İçeriğe Yönlendir

Cilamania

Misafir

Recommended Posts

güle güle kullan, Servetin ellerine sağlık.

Teşekkürler abim,saolasın.

Vay beeee

Benim şahine o led sinyaller ne olur beee

Keşke benimde olsa

Beğendin mi Eröl.

Arıza lambası yakmasın  :D

Yorum bağlantısı

Led projemizde sonlara doğru yaklaştık çok şükür,haftasonu Servet abim ile son ledlerimizinde montajını gerçekleştirdik.hava yağmurlu olmasından ötürü fotoğraf çekemedim ne yazık ki  :) ama kısa bir video ile etkisini açıkca görebilirsiniz diyerekten minik bir video ekliyorum.Bu uygulamada özellikle direnç şart arkadaşlar,bunu sakın unutmayın.

:nazar:

Güzel, gayet güzel,. Güle güle kullan.

Şart

Şart şart dersiniz de, hangi lede hangi direnç niye buraya koymazsınız. Kamuoyu direnci, ledi bakkaldan mı alacak?

Yorum bağlantısı

Güzel, gayet güzel,. Güle güle kullan.

Şart şart dersiniz de, hangi lede hangi direnç niye buraya koymazsınız. Kamuoyu direnci, ledi bakkaldan mı alacak?

Teşekkürler abi.

Direnci unutmasaydık mutlaka eklerdik buraya,ama montaj sırasında muhakkak bol bol fotoğraf çekip ekleyeceğim. :)

Yorum bağlantısı

Teşekkürler abi.

Direnci unutmasaydık mutlaka eklerdik buraya,ama montaj sırasında muhakkak bol bol fotoğraf çekip ekleyeceğim. :)

:yildizlar: Daha montaj yapılmadı mı? O yanıp sönenler idare kandili mi? :unsure2:

Yorum bağlantısı

:yildizlar: Daha montaj yapılmadı mı? O yanıp sönenler idare kandili mi? :unsure2:

Dirençleri yanında getirmeyi unutmuş Servet abim,direk ledleri taktık biz de  :biggrin:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Dirençleri yanında getirmeyi unutmuş Servet abim,direk ledleri taktık biz de  :biggrin:

Yok! Anlamadım ben. Direnç takılmadan öyle yanıyorsa dirence ne gerek var. Ne güzel yanıyor işte. ;)

Ne ala memleket ya, her hafta bir lambaya direnç takın da olsun bari. Direnç takacaz diye canlı hayvan borsasını bitirdiniz be. Yemedik kebap bırakmadınız maşallah. :yes:

Bir de huzur geldi diye bahane uydurmuşlar..... :D

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Yok! Anlamadım ben. Direnç takılmadan öyle yanıyorsa dirence ne gerek var. Ne güzel yanıyor işte. ;)

Ne ala memleket ya, her hafta bir lambaya direnç takın da olsun bari. Direnç takacaz diye canlı hayvan borsasını bitirdiniz be. Yemedik kebap bırakmadınız maşallah. :yes:

Abi dörtlülerde normal yanıyor,sağ veya sol sinyallerde daha hızlı yanıp sönüyor. :)

Evet aslında led ve direnç bahane işte  :D

Yorum bağlantısı

Yakın olsam ben de gelip her hafta birinizin aracına direnç takacam. :crazy:

Amaç zaten uzaktakileri delirtmek  :D

Yoksa dirençte takılı yani  :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Hep temizlik hep temizlik. Ne çok kirleniyor bu alet! Hep temizlikle uğraşma, ara sıra bin be kardeşim. :biggrin:  :fiuw:

Abi,garajda durunca 1 hafta haliyle toz oluyor.Yarım kova su ile yıkanıyor zaten,oda 45 dakika  :) Yoksa biniyoruz bol bol:

Yorum bağlantısı
Misafir

Malum dışarı kar kış,e biz dururmuyuz asla :) Turtle wax cilamız ile aracımızda periyodik olan cila uygulamamızı yaptık,polisaj makinası ve özel ped kesinlikle şart :)

d24ccac4daa9f0204cf6a33392fbcf3e.jpg

a0f66487af608fb0192383797c4dc840.jpg

f02a6a4eae15193d2e460eb8d34c3c4c.jpg

bdc5f09481164bf0b71e6c2f685a3e7f.jpg

e1903cd56c21e0f944a5da75bfb4ad7e.jpg

ecdb375a77a2e7ae7899dd68acade744.jpg

6b2d60f89ff18e8fd1fe8840de2542b7.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi dörtlülerde normal yanıyor,sağ veya sol sinyallerde daha hızlı yanıp sönüyor. :)

Evet aslında led ve direnç bahane işte  :D

Evet o sorunu çözde enişte öyle alayım senden uğraştırma beni, sinyalin patlakmış gibi dolaşmak istemiyorum. :p 

Bu araba cilalandıkça eskiyecek. :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hani nerede şu senin uygulama, makyaj yapıp duruyorsun yahu :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...