Misafir 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Saolasın erdem.. Farkındaysan yavaş yavaş virüsü aldım gidiyorum Bu aynalarda yer aydınlatması da var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Bu aynalarda yer aydınlatması da var mı? Yok abi...ama oda aklımda Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Sonunda buldun hee abi Hayırlı uğurlu olsun Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Bi katlama çak şuna, hako Önce bir yerine alışsın,sonra onuda yaptırırız güzel olmuş Hakan Saol barış... Sonunda buldun hee abi Hayırlı uğurlu olsun Muradıma erdim işte saolasın tolgahan... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 WhatsApp'tan gelen görüntülerde görmüştüm ama hiç olmamış ya o ne öle her tarafından ışıklar yanıyor ben beğenmedim.... deeerrrmmişşiiiimmmm Kardeşim yakışmaz mı ya 41 X güle güle kullan çok güzel olmuş...... Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 WhatsApp'tan gelen görüntülerde görmüştüm ama hiç olmamış ya o ne öle her tarafından ışıklar yanıyor ben beğenmedim.... deeerrrmmişşiiiimmmm Kardeşim yakışmaz mı ya 41 X güle güle kullan çok güzel olmuş...... Abim benim....sen cansın ya,sen ne dersen de...sana herşey serbest... çok saol abim,eksik olma...o video sadece sana özeldi bu arada Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 güncel fotolar Güncel kalmak bizim işimiz erkanım geç bile kalmışsın şu arka görüntüyü de artık değiştirme vakti gelmiş de geçiyor. ne bu Ehtiyar arabası gibi nerede bunun difizörü, nerede çift ağızlı iki taraflı egsozları? Abi usul usul yol aldık gidiyoruz Abi st tampon bulamıyoruz Tamponu halledelim oda olur inşallah abi... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 geç bile kalmışsın şu arka görüntüyü de artık değiştirme vakti gelmiş de geçiyor. ne bu Ehtiyar arabası gibi nerede bunun difizörü, nerede çift ağızlı iki taraflı egsozları? Bunu kaydettik. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bunu kaydettik. Resimin altında ne yazıyorsa o abi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 abiiii, yaparım bak...! Benden bilgi almadan yapamazsın Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 nerede bunun difizörü, nerede çift ağızlı iki taraflı egsozları? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Dün sabah saat 9'da başlayıp akşam 18 sularına kadar,kılcak çizikleri ve hareleri yok etme işlemini uyguladım ve son olarakta cilamızı sürdük ve günü bitirdik..bu uygulama 6 ayda bir şart bence.. 3'ü bir arada..... Maskeleme kesinlikle olmalı...ve tabiki makina şart... Her şişedeki ürünü komple aracımıza uyguluyoruz şişelerin altında yazan kod numara sırasına göre.yaklaşık bir uygulama 2.5 saat sürüyor,cilalıyoruz ve siliyoruz...bunu X 3 yaparsak 7.5 saat garanti işiniz var demektir Ve sonuç mükemmel.... Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Bende Hakan Abi ne iş yapıyor, yok dünden beri diyordum Demek bu sebeple kaybolmuşsun Hemen foruma bir el at. Tabi halin kaldı ise Ellerine sağlık abicim. Mükemmel olmuş. Çok uğraştırmış ama sonuç harika 7. kattaki Türk bayrağı nı çok rahat görebiliyorum.. Gerçi bu işlemleri neden yaptığını biliyorum amma.. Neyssee Bu arada son resim çok harika, tam FCTR face kapağı olacak cinste.. DUYURULUR! Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Güzel olmuş,başarılı. Teşekkürler.. Bende Hakan Abi ne iş yapıyor, yok dünden beri diyordum Demek bu sebeple kaybolmuşsun Hemen foruma bir el at. Tabi halin kaldı ise Ellerine sağlık abicim. Mükemmel olmuş. Çok uğraştırmış ama sonuç harika 7. kattaki Türk bayrağı nı çok rahat görebiliyorum.. Gerçi bu işlemleri neden yaptığını biliyorum amma.. Neyssee Bu arada son resim çok harika, tam FCTR face kapağı olacak cinste.. DUYURULUR! Kerem sorma haşatım çıktı biz heryerdeyiz merak etme bayrağı görüyorsan yok Eksik olma kardeşim saolasın... Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Ellerine sağlık.Vallahi güzel olmuş.. Sağolasın mehmet... Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Çok güzel olmuş Hakan abi.Epey bir zamanını almış ama değmiş bence.Emeğine sağlık.Ayna gibi olmuş... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Dün sabah saat 9'da başlayıp akşam 18 sularına kadar,kılcak çizikleri ve hareleri yok etme işlemini uyguladım ve son olarakta cilamızı sürdük ve günü bitirdik..bu uygulama 6 ayda bir şart bence.. 3'ü bir arada..... Maskeleme kesinlikle olmalı...ve tabiki makina şart... Her şişedeki ürünü komple aracımıza uyguluyoruz şişelerin altında yazan kod numara sırasına göre.yaklaşık bir uygulama 2.5 saat sürüyor,cilalıyoruz ve siliyoruz...bunu X 3 yaparsak 7.5 saat garanti işiniz var demektir Ve sonuç mükemmel.... Araba güzel de, Jantları değiştirmek lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Çok güzel olmuş Hakan abi.Epey bir zamanını almış ama değmiş bence.Emeğine sağlık.Ayna gibi olmuş... Teşekkürler hocam,darısı sana inşallah... Araba güzel de, Jantları değiştirmek lazım. Abi yapma ya ben jantlarımı çok seviyorum ama... Böyle parlak böyle temiz arabaları Avrupa'da tek tük Yada galeride görürsün, başka hayatta göremezsin..! Süper elllerinize saglık..! Bİrde türkiyede görürsün teşekkürler... Yorum bağlantısı
Recommended Posts