Guest Hakan Tarım 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Senin ruhun geçmiş adaş. hiç kalkışma böyle işlere. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Senin ruhun geçmiş adaş. hiç kalkışma böyle işlere. Bende ki ruha senin americano bozması kamyonetin bile yetmez Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Bende ki ruha senin americano bozması kamyonetin bile yetmez Hemen yaz hiç boşluk bırakma.. Sen kendine bak önce boş auto Sen benim aracın fotolarını sildiydin değil mi? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Sen benim aracın fotolarını sildiydin değil mi? Hayır abi,son kullanma tarihi geçmiş sitelere resim yüklerseniz sonucuna katlanmalısınız Ben ki silmekten ziyade,bu konuda galeriyi düzenlemede ödül sahibiyimdir Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Malum kedi yakalandı ...Video bile var tanışma anından,ama youtube kabul etmedi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Rahati yerinde kedicigin :-)golgeyi bulmus ben olsam bende kalkmam Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 abi cilalı aracı daha çok seviyolar heralde ne zaman temizlesem cilalasam üstünde kedi tüyleri oluyo Yorum bağlantısı
Serkan Turan 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Ohh bulmuş gölgeyi mis gibi focusuda altına almışki değmeyin keyfine.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Garaj a su koyalim abi malüm havalar sıcak İyi olur abi cilalı aracı daha çok seviyolar heralde ne zaman temizlesem cilalasam üstünde kedi tüyleri oluyo Var birşeyler ama anlamadım Eray. Ohh bulmuş gölgeyi mis gibi focusuda altına almışki değmeyin keyfine.. Toprammm ne çekiyorum sen bir bilsen Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Kedi senin canını... Canın kedi senini. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 O kadar cila ve pasta kedi bile hayran kalıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Kedi senin canını... Garajda hala karanlık işler dönüyor O kadar cila ve pasta kedi bile hayran kalıyor. Anlamadım ben bu işi,ne yapacağım bilmiyorum... Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Malum kedi yakalandı ...Video bile var tanışma anından,ama youtube kabul etmedi :D Nispet yapar gibi yatmış Abi karışma kediye ne olur arabanın üstüne bir bez serde kirleteceğine beze bassın (oldu istersen bir kapıyı açık bırakayım içerde yatsın dediğini duyar gibiyim ) Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Hangi malzeme ile yaptın Karışık yaptım ortaya Nispet yapar gibi yatmış Abi karışma kediye ne olur arabanın üstüne bir bez serde kirleteceğine beze bassın (oldu istersen bir kapıyı açık bırakayım içerde yatsın dediğini duyar gibiyim ) Bu alçağın karnını doyuruyorum,birde yaptığı zulme bak sadece üstü olsa iyi,her tarafı kapatmam lazım Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Karışık yaptım ortaya Bu alçağın karnını doyuruyorum,birde yaptığı zulme bak sadece üstü olsa iyi,her tarafı kapatmam lazım Sürekli aynı "alçak"mı geliyor? Yorum bağlantısı
Misafir 16 Temmuz 2014 Paylaş 16 Temmuz 2014 Sürekli aynı "alçak"mı geliyor? Şuan da yakaladığımız bu abi Yorum bağlantısı
Serkan Turan 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 Gerçekten güzelmiş ha tam tiryaki.. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 abi senin kediler arabaya nargile kokusu yüzünden gelmesin abi bide dün bi konu açtım baksana kulağını çok çınlattık sana cevap hakkı doğdu forum için yeni bi oyun buldum Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 abi senin kediler arabaya nargile kokusu yüzünden gelmesin abi bide dün bi konu açtım baksana kulağını çok çınlattık sana cevap hakkı doğdu forum için yeni bi oyun buldum Olabilir aslında konu hakkında bilgim var,eğitim almaya başladım bile Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Şuna bir jant al bişiler yap mübarek Yorum bağlantısı
Recommended Posts