Mehmet Kaya 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 2 Mercedes 1 izmirde 1 istanbul da 1 de Antep'de ev. .. antep izmir ? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 YAvaşşşşşşşşşşşşşş Biz pazarlığı bitirdik. Gelin kız ne isterse dedik. Babasına ne oluyor Arz talep meselesi bu işler 2 Mercedes 1 izmirde 1 istanbul da 1 de Antep'de ev. .. Oh oh ohhh eskişehirde de eviniz olursa kızım çok mutlu olur Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Mesut oğlan duyunca video çektim sana gönderdim. Artık senin oğlun o video izledikten sonra rakip olabiliyormu bak bakalım Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Vay anam vay, ortalık kızarmış fırın gibi olmuş valla 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 abi tamam çekiliyoruz..! Kıza söz kesilmiş.. Elden birşey gelmez..! Korkunun açamayacağı kapı yok. Oğlununun canını düşünmen güzel Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Valla konu iyice kızıştı videolar Whatsapp lar döndü aman ortalarda dolaşmayın yanarsınız millet, bu konu sabahlar artık Hakan kızı al kaç ortalıktan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Hakan kızı al kaç ortalıktan Nereye Yengem sağolsun. Hanım şimdi aradı yengeyi. Kız sağlam ellerde Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 abi tamam çekiliyoruz..! Kıza söz kesilmiş.. Elden birşey gelmez..! Sakın bulaşma mk'ya Korkunun açamayacağı kapı yok. Oğlununun canını düşünmen güzel Vay arkadaş ben bile korktum senden Valla konu iyice kızıştı videolar Whatsapp lar döndü aman ortalarda dolaşmayın yanarsınız millet, bu konu sabahlar artık Hakan kızı al kaç ortalıktan Kızı babannesine yolladım abi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Nereye Yengem sağolsun. Hanım şimdi aradı yengeyi. Kız sağlam ellerde Korkudan öyle demiş,yoksa kızı sakladık neyse bizim mercedesler bizde kalsın, o zaman..! Yengeyle yan yana sürerdiniz ne güzel..! Deme yaa Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 korkudan değil, saygıdan abi.. Yoksa savaştan kaçmayız.. Biz Türküz..! hem senin oğlan büyüyene kadar........bakarsın, kızımız bana çay getiriyor...! Karnım ağrıdı gülmekten. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 abi bir kızı bin kişi ister bir kişi alır..! hiç belli olmaz..! Bendeki ufaklık fena çeker alır, vallaha..! yoksa beni biliyon..! Elimden ne gelirki..?! Maşallah Kardeş biz aldık. Uzak dur Maşallah Sen bu bakışı gör. Dedim geline talip var. sen bak Maşallah Uzak dur bence mesut Maşallah Hepinizinkine kocaman, 41 kere Maşallah.. Allah ım nazarlardan, kazalardan, belalardan, kötü gözlerden, kötülüklerden saklasın. Acılarını göstermesin.. Benim oğlanı salmıyorum piyasaya, atıp tutmak kolay. Gönül bu. Baba gazı ile olmuyor HAkan Abi, MOD olunca konu başlığınıda değiştirmişsin. Gözümden kaçmadı Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Hepinizinkine kocaman, 41 kere Maşallah.. Allah ım nazarlardan, kazalardan, belalardan, kötü gözlerden, kötülüklerden saklasın. Acılarını göstermesin.. Benim oğlanı salmıyorum piyasaya, atıp tutmak kolay. Gönül bu. Baba gazı ile olmuyor HAkan Abi, MOD olunca konu başlığınıda değiştirmişsin. Gözümden kaçmadı Kerem gözünden hiç birşey kaçmıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 (düzenlendi) sayın modum bu araç detay temizliği ve cila işini ya bana öğreteceksiniz yada araçlarınızı böyle allayıp pullayıp buradan resimleri böyle paylaşmayacaksınız. sonra araçlarınızın son hali sizi de beni de üzer bak söylemedi deme şu gelin kızımız ile ilgili bir kaç şeyde ben söyleyeyim. şimdi yakın bir zamanda şöyle güzel bir eşli çocuklu toplantı düzenleyelim. fatih, kızımızı bir yakından görsün kendi aralarında anlaşırlar zaten sonra hariçten gazel okuyan babalar gibi olmak istemem ama fatih kızı alır gider, bu devirde artık babalara laf düşmüyor; babalara düşen sadece çocuklar tanışmış kendi aralarında anlaşmış bize düşen görev oları onaylamaktır der kaçarım...... 8 Nisan 2014 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 sayın modum bu araç detay temizliği ve cila işini ya bana öğreteceksiniz yada araçlarınızı böyle allayıp pullayıp buradan resimleri buradan böyle paylaşmayacaksınız. sonra araçlarınızın son hali sizi de beni de üzer bak söylemedi deme şu gelin kızımız ile ilgili bir kaç şeyde ben söyleyeyim. şimdi yakın bir zamanda şöyle güzel bir eşli çocuklu toplantı düzenleyelim. fatih, kızımızı bir yakından görsün kendi aralarında anlaşırlar zaten sonra hariçten gazel okuyan babalar gibi olmak istemem ama fatih kızı alır gider, bu devirde artık babalara laf düşmüyor; babalara düşen sadece çocuklar tanışmış kendi aralarında anlaşmış bize düşen görev oları onaylamaktır der kaçarım...... Mehmet abi senin bizim mekana bekliyorum o zaman...hem öğretiriz hemde yaparız abi,hiç sorun değil...abi canın sağolsun Mehmet kaya hocam sana ağır bir cevap verir az sonra,ben birşey demiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Mehmet abi senin bizim mekana bekliyorum o zaman...hem öğretiriz hemde yaparız abi,hiç sorun değil...abi canın sağolsun Mehmet kaya hocam sana ağır bir cevap verir az sonra,ben birşey demiyorum açık adres tarih ve malzeme listesi hakkında bilgi bekliyorum; adaşımın ağır cevap vereceğini sanmıyorum. biz onu çiçeklerle karşılarız sorun olmaz Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 açık adres tarih ve malzeme listesi hakkında bilgi bekliyorum; adaşımın ağır cevap vereceğini sanmıyorum. biz onu çiçeklerle karşılarız sorun olmaz Liste yok abi,direk resim veriyorum ben Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 liste derken ben neler getirmeliyim neler almalıyım ne yapmalıyım yım yım yım Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 liste derken ben neler getirmeliyim neler almalıyım ne yapmalıyım yım yım yım Eline iki adet A4 kağıt al ve en başa iki kilo kuzu pirzola, 2 kilo piliç ızgara..... diye başla. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Birkez daha Üst raflar kadraja girmiyor kerem liste derken ben neler getirmeliyim neler almalıyım ne yapmalıyım yım yım yım Şahsen birşeye ihtiyacımız yok abi...gelmen yeter Eline iki adet A4 kağıt al ve en başa iki kilo kuzu pirzola, 2 kilo piliç ızgara..... diye başla. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Üst raflar kadraja girmiyor kerem Şahsen birşeye ihtiyacımız yok abi...gelmen yeter Bu resmi sevdim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Eline iki adet A4 kağıt al ve en başa iki kilo kuzu pirzola, 2 kilo piliç ızgara..... diye başla. iş oraya kalsın abi biz listeyle uğraşmıyoruz; mekan belli var yemez ocakbaşı paklar bizi Üst raflar kadraja girmiyor kerem Şahsen birşeye ihtiyacımız yok abi...gelmen yeter tamam tarih ve adres alayım hakan Yorum bağlantısı
Recommended Posts