İçeriğe Yönlendir

Cilamania

Misafir

Recommended Posts

Lokman abimin aracının rengi,senin aracının yanında 10 gömlek üstün duruyor,arabası da öyle zaten.

Sahibide zevkli sonuçta. :biggrin:

Sen ve o cmax nasıl oldu da bir araya geldiniz öyle,helal vallaha 

Bu c-max piyasada erenkasacmax diye anılıyor sizin oralara gelmedi mi daha  :D Renk konusunu belirttim. Gri temizlik ve bakım konusunda koyu araçlara göre her zaman avantajlıdır. tampondaki boya döküntülerini kabak gibi göstermez öyle :biggrin:

Yorum bağlantısı

Bu c-max piyasada erenkasacmax diye anılıyor sizin oralara gelmedi mi daha  :D Renk konusunu belirttim. Gri temizlik ve bakım konusunda koyu araçlara göre her zaman avantajlıdır. tampondaki boya döküntülerini kabak gibi göstermez öyle :biggrin:

Eren kardeşim,yaşça ufaksın ama şimdiden ihtiyar moda girmişsin  :biggrin: Üzülüyorum haline..Yazacak çizecek çok şey var lakin hepsi bir anda aklıma gelmiyor işte.. :D Cidden bu konuyuda kendi arabanın branşına sokmayı bırak,huzurevine çek arkadaşlarınla bol bol yıka ne bileyim babaanne poşeti tak her yerine.. :D Ha yazmayı çok istersen alttaki fotoda yazandan yaptır,öyle gel bana  :D Bedenin genç,ruhun ihtiyar..Sen nasıl birşeysin ya  :D

amemy2yd.jpg

Yorum bağlantısı

Eren kardeşim,yaşça ufaksın ama şimdiden ihtiyar moda girmişsin  :biggrin: Üzülüyorum haline..Yazacak çizecek çok şey var lakin hepsi bir anda aklıma gelmiyor işte.. :D Cidden bu konuyuda kendi arabanın branşına sokmayı bırak,huzurevine çek arkadaşlarınla bol bol yıka ne bileyim babaanne poşeti tak her yerine.. :D Ha yazmayı çok istersen alttaki fotoda yazandan yaptır,öyle gel bana   Bedenin genç,ruhun ihtiyar..Sen nasıl birşeysin ya 

İşin gücün kaçak dövüşmek abi :D

Lastik dedik cvp gelmedi

jant dedik cvp gelmedi

Far dedik cvp gelmedi

Boya dedik cvp gelmedi

Daha cam tavana girmedim bile bak :biggrin:

Aracın motor veya yürüyen aksamıyla ilgili bütün modifikasyonlara da sıcak bakmıyorum.amacım performans olsa 2.0 dizele binerim. 1.6 dizelin bana verdikleriyle mutluyum ben :biggrin: Lpg nasıl motorrun ömrüne zararlıysa, fabrikanın koymadığı fazla beygiri de ben öyle düşünüyorum.

Senin hatan nerde başladı biliyor musun abi? Bir c-max hastasıyla üstüne fabrikanın koymadığı donanımları eklemeye çalıştığın focusunu kıyas etmenle başladı. öpüyorum saygılar :D

Yorum bağlantısı

İşin gücün kaçak dövüşmek abi :D

Lastik dedik cvp gelmedi

jant dedik cvp gelmedi

Far dedik cvp gelmedi

Boya dedik cvp gelmedi

Daha cam tavana girmedim bile bak 

Aracın motor veya yürüyen aksamıyla ilgili bütün modifikasyonlara da sıcak bakmıyorum.amacım performans olsa 2.0 dizele binerim. 1.6 dizelin bana verdikleriyle mutluyum ben :biggrin: Lpg nasıl motorrun ömrüne zararlıysa, fabrikanın koymadığı fazla beygiri de ben öyle düşünüyorum.

Senin hatan nerde başladı biliyor musun abi? Bir c-max hastasıyla üstüne fabrikanın koymadığı donanımları eklemeye çalıştığın focusunu kıyas etmenle başladı. öpüyorum saygılar :D

Kardeşim,konuda iddalaşan sensin  :biggrin: Bizim kalitemiz zaten belli,sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun ?

50 defa dedim sana branşlarımız ayrı,hala bir tutuyorsun kendi aracını  :D

Titanium X paket ile Ghia'yı bir tutmak ne kadar mantıklı Eren ?Amacını yaz bana acilen  :biggrin:

Yıl farkı var,kasa farkı var,fiyat farkı var,performans farkı var..Var oğlu var işte. :D Lütfen bu hırsını aracına yansıt,git döşeme rengi pazar torbası al mesela  :D

Yorum bağlantısı

Kardeşim,konuda iddalaşan sensin :biggrin: Bizim kalitemiz zaten belli,sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun ?

50 defa dedim sana branşlarımız ayrı,hala bir tutuyorsun kendi aracını :D

Titanium X paket ile Ghia'yı bir tutmak ne kadar mantıklı Eren ?Amacını yaz bana acilen :biggrin:

Yıl farkı var,kasa farkı var,fiyat farkı var,performans farkı var..Var oğlu var işte. :D Lütfen bu hırsını aracına yansıt,git döşeme rengi pazar torbası al mesela :D

Herşey bununla başladı :D

38b54509783b44d255b0d7d811ded611.jpg

Bu caps buralara geldi. :) ben arabana laf etmedim fotoya laf ettim. Yoksa arabanın maşallahı var. Araba konusuna sen çektin.Pazar çantasıyla başlayarak :D

Yorum bağlantısı

Herşey bununla başladı :D

Bu caps buralara geldi. :) ben arabana laf etmedim fotoya laf ettim. Yoksa arabanın maşallahı var. Araba konusuna sen çektin.Pazar çantasıyla başlayarak :D

İşte gerek yoktu bunlara..

Maşallah de geç,neden çarpılmak isteniyorsun anlamadım  :D

Şimdi işim var sonra okuyacam hepsini. :yes:

Taşıyalım japan sütlü kahveye  :biggrin:

Bigboss arabayı temizle öyle çek dedi kapıya :biggrin:

Yakın olaydık keşke  :)

Yorum bağlantısı

Led projemizde sonlara doğru yaklaştık çok şükür,haftasonu Servet abim ile son ledlerimizinde montajını gerçekleştirdik.hava yağmurlu olmasından ötürü fotoğraf çekemedim ne yazık ki  :) ama kısa bir video ile etkisini açıkca görebilirsiniz diyerekten minik bir video ekliyorum.Bu uygulamada özellikle direnç şart arkadaşlar,bunu sakın unutmayın.

:nazar:

Yorum bağlantısı

maşallah ayna altıyla nokta olur ;)

Bir kardeşim var,ondan haber bekliyorum işte  :fiuw:

:shok: Ayna altı yok mu?

Yorum bağlantısı

:shok: Ayna altı yok mu?

Bazıları gibi bir sürü vaktimiz yok,arabayı bahçede sökemiyoruz henüz. :)

Daha yok abi [emoji16]

Olacak inşallah.

Yorum bağlantısı

Bazıları gibi bir sürü vaktimiz yok,arabayı bahçede sökemiyoruz henüz. :)

Olacak inşallah.

Hmm, pasta cila işleri pastanede mi yapılıyor? :unsure2:

Yorum bağlantısı

Enişte güzel olmuşda stobu görünce aklıma tit. x mi olsa diyesim geldi. Çizgi çizgi güzel olurdu vesselam. :p

Yorum bağlantısı

Enişte güzel olmuşda stobu görünce aklıma tit. x mi olsa diyesim geldi. Çizgi çizgi güzel olurdu vesselam. :p

Sırada o olabilir  ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...