Misafir 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 Cillo layıp parlatacağına kışlık bakım yap.[emoji1] Oooo çok oldu onu yapalı,nede olsa parçası ucuz Taaa Angaralara gidenler düşünsün Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 Oooo çok oldu onu yapalı,nede olsa parçası ucuz Taaa Angaralara gidenler düşünsün [emoji3]İyi dedin nediyelim[emoji106] [emoji8] Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 İyi dedin nediyelim[emoji106] [emoji8] Her zaman şekerim Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 Hakan abii özel soru kabul ediyormusunuz Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Abi eline saglik yine cok guzel cila işçiliği cikartmissin. Ama ben eski jantlari daha cok yakistiriyorum bundan. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Hakan abii özel soru kabul ediyormusunuz Buyur Cengizciğim. Abi eline saglik yine cok guzel cila işçiliği cikartmissin. Ama ben eski jantlari daha cok yakistiriyorum bundan. Teşekkürler Mert. Ghia jantlarının yeri ayrıdır,onlar benim ilk göz ağrım Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Buyur Cengizciğim. Teşekkürler Mert. Ghia jantlarının yeri ayrıdır,onlar benim ilk göz ağrım Abi farlara pasta cekerken siyah orjinal boyasiz tampona da degirmisler makinayi ve biraz pasta lekeleri kaldi bunlari nasil veya ne ile geciririm ? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Abi farlara pasta cekerken siyah orjinal boyasiz tampona da degirmisler makinayi ve biraz pasta lekeleri kaldi bunlari nasil veya ne ile geciririm ? Cengiz verdiğim linkteki uygulamayı bir dene,benim başıma hiç böyle birşey gelmedi. Bir dene bakalım,eğer olmaz ise bana bilgi ver başka formülleri deneriz,ama çıkar merak etme. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248212-pasta-cila-kal%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1-%C3%A7%C4%B1karma/ Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Cengiz verdiğim linkteki uygulamayı bir dene,benim başıma hiç böyle birşey gelmedi. Bir dene bakalım,eğer olmaz ise bana bilgi ver başka formülleri deneriz,ama çıkar merak etme. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248212-pasta-cila-kal%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1-%C3%A7%C4%B1karma/ En kisa zamanda deneyip geri dönüş yapicam abi , hamur silgi ile denedik sadece birde su yesil öğrenci silgimizle deneyim silerse kismet silmez ipayi deniycem bakalim haber ederim cok tesekkur ederim abicim yardimlar icin Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 En kisa zamanda deneyip geri dönüş yapicam abi , hamur silgi ile denedik sadece birde su yesil öğrenci silgimizle deneyim silerse kismet silmez ipayi deniycem bakalim haber ederim cok tesekkur ederim abicim yardimlar icin Rica ederim kardeşim. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Cilamania şaha kalkmış [emoji2] Şaha kalksa iyi,az daha yok olacaktı Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Haftasonu komple bir temizlik yaptım CilaMani'na.. İlk işe balata ve disk temizliği ile başladım. Sonra içine girdim,güzelce süpürge makinası ile temizledikten sonra.Motip klima temizleyici ile klima kanalları temizlendi. Daha sonra motora geçtim,kuru fırça ile temizledikten sonra WL-50 ürünümüzü motora sadece sıktım ve bıraktım. Dış yıkamada Bal mumu özlü şampuanımızı kullanarak,aracı bol bol duruladım. Sonra kokpit bölümüne geçtim,Kokpit spreyimiz ile güzelce temizledim. Devamında kapı fitillerini Tunap 104 ile ile temizledim. Ve son olarak lastik yanaklarına koruma yaptım,silikon sprey ile. Noktayıda Turtle wax color magic ile yaparak temizliği bitirdim. Kullandığım ürünler.. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Hey maşallah Bu arada dün gördümde abi senin uzun farlara da xenon lazım aslında Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Hey maşallah Bu arada dün gördümde abi senin uzun farlara da xenon lazım aslında Teşekkürler kardeşim,xenon'a karşıyım Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Teşekkürler kardeşim,xenon'a karşıyım Mercekli olarak bi xenonu kastetmiştim abi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Mercekli olarak bi xenonu kastetmiştim abi Üzerindeki orjinal Bi-xenonlar oldukça etkili,birde uzunlara takarsak vay dünya derim Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 İstanbul park yollarında bir CilaMania Arkadan da koruma memuru geliyor Teşekkürler Gökhan Erken ve Bahadır Demir. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 İki şey dikkatimi çekti; -Çarpı R5 ne demek? -Honda ürünleri güzel mi? Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 İki şey dikkatimi çekti; -Çarpı R5 ne demek? -Honda ürünleri güzel mi? 1-Çarpıp bakkala yollarım,yanaşma diyor 2-Oldukça güzel,tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Hakan Abi, çok hayırsever bir abiye benziyorsun. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Hakan Abi, çok hayırsever bir abiye benziyorsun. Elimden geldiğince yardımcı olmaya gayret ederim Serkan Yorum bağlantısı
Recommended Posts