Guest Misafir 13 Şubat 2016 Paylaş 13 Şubat 2016 Ben de eksik kalmayimania [emoji85] Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 Çok fazla bir fark yok diyebilirim. Teşekkürler. Abi çok fazla pasta cila yapmanın zararı olurmu. Özelliklede pasta boyayı aşındırıyor Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Abi çok fazla pasta cila yapmanın zararı olurmu. Özelliklede pasta boyayı aşındırıyorCilanın zararı olmaz faydası olur. Pastada düşündüğünüz gibi çok az da olsa yapılan yüzeyi inceltiyor Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Cilanın zararı olmaz faydası olur. Pastada düşündüğünüz gibi çok az da olsa yapılan yüzeyi inceltiyor peki bu pasta yaptırmanın bir sınırı varmıdır her yıl yaptırılabilirmi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 peki bu pasta yaptırmanın bir sınırı varmıdır her yıl yaptırılabilirmiBu soruyu forumdaki bu konuda uzmanlaşmış abilerim daha iyi cevaplar ancak bende bildiklerimi yazayım. Öncelikle kullanılan pastanın kalite ve aşındırma oranı ,uygularken ki işçilik vs önemli. Bilmeyen birisi boyayı eline alabilir. Zira çbs nin pastası var bende fabrikada kullandığımız, normal bir çizdiği kapatmak için kullandığınızda boyayı resmen götürüyor. Bu yüzden pasta kalınlığı önemli. Ayrıca her yıl yaptırmakta bir fayda yok. Çoğu kişi aracına bir kere pasta yaptırıp boya üzerindeki mat tabakayı atar sonra da cila ile korumaya alır. Yanlış bilmiyorsam Köksal abi boya ölçer ile kontrol edip aracın boya durumuna göre tedbirli bir şekilde yapıyor bu işlemi Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Bu soruyu forumdaki bu konuda uzmanlaşmış abilerim daha iyi cevaplar ancak bende bildiklerimi yazayım. Öncelikle kullanılan pastanın kalite ve aşındırma oranı ,uygularken ki işçilik vs önemli. Bilmeyen birisi boyayı eline alabilir. Zira çbs nin pastası var bende fabrikada kullandığımız, normal bir çizdiği kapatmak için kullandığınızda boyayı resmen götürüyor. Bu yüzden pasta kalınlığı önemli. Ayrıca her yıl yaptırmakta bir fayda yok. Çoğu kişi aracına bir kere pasta yaptırıp boya üzerindeki mat tabakayı atar sonra da cila ile korumaya alır. Yanlış bilmiyorsam Köksal abi boya ölçer ile kontrol edip aracın boya durumuna göre tedbirli bir şekilde yapıyor bu işlemi çok derin çizikler yok geçen sene yaptırmıştım sadece ince ışık altında belli olan çizkler var. bu ufak çiziklere cilanın faydası olurmu Yorum bağlantısı
Misafir 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Abi çok fazla pasta cila yapmanın zararı olurmu. Özelliklede pasta boyayı aşındırıyor Ben rutin olarak senede bir kere pasta cila yapar,geriye kalan zamanlarda da cila yaparım.bu işlemlerin zararından çok faydasını benim aracıma yakından bakanlar iyi biliyor.mikronda kesinlikle oynama olmaz,yeter ki işi uzman kişi yapsın. çok derin çizikler yok geçen sene yaptırmıştım sadece ince ışık altında belli olan çizkler var. bu ufak çiziklere cilanın faydası olurmu Önce kil ile temizleyeceksin aracı,sonra tekrar boya koruma yapacaksın.çizikler yok olur. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Temiz olmuş, temizlik yapılırken hiç foto çekilmedi mi? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Yokuşun yukarısını hep kolla abi.. Araba çarpmasın. Dikkat et. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Kardeşler bir arada [emoji8] Buda yeni kardeşimiz Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Ford sokağı Şu ortadakinin altı biraz buruşuk gibi, senin el atman gerekiyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Şu ortadakinin altı biraz buruşuk gibi, senin el atman gerekiyor. Emir telakki ederim, inşallah Gebze sınırlarına gelir Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Ford sokağı Teşekkürler abi,muhtara başvurduk sokağın adını değişecek,yoksa oy yok Şu ortadakinin altı biraz buruşuk gibi, senin el atman gerekiyor. Hayır...hayır...... Mahalleyi fordcular sarmış [emoji379] Saysak 14-15 ford var Emir telakki ederim, inşallah Gebze sınırlarına gelir Deniz yolunu kullanırım Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2016 Paylaş 27 Şubat 2016 Bugün 2 adet sibobumuz çatlamış,yenileri ile değiştirdik ve rot&balans yapıldı.ardında yuvasında yıkandı ve inzivaya çekildi CilaMania'mız [emoji7] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Şubat 2016 Paylaş 27 Şubat 2016 maşallah kardeşimmmm ALLAH nazarlardan saklasın . Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2016 Paylaş 28 Şubat 2016 maşallah kardeşimmmm ALLAH nazarlardan saklasın . Saol kardeşim,eksik olma [emoji8] Yorum bağlantısı
Misafir 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Direksiyondaki aleti ilk defa gördüm abi. Burada böyle yapılmıyor balans.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Direksiyondaki aleti ilk defa gördüm abi. Burada böyle yapılmıyor balans.. aynen Keremim bende ilk gördüm demekki bize yapanlar sallamasyon yapıyorlar sistemi görsel inceledimde doğrusu bu bence direksiyonu tam konumunda kitleyip aracın rod kısımlarını direksiyona göre ayarlıyor gibi ve buda düz yolda aracın sağa sola çekmesini engelliyor ve çok rahat bir sürüş sağlıyor gibi iyiymiş beğendim ben Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Direksiyondaki aleti ilk defa gördüm abi. Burada böyle yapılmıyor balans.. Rot ayarlarında kullanıyorlar o aleti. Direksiyonu sabitleyip rotları ayarlıyorlar. Tabi sizin fransız sıfır olunca böyle şeylere fransız kalmanız normal Yorum bağlantısı
Misafir 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Rot ayarlarında kullanıyorlar o aleti. Direksiyonu sabitleyip rotları ayarlıyorlar. Tabi sizin fransız sıfır olunca böyle şeylere fransız kalmanız normal Yok Fransız dan değil de, daha önceki araçlarıma yaptırdığım bakımlarda da hiç kullanılmadı. Demek ben sadece balans yaptırmışım.. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Direksiyondaki aleti ilk defa gördüm abi. Burada böyle yapılmıyor balans.. Bir çok kişi bilmiyor,onun için özellikle foto çektim. Direksiyon ile rot ayarına nokta atışı yapıyorlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts