Misafir 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Abi yapma ya ben jantlarımı çok seviyorum ama... Araba güzel olunca.... ben yapmadım, sen yaptın. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Araba güzel olunca.... ben yapmadım, sen yaptın. Uğraşıyoruz işte Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2014 Paylaş 28 Mart 2014 (düzenlendi) Yakıyor... Allah kaza bela vermesin Hakan.güle güle kullan 28 Mart 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 28 Mart 2014 Paylaş 28 Mart 2014 Maşallah.. Abi yabancı yok doğruları konuşalım , Toplamda bi focus parası harcadın demi bu ilaçlara İşçiliği katmıyorum bile Ellerine sağlık.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Mart 2014 Paylaş 28 Mart 2014 Hay Maşallah, ellerine sağlık. parlamış. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Yakıyor... Allah kaza bela vermesin Hakan.güle güle kullan Teşekkürler erol...amin cümlemize inşallah... Maşallah.. Abi yabancı yok doğruları konuşalım , Toplamda bi focus parası harcadın demi bu ilaçlara İşçiliği katmıyorum bile Ellerine sağlık.. Saol şafak.. Konuşalım evet şimdi bizde 3 araba var....mondeo-focus-fiesta...ne alırsak 3 e bölüyoruz ve %100 kar ediyoruz tam kayseri işi anlıyacağın... Hay Maşallah, ellerine sağlık. parlamış. Teşekkürler lokman abim....çok saol. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Kayseri deyince hep Kayseri' li baba oğlun fıkrası aklıma gelir Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Kayseri deyince hep Kayseri' li baba oğlun fıkrası aklıma gelir Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 (düzenlendi) Ondeki "RS" amblemi disinda araba cok guzel. Elinize saglik. Ayrica krom panjurun yerine siyah panjur takilirsa cok daha guzel olacagini dusunuyorum. 1 Nisan 2014 tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Ondeki "RS" amblemi disinda araba cok guzel. Elinize saglik. Ayrica krom panjurun yerine siyah panjur takilirsa cok daha guzel olacagini dusunuyorum. Onu çalsınlar diye taktım ama hala çalan olmadı bende şaşırdım bu duruma Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Bagajda bir fıstık yakaladım..... Maşallah.Tam yemelik fıstık. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 41 x Öpüyorum yanaklarından.. Yalnız babasının izinden mi gidiyor ne? Elindeki cila mı desem ne desem Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Maşallah, Allah'ım tüm çocuklarımızı esirgesin.. Bu fıstığın yanakları ne ısırılır ama..! Amin mesut...kıyamam ben ona Maşallah.Tam yemelik fıstık. Çok saol hocam... 41 x Öpüyorum yanaklarından.. Yalnız babasının izinden mi gidiyor ne? Elindeki cila mı desem ne desem Eksik olma kerem...E kimin kızı elinde camsil var Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Vallahi ben benim erkekleri sadece ısırıyorum..! öperek doymuyorum abi..! Bende benim paşayı ısırmadan doyamıyorum.Isırdıkça ısırasım geliyor paşayı... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Maşallah yeğenlerimize. He oğlum gelin kızı nerde taşıyon la sen. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Bizimkide malum, geleceğin Kıvanç Ballıtuğsu Ablası oluyor ama. Şansına küs H.E. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Maşallah yeğenlerimize. He oğlum gelin kızı nerde taşıyon la sen. Bizimkide malum, geleceğin Kıvanç Ballıtuğsu Ablası oluyor ama. Şansına küs H.E. Dağılın uleyn kızın başından Ahanda ışın kılıcımı çıkardım bak Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Dağılın uleyn kızın başından Ahanda ışın kılıcımı çıkardım bak Sana ne oluyor anam. Sen ilk önce bir çocuk yap sonra gel yanımıza. Hadi ordan. Doğmamış çocuğa don biçme derler bizim orda. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Sana ne oluyor anam. Sen ilk önce bir çocuk yap sonra gel yanımıza. Hadi ordan. Doğmamış çocuğa don biçme derler bizim orda. Napacan? işte öyle, bizim o tarafta da "zurnanın son deliği" derler. Bir de ayran içme ata binme deyimi var da şimdilik bu yeterli. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Bizimkide malum, geleceğin Kıvanç Ballıtuğsu Ablası oluyor ama. Şansına küs H.E. Az kaldı babası gibi brad pitt olacak diyecen de utanıyor gibisin Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Az kaldı babası gibi brad pitt olacak diyecen de utanıyor gibisin Pittin en az 2 katı (kg olarak) Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Vallahi ben benim erkekleri sadece ısırıyorum..! öperek doymuyorum abi..! Hey maşallah....ben ısırınca tepki veriyor kıyamıyorum ya Bende benim paşayı ısırmadan doyamıyorum.Isırdıkça ısırasım geliyor paşayı... Yazık hocam yapma bak... Maşallah yeğenlerimize. He oğlum gelin kızı nerde taşıyon la sen. Hacı bagajı çok seviyor... Bizimkide malum, geleceğin Kıvanç Ballıtuğsu Ablası oluyor ama. Şansına küs H.E. Hadi ya şimdi çok üzüldüm bak,yaştan kaybettik.... Dağılın uleyn kızın başından Ahanda ışın kılıcımı çıkardım bak Kurtar dayısı gel.... Sana ne oluyor anam. Sen ilk önce bir çocuk yap sonra gel yanımıza. Hadi ordan. Doğmamış çocuğa don biçme derler bizim orda. Adam dayısı olur sanane .... Napacan? işte öyle, bizim o tarafta da "zurnanın son deliği" derler. Bir de ayran içme ata binme deyimi var da şimdilik bu yeterli. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Adam dayısı olur sanane .... Lan ne dayısı. Ali ne zaman Eskişehirli oldu oğlum. Verdiğin sözleri ne çabuk unutuyorsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts