Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Hayırlı olsun sonunda Sorma ya. Hayırlı olsun Teşekkürler. Hayırlı olsun. Sadeleşmiş. Teşekkürler abi. Çok yakışmış güle güle kullanın. Lazer ne için? Teşekkürler,lazerin amacı sisli ve puslu havalarda güvenlik amaçlıdır. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Göster bir tane İşte ben demedim. Diyen Çabi ye, ay pardon abiye sormalı.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 (düzenlendi) Lazeri yeni gördüm.Bak bu janttan değişiminden çok daha iyi olmuş. Bu lazer,sisli,yağmurlu havalarda sis lambası görevi görüyor yerdeki çizgi bu mesafeden fazla bana yaklaşma yokse seni eritirim diyor. 19 Ekim 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Hayırlısı olsun, güle güle kullan abi. Çok daha şık olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Lastikleride yakın zamanda Petlas görmek isteriz. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Hayırlı olsun Abicim, güle güle kullan. Teşekkürler.. ben bu jantları beğenmedim. lazer ne işe yarıyor hakan Abi zevk meselesi işte,ben çok beğendim. İşte ben demedim. Diyen Çabi ye, ay pardon abiye sormalı.. Kıvır kıvır. Lazeri yeni gördüm.Bak bu janttan değişiminden çok daha iyi olmuş. Bu lazer,sisli,yağmurlu havalarda sis lambası görevi görüyor yerdeki çizgi bu mesafeden fazla bana yaklaşma yokse seni eritirim diyor. Aynen öyle abi. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Hayırlısı olsun, güle güle kullan abi. Çok daha şık olmuş Teşekkürler Alim. Lastikleride yakın zamanda Petlas görmek isteriz. Kısmet diyeceğim ama çok zor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Hayırlı olsun Hakan abi, ufaktan sinyallerini veriyordun bu jantın, 16 inç mi bunlar da? Değişik bir havası var. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Hayırlı olsun Hakan abi, ufaktan sinyallerini veriyordun bu jantın, 16 inç mi bunlar da? Değişik bir havası var. Teşekkürler Köksal,evet jantlar 16 inç. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Güle güle kullan kardeşim. Lazeri az daha ileri uzat mesafeyi aç biraz. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Abim çok yakışmış, güzel günlerde kullan. Bu lazer tam olarak ne işe yarıyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Teşekkürler Köksal,evet jantlar 16 inç. Bunlarda kışlık lastik var di mi abi? Ghia jantlarını iç-dış güzelce temizler(kil-zift sökücü vs dalmak ne zevkli olur ), depoya koyarsın artık. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Bir tat bir doku olmuş. Maşallah Teşekkürler. Güle güle kullan kardeşim. Lazeri az daha ileri uzat mesafeyi aç biraz. Hayırlı olsun. Gardaş,şuan test aşamasındayım dediğin gibi yapacağım ama. Abim çok yakışmış, güzel günlerde kullan. Bu lazer tam olarak ne işe yarıyor Teşekkürler Erayım,sisli havalarda güvenlik amaçlıdır lazer. Hakan abi jantları alırken Kayserili damarını sonuna kadar kullandı daha kaslı duruyor ancak bu araba 17 yi hak ediyor her gün kafasını yiyoruz ama daha ikna edemedik Hedefim bedava almaktı ama,esnafıda düşünmek lazım İlerde belki diyelim Mert,17'ler cepte zaten. Bunlarda kışlık lastik var di mi abi? Ghia jantlarını iç-dış güzelce temizler(kil-zift sökücü vs dalmak ne zevkli olur : ), depoya koyarsın artık. Tam beni yazmışsın ya Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Abi, hayırlı olsun. Bekledin bekledin ama turnayı gözünden vurdun. Çok yakışmış. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Hayırlı olsun çok güzel olmuş,uğraşınca oluyor olduğunu görmek uğraşana anlatılmaz haz veriyor.Darısı bizim opelin başına Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Hayırlı olsun Allah jantlarına çizik vermesin abi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Bunlarda kışlık lastik var di mi abi? Ghia jantlarını iç-dış güzelce temizler(kil-zift sökücü vs dalmak ne zevkli olur ), depoya koyarsın artık. Köksal ilk iletiye yeni fotolar ekledim,onlarda sana gelsin Abi, hayırlı olsun. Bekledin bekledin ama turnayı gözünden vurdun. Çok yakışmış. Çok saol Serkancığım,aynen öyle oldu. Hayırlı olsun çok güzel olmuş,uğraşınca oluyor olduğunu görmek uğraşana anlatılmaz haz veriyor.Darısı bizim opelin başına Teşekkürlerimi sunuyorum.inşallah darısı size diyelim. Hayırlı olsun Allah jantlarına çizik vermesin abi Saol kardeşim benim,cümlemize inşallah. Yorum bağlantısı
Safak Acar 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Güle güle kullan abi çok şık durmuş... Lazere gelince, ee haklısın tabi ,, sis ışığı niyetine tek taraflı koymuşlar, sisi yakıyordun hiç faydası yoktu lazer şarttı Lazeri denemeye bi bolu ya gidip gelmek lazım ( jinyu görünce aklıma bir replik geldi , Evet evet evet evet amacım zaten garaja çıkmaktı ) Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Güle güle kullan abi çok şık durmuş... Lazere gelince, ee haklısın tabi ,, sis ışığı niyetine tek taraflı koymuşlar, sisi yakıyordun hiç faydası yoktu lazer şarttı Lazeri denemeye bi bolu ya gidip gelmek lazım ( jinyu görünce aklıma bir replik geldi , Evet evet evet evet amacım zaten garaja çıkmaktı ) Saol kardeşim,darısı sana inşallah. Önde sıkıntı olmuyor da arka malum,bodozlama gelen çok oluyor Anladın sen onu. Eskişehir yollarında devamlı görürüm ben,gerek yok taa Bolu'ya Ama çıktı işte gördün Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine.. ve sonsuza kadar mutlu yaşamışlar.. (bkz: mutlu son) 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Hakan abi çok güzel olmuşta şu jantları büyüt artık be abi... Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Jantlar yakışmış Güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Efe Özer 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Jantlar sadelestırmıs aracı.Bence boyle daha guzel olmus.Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts