İçeriğe Yönlendir

Cilamania

Misafir

Recommended Posts

Kimseye yaptırmam ben o işleri, bi foto çekilecekse ben çekerim :D hele o havada çekmek ayrı bi yetenek ister öhhö öhhö :biggrin: gıcık tuttu bak :D

Sizin orada yetenek,mavi pazar torbası takmak ile başlıyormuş  :D

Yorum bağlantısı

Sizin orada yetenek,mavi pazar torbası takmak ile başlıyormuş  :D

Muayeneye giderken mum far takmakla başlasa daha mı iyiydi yani :seytan: :seytan: 

Yorum bağlantısı

Muayeneye giderken mum far takmakla başlasa daha mı iyiydi yani :seytan: :seytan:

Bana lastik markanı söyle,sana kim olduğunu yazayım  :D

Yorum bağlantısı

Hep yanmış buraları..  :i-ih: Azcık temizlik mi yapsak?  :fiuw:  :p  :D  :D

Sen kendi trakya konularını yok et,bilmem kaç trakyalı oldu  :D

Yorum bağlantısı

Bana lastik markanı söyle,sana kim olduğunu yazayım  :D

Anammmm seni senin silahınla mı vurdum ne :p Şimdi o farları içerden tek tuşla da yıkayamazsın,hatta böyle bi düğmeyle falan aşağı yukarı da oynuyordur onlar. Açıldığında sahibini selamlamıyordur da :D

Madem lastiklere geçtik; Yokohama cdrive 2. Hadi lastiğe girdik 205/50/17 olduğunuda yazayım (17 Jant ölçüsü bu arada :D )

Yorum bağlantısı

Anammmm seni senin silahınla mı vurdum ne :p Şimdi o farları içerden tek tuşla da yıkayamazsın,hatta böyle bi düğmeyle falan aşağı yukarı da oynuyordur onlar. Açıldığında sahibini selamlamıyordur da :D

Madem lastiklere geçtik; Yokohama cdrive 2. Hadi lastiğe girdik 205/50/17 olduğunuda yazayım (17 Jant ölçüsü bu arada :D )

HAtta bir dedikoduya göre gündüz farıda yokmuymuşmuş neymişmiş?  :shok:  :fiuw:  ;)

Yorum bağlantısı

X pakette aynalar otomatik açılıp kapanıyor mu ?

Yorum bağlantısı

Sen kendi trakya konularını yok et,bilmem kaç trakyalı oldu  :D

Trakyalı lar ölmez.. Sadece form değiştirir..  ;)  :D

Yorum bağlantısı

HAtta bir dedikoduya göre gündüz farıda yokmuymuşmuş neymişmiş?  :shok:  :fiuw:  ;)

Bir naylon vakası daha  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Olsun arkasında gece lazeri var :biggrin: sello atanları lazeriyle erittiği söyleniyor :D

Yorum bağlantısı

X pakette aynalar otomatik açılıp kapanıyor mu ?

Nereye saracağını şaşırdın demi :D Far hassas noktandı biliyordum :D:p neyse H1 ledlerimi yazıp daha da arabandan soğutmayayım abi seni :D

Yorum bağlantısı

Olsun arkasında gece lazeri var :biggrin: sello atanları lazeriyle erittiği söyleniyor :D

Ehtiyarlar grubuna başvurunuzu az önce onayladık Eren kardeşim. :biggrin:

Yorum bağlantısı

Nereye saracağını şaşırdın demi :D Far hassas noktandı biliyordum :D:p neyse H1 ledlerimi yazıp daha da arabandan soğutmayayım abi seni :D

Filo rengi aracın var neyi tartışıyorsun benimle  :D

Yorum bağlantısı

Ehtiyarlar grubuna başvurunuzu az önce onayladık Eren kardeşim. :biggrin:

Allah o günleri de nasip etsin abi bak buna sevindim :D

Yorum bağlantısı

Siyah mı o :biggrin:

Asaletin rengi o filomu sandın  :biggrin:

Allah o günleri de nasip etsin abi bak buna sevindim :D

E araban önden gidiyor zaten  :D Babanne pazar torbasıda var artık  :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Filo rengi aracın var neyi tartışıyorsun benimle  :D

Renkler ve zevkler tartışılmaz. Her renkte her arabaya yakışmaz. C-max denince de akla aytozu gri gelir :D

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Renkler ve zevkler tartışılmaz. Her renkte her arabaya yakışmaz. C-max denince de akla aytozu gri gelir :D

Lokman abimin aracının rengi,senin aracının yanında 10 gömlek üstün duruyor,arabası da öyle zaten.

Sahibide zevkli sonuçta. :biggrin:

Sen ve o cmax nasıl oldu da bir araya geldiniz öyle,helal vallaha  :D

Yorum bağlantısı

Asaletin rengi o filomu sandın  :biggrin:

E araban önden gidiyor zaten  :D Babanne pazar torbasıda var artık  :D

Görende siyah araban var sanacak he :D

car trunk organizer onun adı :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...