Misafir 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Şşştttt ne oluyor la burda kim karışmış benim kardeşime hıııı söyleyin bakayım. Dağıttırmayın bana buraları ona göre. .... Ağam arabayi sana vereyimde kurtulayim my den Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Ağam arabayi sana vereyimde kurtulayim my den Geliyorum hafta sonu bekle, dönüşte de Mert'e uğrarım söylerim sana bir daha karışmaz Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Araban için aldığın son malzemelerin fotosunu atmamissin İstek sizden,fotoğraflar bizden.... Çok saygıdeğer bir arkadaşım bana doğum günü hediyesi almış...arabamız honda değil ama malzeme honda ne yapacağımı bilemiyorum Geliyorum hafta sonu bekle, dönüşte de Mert'e uğrarım söylerim sana bir daha karışmaz Gel ağam gel Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Bekliyorum paşam, özelden gönder yarın elinde. Bende pazartesiye uçak bileti ayarlayayım Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Öhö öhöööö sevgiler arkadaşlar, mangal konusu yokmu ya ? Ya git araba bul sen kendine önce İstek sizden,fotoğraflar bizden.... Çok saygıdeğer bir arkadaşım bana doğum günü hediyesi almış...arabamız honda değil ama malzeme honda ne yapacağımı bilemiyorum Gel ağam gel Begendiysen,ne güzel : Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Ya git araba bul sen kendine önce Begendiysen,ne güzel : Eksik olmasın,sağolsun,varolsun... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Ya git araba bul sen kendine önce Begendiysen,ne güzel : Buldunda almadık mı ? Bul sen de gel mangala Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Bu aracı mahallesinde ziyaret etme zamanı geldi bence 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Bir gece ansızın diyorsun yani başkan.. Nargile kokusu seziyorum Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Buldunda almadık mı ? Bul sen de gel mangala Geleceğim inşallah ağam.. Bu aracı mahallesinde ziyaret etme zamanı geldi bence Her zaman erciyes apartmanı sakinleri hazırdır. Bir gece ansızın diyorsun yani başkan.. Ne zaman isterseniz. Nargile kokusu seziyorum Oraya kadar geldimi yahu Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 İç dış ve motor temizliğinin ardından cilamızıda attık ve vaktimiz varkende plakalıklardaki led aydınlatmaları temizledik... Artık resimler konuşsun Haberim yokken çekilen bir kare... Lambaların temizlendikten sonraki hali.. Bayağı kirlenmişti aydınlatmalar.. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Vay arkadaş bu nasıl diri bir arabadir ya:) maşallah allah kem gözlerden korusun... ghia jant meğerse ne kadar yakışıyor bu alete ne diyorsun hakan abi ben de mi taksam bu jantlardan Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Oruç oruç. Bir rahat dur. Ben yıkamacıya bile gitmeye üşeniyorum. Adam oturmuş araç yıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Maşallah Hakan abi Saol Erdem.. Vay arkadaş bu nasıl diri bir arabadir ya:) maşallah allah kem gözlerden korusun... ghia jant meğerse ne kadar yakışıyor bu alete ne diyorsun hakan abi ben de mi taksam bu jantlardan Çok saol Mesut,hele şükür jantları begenen biri çıktı vallahi varsa hemen tak Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Forumda satan bir arkadaş var bakalim anlaşırsak alip takarim. Daha önce gözüme çok güzel gelmezdi de şimdi alici gözle bakınca benim arabaya da güzel olacak diye düşündüm. En azindan oem Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Forumda satan bir arkadaş var bakalim anlaşırsak alip takarim. Daha önce gözüme çok güzel gelmezdi de şimdi alici gözle bakınca benim arabaya da güzel olacak diye düşündüm. En azindan oem < > OEM can'dır hiç düşünme :) Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Peki 16 janta yay takmak çok mu abes kaçar? Misal 3.5 yay atsak bir anlami olur mu görsel açıdan yoksa hiç ellememek mi lazim? Beni gaza getirip bir gün o jantlari sokersen karışmam ama Hakan abi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Peki 16 janta yay takmak çok mu abes kaçar? Misal 3.5 yay atsak bir anlami olur mu görsel açıdan yoksa hiç ellememek mi lazim? Beni gaza getirip bir gün o jantlari sokersen karışmam ama Hakan abi Bak aynen böyle olur... Şahsen ben yay takmam ama..burada yollar çok bozuk .. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Bak aynen böyle olur... Şahsen ben yay takmam ama..burada yollar çok bozuk .. Sedana gitmemiş (kendimi avutayim biraz ) valla ben 18 hayatta takmam burda da yollar bozuk, ama 16 ya düşünürüm bakalim. Iyidir iyi alayim ben ghia janti başka 16 jant tavsiyen varsa açığım Yorum bağlantısı
Misafir 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Sedana gitmemiş (kendimi avutayim biraz ) valla ben 18 hayatta takmam burda da yollar bozuk, ama 16 ya düşünürüm bakalim. Iyidir iyi alayim ben ghia janti başka 16 jant tavsiyen varsa açığım Ben esasında mondeo 17 inç oem jantini çok beğeniyorum ama oda piyasada yok Üst komşu yine çamaşır yıkamış.. Biraz arabayla ilgilen Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Ben esasında mondeo 17 inç oem jantini çok beğeniyorum ama oda piyasada yok Biraz arabayla ilgilen http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/256695-Satilik-17"-Ford-Mondeo-Orjinal-Jant-(Fiyatı-850-Tl) bu değil mi abi dediğin jant ? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/256695-Satilik-17"-Ford-Mondeo-Orjinal-Jant-(Fiyatı-850-Tl) bu değil mi abi dediğin jant ? Evet bu..ama lastik dahil olarak arıyorum..aslinda o kadarda acelem yok,jantlarımı seviyorum hocam. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Evet bu..ama lastik dahil olarak arıyorum..aslinda o kadarda acelem yok,jantlarımı seviyorum hocam.Haklisin abi düşün jant aldin lastik aldin yay da alman lazim astara bak yüze bak Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Haklisin abi düşün jant aldin lastik aldin yay da alman lazim astara bak yüze bak İşte bu noktada vazgeçiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts