Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Maşallah, çok yahşi Eksik olma canım abim. Cant var mı cant? 4X100 Var ama stepne tarzı iş görürmü ? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Araba satılık mı Tavan boyalı.. Pazarlığı yaparken ona göre.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Tavan boyalı.. Pazarlığı yaparken ona göre.. Ön cam da denişmiş ve cam altındaki bakalit boyanmış Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Ön cam da denişmiş ve cam altındaki bakalit boyanmış Kaç defa denişti?5 ten az ise ALMA! Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Tavan boyalı.. Pazarlığı yaparken ona göre.. Pertten çıkma bu araba Ön cam da denişmiş ve cam altındaki bakalit boyanmış Silecekleri OEM ama Kaç defa denişti?5 ten az ise ALMA! Şuan 6 oldu yırttık Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Arabada hasır kaydı var Ne diyelim,inşallah senin alacağında olmaz pet kaydı Sen gülme Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Fotoş gibi olmuş sankim.. Eline sağlık abim.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Fotoş gibi olmuş sankim.. Eline sağlık abim.. Turtle wax'tan davet geldiğini duymadın sanırım Biz de fake olmaz gülüm Saol canım. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Offff, araba çok güzeeeeel.. desem jantlara yazık. Eeeeeh jantlar berbat desem arabaya yazık. Yok mu daha birşeyler. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Offff, araba çok güzeeeeel.. desem jantlara yazık. Eeeeeh jantlar berbat desem arabaya yazık. Yok mu daha birşeyler. Hakkat yok mu güzel 4 jant hediye eden Hakan abime..? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Offff, araba çok güzeeeeel.. desem jantlara yazık. Eeeeeh jantlar berbat desem arabaya yazık. Yok mu daha birşeyler. Hakkat yok mu güzel 4 jant hediye eden Hakan abime..? Sizler ne kadar sabırsınız böyle Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Evet yanlış okumadınız,CilaMania nihayet aradığı jantlara kavuştu. Buradan emeği geçen Eray kardeşime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.bu jantları yaklaşık 2 yıldır arıyordum,eninde sonunda denk gelecekti onuda hissediyordum ve denk geldi çok şükür. Farklı olmayı hep sevdiğimden,piyasada çok nadir bulunan avrupa satışlı Focusların üzerinde olan 6 kollu OEM bir üründür jantlarımız,aslında st ve benzeri modellerde çok dikkatimi çekiyor ama nerede bir Focus görsem genel olarak hepsinde ya st jant var yada replika modelleri var bu yüzden istemiyordum. İşte bu durum'dan ötürü yine OEM'den şaşmadım ve ebatta da bir değişiklikte yapmadım,hal böyle olunca 1 takım yazlık,1 takımda kışlık jant ve lastiklerim oldu.Esasında olması gerekende bu olmalı bence. Fotoğraflar gelsin.. Aynı gün aracımıza lazer ışığımızı da dahil ettik. Gardaşıma yani Mehmet Kaya'ya bu hediyesi için çok teşekkürlerimi sunuyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Bi abimin lafı geldi aklıma. "Ghia ya Collection jantı!" Manidar.. Güle güle kullan abi. Yakışmış.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Bi abimin lafı geldi aklıma. "Ghia ya Collection jantı!" Manidar.. Güle güle kullan abi. Yakışmış.. Göster bir tane Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Çok yakışmış güle güle kullanın. Lazer ne için? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Hayırlı olsun Abicim, güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 ben bu jantları beğenmedim. lazer ne işe yarıyor hakan Yorum bağlantısı
Recommended Posts