Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 iş oraya kalsın abi biz listeyle uğraşmıyoruz; mekan belli var yemez ocakbaşı paklar bizi tamam tarih ve adres alayım hakan Abi sana özelden bilgi vericeğim,ama biraz zaman vermeni rica ediyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Abi sana özelden bilgi vericeğim,ama biraz zaman vermeni rica ediyorum. Kahretsin! yine çok kibarsın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Abi sana özelden bilgi vericeğim,ama biraz zaman vermeni rica ediyorum. istediğin zaman hakan benim hiç acelem yok Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Kahretsin! yine çok kibarsın. Bu bizim tanıdığımız, bildiğimiz HE olamaz Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Kahretsin! yine çok kibarsın. Reca ederim abiciğim istediğin zaman hakan benim hiç acelem yok Anlaştık... Bu bizim tanıdığımız, bildiğimiz HE olamaz Kimi bekliyordunuz paşam Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Dün rutin olarak yağ değişimi için ustama gitmiştim,yağını boşalttıktan sonra motor muhafaza kapağını sökünce,gördüğü yağ kaçaklarına müdahale etme kararı aldı...Önce manifold söküldü ve benzinle yıkandı bir güzel.ardından motor üst kapak açıldı ve enjektörler yerinden çıkarıldı ve testten geçti,sonuçları şükür iyi çıktı.devamında zincirli olan tablada söküldü ve güzelce benzinle yıkandı...araç üzerinde kalan kısımda itinayla silindi...bu arada enjektör keçeleri bitik durumdaydı onlarda yenilendi...aslında bu parçalar sökülürken conta adında ne varsa yenisi takıldı...en son kapama işleminden öncede silikona benzer bir ilaç sürülerek motor kapağını kapadı ustam...Sonra aracımda aşırı bir sarsıntı vardı devamlı ve motor kulağı olduğuna kanaat getirdi ustamız ve onuda orjinali ile değiştirdik.peşine 0/30 yağımız konuldu,filtrelerimiz değişti ve marşa bastık çok şükür...titreme ve ses hissedilir bir biçimde değişmişti...sabah 10'da başladığımız işi akşam 17'ye doğru bitirdik çok şükür kazasız ve belasız.... Bu kirli hali... Bu üst tabla..temizlenmiş hali.. Enjektörler testi başarı ile geçti... Araç üzerindeki temizlik bitti.. Motor üst tabla silikon tarzı ilaç sıkıldıktan sonra kapandı...tertemiz olarak... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Maşallah abim. On numara bakım olmuş. Güle güle, arızasız şekilde, hayırlısı ile kullan. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Böyle bakım ve titizlikle 1 milyon kmleri çok rahat görür bu araç Hayırlı olsun abi Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Maşallah abi böyle temiz bakilan araclar kalmiss kalmiss Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Hayırlı olsun abi çok güzel işçilik çıkarmışlar. Kazasız belasız kullanın. Abi birde ayıp olmazsa bu kadar işleme ne kadar verdiniz Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Maşallah abim. On numara bakım olmuş. Güle güle, arızasız şekilde, hayırlısı ile kullan. Çok saol kerem.. Araç nefes almış Hemde nasıl ohhh çekti... Böyle bakım ve titizlikle 1 milyon kmleri çok rahat görür bu araç Hayırlı olsun abi Teşekkürler tahir...gittiği yere kadar artık... Maşallah abi böyle temiz bakilan araclar kalmiss kalmiss Var var merak etme... Hayırlı olsun abi, Eskişehirde iken aracına binince senin motor titreşimli çalışıyor demiştim Mustafa'nın aracına göre bariz bir şekilde Eskişehir'e gel de ben bir test edeyim Evet iyi hatırlıyorum mert,seninde etkin var bu işte...gelince uğruyacağım sana. Hayırlı olsun abi : çok güzel işçilik çıkarmışlar. Kazasız belasız kullanın. Abi birde ayıp olmazsa bu kadar işleme ne kadar verdiniz Teşekkürler eren...250 işçilik + 200 malzeme ve ıvır zıvırla 500 tl...(Motor kulağı fiyatı hariç,oda 300 tl OEM) Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 yaptığın marsaflar,yakıt olarak döner sana cicim Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 yaptığın marsaflar,yakıt olarak döner sana cicim Ondan şüphemiz yok...dizel can'dır Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 ne güzel olmuştur şimdi o Marşa basmaya kıyamıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Marşa basmaya kıyamıyorum HK getir, o bilir o işleri Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 HK getir, o bilir o işleri O uzak dursun,daha iyi... Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Abi yaptırdığın bakım hayırlı olsun. Bu kadar iş için ne kadar işçilik vardin. Garajında ki raflara bayıldım. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Abi yaptırdığın bakım hayırlı olsun. Bu kadar iş için ne kadar işçilik vardin. Garajında ki raflara bayıldım. Teşekkürler serkan,250 tl işçilik verdim. Raf içinde ayrıca saol.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 ömrüne ömür katmışsın Hakan. Maşallah. Yorum bağlantısı
Başar Mert 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 on numara valla hakan abi arandığında bulunmayacak bir araba tam satınalmalık sonra güzelce binmelik Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Hayırlı olsun abi yaza pistlerdeyiz diyorsun yani... Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 ömrüne ömür katmışsın Hakan. Maşallah. Teşekkürler abim.. on numara valla hakan abi arandığında bulunmayacak bir araba tam satınalmalık sonra güzelce binmelik Saol başar...hakkını veriyoruz merak etme Hayırlı olsun abi yaza pistlerdeyiz diyorsun yani... Teşekkürler hocam...inşallah.. Valla bu temizligin aynisini benim arabada istiyor, fukaramin eline gecmiyor..! süper ...! Mesut yolla bana yapalım teşekkürler.. Güle güle kullan abi Teşekkürler gökhancığım... Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Allah nazardan saklasın,güle güle kullan Hakan abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts