İçeriğe Yönlendir

Cilamania

Misafir

Recommended Posts

Misafir

hayırlı olsun lazer ışığı ilk defa gördüm çok değişik olmuş 

Teşekkürler.

Hayırlı olsun, güle güle kullan Hakan.

Teşekkürler abi.

- Ben beğenmedim. e eh. :)

- Neden?

- Sevmiyorum bu cantları, hayret bişey..

Zorunda değilsin hojam  :biggrin:

Hayırlı olsun abi

Saol Buğra.

hayırlı olsun Hakan, değişik bir jant ama hoş durmuş. güle güle kullan

Teşekkürler Sadık abi.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Abi gol geliyorum demişti...

Hedeflenen buydu tabi ama bu jantlar çok büyük...

FordFocus_zps56a53dd8.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi gol geliyorum demişti...

Hedeflenen buydu tabi ama bu jantlar çok büyük...

Aynen Emreciğim.

Saolasın.

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Güle güle kullan Hakan acaba yanlışmı okuyorum dedim değilmiş :) Çok bekledin ama değmiş diğer jantlara göre daha iyi durmuş bence... :nazar:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ben müzik açayım sen de lazer i aç geceleyin lazer dansı yapalım [emoji3]

Clubber bross.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Hayırlı olsun Hakanım, gule güle kullanman dilegimle. Lazeri sevdim arka sislere bağlandı demi?

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Hayırlı olsun benim şahsi fikrim ben bu jantları beğenmedim ST jantı çok kişide olsada çok daha yakışırdı:)

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

16 biraz ufak olmuş ama sen işini bilirsin.

Güzel günlerde kullanman dileğiyle.

Yorum bağlantısı
Misafir

Abim hayırlı uğurlu olsun. Güle güle eskit :)

Saol kardeşim benim.

Güle güle kullan Hakan acaba yanlışmı okuyorum dedim değilmiş :) Çok bekledin ama değmiş diğer jantlara göre daha iyi durmuş bence... :nazar:

Teşekkürler Sertaç.

Ben müzik açayım sen de lazer i aç geceleyin lazer dansı yapalım [emoji3]

Sana özel Florasan taktıracağım arabaya  :D

Clubber bross.

Yebbbaaa

Hayırlı olsun Hakanım, gule güle kullsnman dilegimle. Lazeri sevdim arka sislere bağlandı demi?

Saol Serdalım,evet arka sislere bağlattım.

Hayırlı olsun abim. Bir takımda bana bulurmusun jant [emoji16]

Saol Sağdaş,ayıp ettin ne demek  :biggrin:

Hayırlı olsun benim şahsi fikrim ben bu jantları beğenmedim ST jantı çok kişide olsada çok daha yakışırdı :)

Teşekkürler.

16 biraz ufak olmuş ama sen işini bilirsin.

Güzel günlerde kullanman dileğiyle.

Başganım saol,teşekkürlerimi arz ederim.

Yorum bağlantısı
Misafir

Konuyu şaka sanıp dikkate almadım. :D Amanınnnn birde ne göreyimmmm.Bizimki canlanmış pardon jantlanmış. :biggrin: Kardeşim hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan çok çok istediğin bir janttı. Maşallahımızı eksik etmeyelim. :nazar:İlerde birde17 lerle göreceğiz. :whistle3: 

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Hakanım tarz yapmışsın da lazer ne işe yarar, hele bir deyiver.

Yorum bağlantısı
Misafir

Konuyu şaka sanıp dikkate almadım. :D Amanınnnn birde ne göreyimmmm.Bizimki canlanmış pardon jantlanmış. :biggrin: Kardeşim hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan çok çok istediğin bir janttı. Maşallahımızı eksik etmeyelim. :nazar:İlerde birde17 lerle göreceğiz. :whistle3:

Teşekkürler kardeşim,eksik olma.

17 için beklemedeyim :)

Hakanım tarz yapmışsın da lazer ne işe yarar, hele bir deyiver.

Abim saol,lazer güvenlik amaçlı bir sistemdir.sisli havalarda arkadaki araç için mesafeyi koru anlamını ifade ediyor.

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Gule gule kullan. Senin araca cok yakismis.

Benim arac bu jantlarla cikmisti fabrikadan. Orta kapaklar hafif bozuk yolda ses yapiyordu. Sinir olup satmistim. Insallah sense boyle sorun yoktur.

Yorum bağlantısı
Misafir

Gule gule kullan. Senin araca cok yakismis.

Benim arac bu jantlarla cikmisti fabrikadan. Orta kapaklar hafif bozuk yolda ses yapiyordu. Sinir olup satmistim. Insallah sense boyle sorun yoktur.

Saol Gürçay,evet hatırlıyorum senin aracı.orta kapaklarda şuan ses yok ama onunda tedavisi mevcut,elektrik bantı ile bu sese engel olabiliyorsun.

Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Hakan abi demiri sen mi çaktın yola tedbiren ?  :D  

Yorum bağlantısı
Misafir

Hakan abi demiri sen mi çaktın yola tedbiren ? :D

Yok yok,o komşunun bariyeri bize ait değil :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Canta bak...

Kimbilir yine kaç bin bayıldın.Araba oldu oem yeter da.Sayın moderatörüm o araba ses sistemi ister. Onun da oemi varmı, bass amfi tiwiter Vs..

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Aaaa canta bak, başka arabadan alma, çakma bu çakmaaa, toplamaaa,  klübe hoşgeldin   :D

Hayırlı olsun  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Canta bak...

Kimbilir yine kaç bin bayıldın.Araba oldu oem yeter da.Sayın moderatörüm o araba ses sistemi ister. Onun da oemi varmı, bass amfi tiwiter Vs..

Sorma çok para verdim,bende ki bu OEM hastalığı nereye kadar gidecek bilmiyorum :) arabanın ses sistemi gayet yerinde,Eskişehirde ağzın açık müzik dinlemiştin ne çabuk unuttun :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Aaaa canta bak, başka arabadan alma, çakma bu çakmaaa, toplamaaa, klübe hoşgeldin :D

Hayırlı olsun :biggrin:

Şimdi bir dakika,Yiğidi öldürüp hakkını vereceksin demiş atalarımız :) ben aracıma katiyen Fiesta yada Mondeo parçası sokmuyorum,ama forumda bir über fiesta var,imkanı olsa Mondeo 2.0 motoru koyacak sahibi,tam bir toplama aracı :) bir konuda farklı bir ürün görmesin,anında copy ve über Fiesta 68 bg'lik aracı ile karşınıza çıkıyor :) o yüzden o kulübede tek başınıza takılmaya devam edeceksiniz :)

Saol abi.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Şimdi bir dakika,Yiğidi öldürüp hakkını vereceksin demiş atalarımız :) ben aracıma katiyen Fiesta yada Mondeo parçası sokmuyorum,ama forumda bir über fiesta var,imkanı olsa Mondeo 2.0 motoru koyacak sahibi,tam bir toplama aracı :) bir konuda farklı bir ürün görmesin,anında copy ve über Fiesta 68 bg'lik aracı ile karşınıza çıkıyor :) o yüzden o kulübede tek başınıza takılmaya devam edeceksiniz :)

Saol abi.

Hahaaaa beyhude çabalar bunlar, bende sanki başka araba parcasi mi var, full fiesta, motoru da değişmiş değilim :)

İlle yapacaksam motor hacmini 1.6 yaparım olur biter heheheeee.....

Kluptesin, kontenjan az ama senin gibi özel müşterilere yapariz bir iyilik : :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hahaaaa beyhude çabalar bunlar, bende sanki başka araba parcasi mi var, full fiesta, motoru da değişmiş değilim :)

İlle yapacaksam motor hacmini 1.6 yaparım olur biter heheheeee.....

Kluptesin, kontenjan az ama senin gibi özel müşterilere yapariz bu iyilik :)

Farların bile el yapımı,kulvarlarımız farklı abi üzgünüm   :biggrin:  :elveda:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...