Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Ereeeeen, şunu 60 beygire düşürseydin ya! Yaptın mı yoksa. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Ereeeeen, şunu 60 beygire düşürseydin ya! Yaptın mı yoksa. + olarak yaptık [emoji41] Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Eren kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum,az önce Lokman abim ile ziyaretime geldiler,gelmişken Eren kardeşim laptopunu alıp hemen arabaya geçti ve bazı fonksiyonları aktif hale getirdi. 1.Anlık tüketim 2.Çift kilitleme artık tek tuş ile yapılıyor. 3.Araç harekete geçince 7km hıza ulaştığında kapılar otomatik kilitleniyor. 4.Menüden ESP fonksiyonu aktif hale getirildi. Abi buraya da yolla biraz. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Abi buraya da yolla biraz. Keşke vakti olsa da gelse. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Ereeeeen, şunu 60 beygire düşürseydin ya! Yaptın mı yoksa. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Eren kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum,az önce Lokman abim ile ziyaretime geldiler,gelmişken Eren kardeşim laptopunu alıp hemen arabaya geçti ve bazı fonksiyonları aktif hale getirdi. 1.Anlık tüketim 2.Çift kilitleme artık tek tuş ile yapılıyor. 3.Araç harekete geçince 7km hıza ulaştığında kapılar otomatik kilitleniyor. 4.Menüden ESP fonksiyonu aktif hale getirildi. araçta olmayan esp nasıl aktif oldu, esp eğer varsa kim kapatmış ki Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Aktive edilen sadece Esp isigidir. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 araçta olmayan esp nasıl aktif oldu, esp eğer varsa kim kapatmış ki Mühendis unutmuş [emoji41] Aktive edilen sadece Esp isigidir. Tuş var,menüden de çıkıyor başka ne lazım [emoji23] Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Abi bir an focuslarda asrin bulusunu yaptin sandim..icimden ya oyleyse dedim emme hayalle yasayan nokta, nokta durumuna dustum. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 İyi günlerde kullan Hakan Eren'inde eline sağlık[emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Abi bir an focuslarda asrin bulusunu yaptin sandim..icimden ya oyleyse dedim emme hayalle yasayan nokta, nokta durumuna dustum. Gürçay sana gelsin [emoji41] İyi günlerde kullan Hakan Eren'inde eline sağlık[emoji4]Teşekkürler Sertaç. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Ghia jantları daha mı güzel ne Eline sağlık abi,yakıyor ortalığı yine Bugün günlerden motor dedik ve giriştim araca Arada iç temizlik ve komple yıkamada yaptım,yuvasında istirahata çekildi.. Abi motor temizliği konusunda tavsiyelerini bekliyorum Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 (düzenlendi) güle güle kullan Hakan, Erenin ellerine sağlık. gelelim bilinmeyenlere leptop benimdi, proğram Erenin arabada oem olamayan bişi bulduk şimdilik söylemiyorum. çaylar ve hoş sohbet için teşekkürler. 20 Nisan 2016 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 Ghia jantları daha mı güzel ne Eline sağlık abi,yakıyor ortalığı yine Abi motor temizliği konusunda tavsiyelerini bekliyorum Teşekkürler kardeşim,Ghialar kışlık mod oldu artık Motor temizliği çok basit,ama önce WL-50 almalısın daha çok servislerde oluyor bu ürün.kuru fırça yada basınçlı hava ile motoru ve çevresini temizleyeceksin,sonra ürünü sıkacaksın.Bu kadar güle güle kullan Hakan, Erenin ellerine sağlık. gelelim bilinmeyenlere leptop benimdi, proğram Erenin arabada oem olamayan bişi bulduk şimdilik söylemiyorum. çaylar ve hoş sohbet için teşekkürler. ] Lokman abim senin projedeki emeğin daha da çok,getirdin götürdün çok saol abim. Abi,o parça gözükmüyor ama kimsenin aklına gelmez,yazmasaydık iyidi Herzaman yine beklerim abi. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 güle güle kullan Hakan, Erenin ellerine sağlık. gelelim bilinmeyenlere leptop benimdi, proğram Erenin arabada oem olamayan bişi bulduk şimdilik söylemiyorum. çaylar ve hoş sohbet için teşekkürler. Anladım ben onu, Özelden.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 Anladım ben onu, Özelden.. Şuan o parçanın OEM'i takılıyor,sabaha kadar uyuyamadım [emoji23] Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 Bu arabayı çok seviyorum . Abi kazasız belasız sağlıkla kullan. Bir de Sefa Abi' nin aracı vardı Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 Bu arabayı çok seviyorum . Abi kazasız belasız sağlıkla kullan. Bir de Sefa Abi' nin aracı vardı Eyvallah kardeşim eksik olma,senin aracında çok çok iyi,az kullanmadım o canavarı..Amin cümlemize inşallah. Sefanın aracı bir idol idi. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 Eyvallah kardeşim eksik olma,senin aracında çok çok iyi,az kullanmadım o canavarı..Amin cümlemize inşallah. Sefanın aracı bir idol idi. Herzaman kullan Abi. Şimdi görsen Artık bizınız koltuklu Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 Herzaman kullan Abi. Şimdi görsen Artık bizınız koltuklu Bizdeyken nasılsa,sende de öyle olmaya devam edecektir.bundan hiç şüphem yok Koltuk kimde yokki Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 Bizdeyken nasılsa,sende de öyle olmaya devam edecektir.bundan hiç şüphem yok Koltuk kimde yokki İnşallah Abi. Benim yapacağım olanı korumak, kollamak olacaktır. Arka sağda prenses var Abi. O nu kastettim. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 Abi, bu anlık yakıt tüketimi göstergesi pek bi ilgi çekici geldi. Çalışıyor mu, yapılabilir mi? ESP-TCS var zaten istemiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 İnşallah Abi. Benim yapacağım olanı korumak, kollamak olacaktır. Arka sağda prenses var Abi. O nu kastettim. Anladım,o prenses koltuğundan benim araçtada var Abi, bu anlık yakıt tüketimi göstergesi pek bi ilgi çekici geldi. Çalışıyor mu, yapılabilir mi? ESP-TCS var zaten istemiyorum Anlık tüketim aktif durumda artık Tamer,imkan varsa açtır tavsiye ederim. Ha birde kapıların kitleme özelliğini açtır,malum prensesler bazen huysuz oluyor Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 Anladım,o prenses koltuğundan benim araçtada var Anlık tüketim aktif durumda artık Tamer,imkan varsa açtır tavsiye ederim. Ha birde kapıların kitleme özelliğini açtır,malum prensesler bazen huysuz oluyor Kilit aktif Abi sadece, anlık tüketim yok. Nerede nasıl yapılır? Yorum bağlantısı
Recommended Posts