Mehmet Kaya 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Gardaşım.Bilmemek ayıp değil..Öğrenmemek ayıp demişler. Öğrenmek isteyene Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 "la" ayrı mı olacak? Farketmez siz büyüklerimiz,birleştirip okuyabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Siz,mercek nedir bilirmisiniz ? O xenon farlarınız ile lütfen trafiğe çıkmayınız. Ayrıca xenonun başında da Bi var,lütfen yani. Original xenonlarla (Otomatik ayarlı, bu hususa hassaten dikkatinizi çekerim. Elle veya ayakla veya siz aracı sürerken başka bir arkadaşınızdan rica ederek ayarlamanız gerekmiyor. Vücut kütlenize göre araç kendisi yükseklik ayarı yapıyor.) trafiğe de çıkarım, muayeneye de giderim. Original olduğu için özel muamele görür, bekleme, sanayide söküp muayeneye girme filan olmaz. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Original xenonlarla (Otomatik ayarlı, bu hususa hassaten dikkatinizi çekerim. Elle veya ayakla veya siz aracı sürerken başka bir arkadaşınızdan rica ederek ayarlamanız gerekmiyor. Vücut kütlenize göre araç kendisi yükseklik ayarı yapıyor.) trafiğe de çıkarım, muayeneye de giderim. Original olduğu için özel muamele görür, bekleme, sanayide söküp muayeneye girme filan olmaz. Bu yazdıklarınızın %1'ni yapmıyorum maalesef Xenon teknolojisimi kaldı lütfen ama Halojene fara,Xenon takıp gezenlere karşıyız Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Bu yazdıklarınızın %1'ni yapmıyorum maalesef Xenon teknolojisimi kaldı lütfen ama Sizin aracınızda far yıkama nasıl çalışıyor, merak ettim. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Sizin aracınızda far yıkama nasıl çalışıyor, merak ettim. Mercekleriniz Hella sanırım Balastlarınız ne marka ? Halojen fara,neden far yıkama koymuş japonlar anlamadım,malzeme fazla geldi zaar Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Mercekleriniz Hella sanırım Balastlarınız ne marka ? Tamam, anladım, mercekli xenonlarınız gözünüzü alıyor. Far yıkama sormuştum garip bir cevap aldım. Lakin sizin aracın far yıkamasının da manuel olduğu yönünde duyumlar aldım. Fırça ve bağajda sürekli bulunan yarım kova su ile ovalama şeklinde oluyormuş. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Tamam, anladım, mercekli xenonlarınız gözünüzü alıyor. Far yıkama sormuştum garip bir cevap aldım. Lakin sizin aracın far yıkamasının da manuel olduğu yönünde duyumlar aldım. Fırça ve bağajda sürekli bulunan yarım kova su ile ovalama şeklinde oluyormuş. Rica ediyorum o farlarınız ile karşıma çıkmayınız,Far yıkama yok evet sonradan OEM Bi-xenon uygulandı araca. Eskiden far yıkamamı varmış ? bir adet bez ve camsil ile bu işi ayda bir yaparım,zaten far sürekli cilalı ne toz tutar ne de çamur. Sizin aracınızdaki gibi sellektör atınca mum gibi aydınlatmıyor en azından Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Rica ediyorum o farlarınız ile karşıma çıkmayınız,Far yıkama yok evet sonradan OEM Bi-xenon uygulandı araca. Eskiden far yıkamamı varmış ? bir adet bez ve camsil ile bu işi ayda bir yaparım,zaten far sürekli cilalı ne toz tutar ne de çamur. [emoji3] Sizin aracınızdaki gibi sellektör atınca mum gibi aydınlatmıyor en azından Hakan bey şu benim jant bir türlü parlamıyor sellektör atmıyor ateş etmiyor napak? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Hakan bey şu benim jant bir türlü parlamıyor sellektör atmıyor ateş etmiyor napak? Kardeşim benim,araba ne ara Beyaz oldu ? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Kardeşim benim,araba ne ara Beyaz oldu ?Işıkta renk değiştirii Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Işıkta renk değiştirii Ha o zaman öyle desene Bu jantlardaki parlaklığı beğenmiyorsan,git plastik jant kapağı tak Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Hakan bey şu benim jant bir türlü parlamıyor sellektör atmıyor ateş etmiyor napak? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Hadi bakalım kim kimi ezecek Ezilen halkın yanındayım hep. Marka ve yıl bazında bakabilirsin olaya,hemen yukarıda kimler var A classe olmak zor be Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 senin oldun her yere gelirim gardaşım benim Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Kara civcivim o benim, ezmeye de çalışmam, ezdirmem de. Bazen kızdırabilirim ama benim kızdırmam carbonclean gibidir. Kardeşimin zihnini boşaltmasına yardım eder. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Kara civcivim o benim, ezmeye de çalışmam, ezdirmem de. Bazen kızdırabilirim ama benim kızdırmam carbonclean gibidir. Kardeşimin zihnini boşaltmasına yardım eder. Abi,yerin ayrıdır [emoji106] her şeyimiz oem Namımız yürüsün [emoji8] Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Jantları yakıştıramadım.. lazer güzel olmuş. Kısa farlarında sanki bi sıkıntı var gibi uzunlar iyi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts