Lokman Ceritlioğlu 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 güle güle kullan, Servetin ellerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Vay beeee Benim şahine o led sinyaller ne olur beee Keşke benimde olsa Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 güle güle kullan, Servetin ellerine sağlık. Teşekkürler abim,saolasın. Vay beeee Benim şahine o led sinyaller ne olur beee Keşke benimde olsa Beğendin mi Eröl. Arıza lambası yakmasın Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Led projemizde sonlara doğru yaklaştık çok şükür,haftasonu Servet abim ile son ledlerimizinde montajını gerçekleştirdik.hava yağmurlu olmasından ötürü fotoğraf çekemedim ne yazık ki ama kısa bir video ile etkisini açıkca görebilirsiniz diyerekten minik bir video ekliyorum.Bu uygulamada özellikle direnç şart arkadaşlar,bunu sakın unutmayın. Güzel, gayet güzel,. Güle güle kullan. Şart Şart şart dersiniz de, hangi lede hangi direnç niye buraya koymazsınız. Kamuoyu direnci, ledi bakkaldan mı alacak? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Güzel, gayet güzel,. Güle güle kullan. Şart şart dersiniz de, hangi lede hangi direnç niye buraya koymazsınız. Kamuoyu direnci, ledi bakkaldan mı alacak? Teşekkürler abi. Direnci unutmasaydık mutlaka eklerdik buraya,ama montaj sırasında muhakkak bol bol fotoğraf çekip ekleyeceğim. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Teşekkürler abi. Direnci unutmasaydık mutlaka eklerdik buraya,ama montaj sırasında muhakkak bol bol fotoğraf çekip ekleyeceğim. Daha montaj yapılmadı mı? O yanıp sönenler idare kandili mi? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Daha montaj yapılmadı mı? O yanıp sönenler idare kandili mi? Dirençleri yanında getirmeyi unutmuş Servet abim,direk ledleri taktık biz de Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 (düzenlendi) Dirençleri yanında getirmeyi unutmuş Servet abim,direk ledleri taktık biz de Yok! Anlamadım ben. Direnç takılmadan öyle yanıyorsa dirence ne gerek var. Ne güzel yanıyor işte. Ne ala memleket ya, her hafta bir lambaya direnç takın da olsun bari. Direnç takacaz diye canlı hayvan borsasını bitirdiniz be. Yemedik kebap bırakmadınız maşallah. Bir de huzur geldi diye bahane uydurmuşlar..... 2 Aralık 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Yok! Anlamadım ben. Direnç takılmadan öyle yanıyorsa dirence ne gerek var. Ne güzel yanıyor işte. Ne ala memleket ya, her hafta bir lambaya direnç takın da olsun bari. Direnç takacaz diye canlı hayvan borsasını bitirdiniz be. Yemedik kebap bırakmadınız maşallah. Abi dörtlülerde normal yanıyor,sağ veya sol sinyallerde daha hızlı yanıp sönüyor. Evet aslında led ve direnç bahane işte Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Yakın olsam ben de gelip her hafta birinizin aracına direnç takacam. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Yakın olsam ben de gelip her hafta birinizin aracına direnç takacam. Amaç zaten uzaktakileri delirtmek Yoksa dirençte takılı yani Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 O artık SoftMania http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/277466-soft-mania-cila-mania-evrim-ge%C3%A7irdi-bol-bol-foto%C4%9Fraf-i%C3%A7erir/ Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Yine temizlik vardı... Daha detaylı fotoğraflar için linke tıklayınız. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/277466-soft-mania-cila-mania-evrim-geçirdi-bol-bol-fotoğraf-içerir/?p=2836914 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Yine temizlik vardı... Daha detaylı fotoğraflar için linke tıklayınız. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/277466-soft-mania-cila-mania-evrim-geçirdi-bol-bol-fotoğraf-içerir/?p=2836914 Ufaktan bir tozu alındı Hep temizlik hep temizlik. Ne çok kirleniyor bu alet! Hep temizlikle uğraşma, ara sıra bin be kardeşim. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Hep temizlik hep temizlik. Ne çok kirleniyor bu alet! Hep temizlikle uğraşma, ara sıra bin be kardeşim. Abi,garajda durunca 1 hafta haliyle toz oluyor.Yarım kova su ile yıkanıyor zaten,oda 45 dakika Yoksa biniyoruz bol bol: Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Temizleye temizleye boya kalmayacak arabada Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Temizleye temizleye boya kalmayacak arabada Koruması bayağı iş yapıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Koruması bayağı iş yapıyor. Çarşamba kar geliyormuş senin araba kar da tutmaz abi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Çarşamba kar geliyormuş senin araba kar da tutmaz abi Dışarıda olursa tutuyor ya Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Malum dışarı kar kış,e biz dururmuyuz asla Turtle wax cilamız ile aracımızda periyodik olan cila uygulamamızı yaptık,polisaj makinası ve özel ped kesinlikle şart Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Abi dörtlülerde normal yanıyor,sağ veya sol sinyallerde daha hızlı yanıp sönüyor. Evet aslında led ve direnç bahane işte Evet o sorunu çözde enişte öyle alayım senden uğraştırma beni, sinyalin patlakmış gibi dolaşmak istemiyorum. Bu araba cilalandıkça eskiyecek. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Hani nerede şu senin uygulama, makyaj yapıp duruyorsun yahu Yorum bağlantısı
Recommended Posts