İçeriğe Yönlendir

Cilamania

Misafir

Recommended Posts

Hayırlı olsun kardeşim

Güzel ama rengi nedir ?

Teşekkürler kardeşim,Fırtına gri diye geçiyor rengi ama cilanın etkisi ile bir ton koyulaştı :)

Yaniyor masallah...

Saol Muratcığım.

Yorum bağlantısı

Ghia ya Trend topuzu!  :vroom:  "Biz orcinalciyis!" lafın yalan olmuş anlaşılan abi..  ;) Bide bugünden itibaren şiddetli sağanak yağış varmış diyola.. Kapalı garrage de yoktur şimdi sende.  :(  :p  :D

Hayırlısı olsun, güle güle fites değiştir.. Mis gibi kullan arabanı abim.  :flowers:  :nazar:

Yorum bağlantısı

Ghia ya Trend topuzu!  :vroom:  "Biz orcinalciyis!" lafın yalan olmuş anlaşılan abi..  ;) Bide bugünden itibaren şiddetli sağanak yağış varmış diyola.. Kapalı garrage de yoktur şimdi sende.  

Hayırlısı olsun, güle güle fites değiştir.. Mis gibi kullan arabanı abim.  :flowers:  :nazar:

Teşekkürller kardeşim.

Yağmur vız gelir bize.

6 ileri vites topuzu taksak psikolojik olarak 10-15 hp etki eder mi acaba abi ?  :)  :)

Denemek lazım  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Hayırlı olsun abicim, 2.5 ların vites topuzu ele çok daha iyi oturuyor, imkan varsa tavsiye ederim ;)

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun abicim, 2.5 ların vites topuzu ele çok daha iyi oturuyor, imkan varsa tavsiye ederim ;)

Teşekkürler Köksalcığım,onlara baktım ama benimde hoşuma gitmedi nedense zevk işte  :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Çalışmayı yapan değerli kardeşim,Sami Demirpaza teşekkürlerimi sunuyorum.

Audi tt oldu sanki :)

89bda95f4e5db50285c2656df48a6e4c.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Nasıl görecem? Röntgen mi benim gözlerim? :nea: Yandan çek.

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Nasıl görecem? Röntgen mi benim gözlerim? :nea: Yandan çek.

Artık Cumartesi olur o iş  :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...