılaştırdım o daha yüksek tampon olarak

peki şu işaretlediğim sivri kısmı sis farının olduğu tampona simetrik olacak yani onun yuvarlıklığında devam edicek şekilde törpületemezmiyiz? daha estetik görünür bence.

Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy

ah mustafa kardeş ah :)

orayı törpülersen ,sanki taşa sürtmüşsün izlenimi verecek,

sanki sen şu connecte fena takmışsın kafayı , bırak araba ticari araç olarak kalsın , temiz temiz kullan , satarkende temiz temiz sat : ))

şaka mal senin istediğini yap.

ben aslında tamponun rengine takıntılıyım :)

meselaaa aracın renginin bir ton koyu rengine boyansaydı ,benimki beyaz !!!. daha hoş dururdu diye düşünüyorum. bordoyu ve siyahı bilemem kötü durur gibi .

bidee sen meraklısın yaparsın :) jantlarını focusun aluminyum olanla değiştir, bir yerde gördüm nefis duruyor

bende naturalist ruhum buna izin vermiyor :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar

uğur abi dikkat et çok sivri o kısım çok gıcık. :) halbuki tamponun kıvamında olsa taksi gibi olcak tampon :) boyatma konusunda haklısın abi :) abi ben aşığım arabama satacağımı sanmam allahtan bir şey gelmezse abicim. benimle yaşlanıcak bu araba :) kısa sürede jantlar mutlak değişicek abi :) birde çamurluk attırcam arabaya :) aaaa kamyonet demeyin alınıyor ama :) o benim 4x4 olmasada mini jeepim :)

çok temiz bir şekilde zımparalatmak istiyorum ama iz bırakmıyacak artık elinden geleni yapıcak usta :)

Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy

hadi bakalım , yaptırtta bizde resimden görelim , belki bir ekol yaratırsın

satılık focus aluminyum jantı varsa ben talibim ey fordcular :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Alp Yavuzkurt

bülent bey sizden rica etsem aracınızın birkaç resimini buraya eklermisiniz aracınızı merak ettim. ben connectimi alalı henüz bir ay oldu

aracımın yanlarına marsbiyel taktırıcam ama demir degil kaporta renginde fiber takmayı düşünüyorum birde arkaya estetik birseyler düşünüyorum cok sırıtmayacak bişey bu sebele sizin arabanızı merak ettim

Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar
(düzenlendi)

yalnız bu araç harbiden çok şahane olmuş yaa :nazar: çok şeker görünüyor :)

tarihinde Mustafa Alemdar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alp Yavuzkurt
Aaaaa alemdarım gözüm sende paçalıkta yokmuş,çık çık çık havan dahada gitti iyimi :melek:

Alemdarım gözüm bak sana 2-3 şey yazayım.

Sonuçta bu araba ve gün gelip satacaksın,satmam deme satasın sonrada üzülürsün.Ben kendimden biliyorum çünki,sattım haftalarca düşündüm ya niye sattım dursaydı diye eheh

Benim aracın resmi bir yerlerde vardı ama yaptıklarımı yazayım.

1- Sadece far ampulleri değişti (Philips 3 Color)

2- Arkada estetik koruma demiri var ama aynı renk olduğundan pek fark edilmiyor,ama yasak ondan dolayı sen taktırma :lol2:

3- Kaput bitiminde sineklik var ve far üzerinde onun takımı olan kaşlar var birde arkada spoiler var ama abartı değil bunlar takım zaten.Başkada görmedim yahu takan anlamadım bunuda.

4- Tekerleklerde paçalık var estetikten değil sadece çamuru gövde kenarına atmasın diye,zaten aldığımda taktılar.

5- Camlarda filim var ama ziebart'ın neredeyse yok gibi görünür çünki 1 numara.Hava olsun diye değil yazın çocuklar pişmesin diye yaptırdım,çok ta faydasını görüyorum.

Dış görünümde başka oynama yok,zaten binek kullanıyorum,bu araç doblo mu kardeşim öyle yük koyacan yazık :)

Bu haliyle bir yere giderken falan dönüp bakan yada gene connect sahibi karşıdan görüpte ''Acaba nerde yaptırmış'' diyen fazlaca eminim.Çünki her servise gidişimde arabaya bakan çok oluyor.

Yani bence orjinalliğini bozma derim,bilmem anlatabildimmi alemdarım gözüm,yöneticim :)

Sevgiler

bülent bey sizden rica etsem aracınızın birkaç resimini buraya eklermisiniz aracınızı merak ettim. ben connectimi alalı henüz bir ay oldu

aracımın yanlarına marsbiyel taktırıcam ama demir degil kaporta renginde fiber takmayı düşünüyorum birde arkaya estetik birseyler düşünüyorum cok sırıtmayacak bişey bu sebeble sizin arabanızı merak ettim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...