İçeriğe Yönlendir

Cilamania

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Saolasın erdem..

Farkındaysan yavaş yavaş virüsü aldım gidiyorum  :biggrin:

Bu aynalarda yer aydınlatması da var mı?

Yorum bağlantısı
Misafir

Bi katlama çak şuna, hako :D

Önce bir yerine alışsın,sonra onuda yaptırırız  :)

güzel olmuş Hakan

Saol barış...

Sonunda buldun hee abi :)

Hayırlı uğurlu olsun   :flowers:

Muradıma erdim işte  :biggrin: saolasın tolgahan...

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

:nea:  WhatsApp'tan gelen görüntülerde görmüştüm ama hiç olmamış ya o ne öle her tarafından ışıklar yanıyor ben beğenmedim....

deeerrrmmişşiiiimmmm  :D  :D  Kardeşim yakışmaz mı ya 41 X  :nazar:     güle güle kullan çok güzel olmuş......

Yorum bağlantısı
Misafir

:nea:  WhatsApp'tan gelen görüntülerde görmüştüm ama hiç olmamış ya o ne öle her tarafından ışıklar yanıyor ben beğenmedim....

deeerrrmmişşiiiimmmm  :D  :D  Kardeşim yakışmaz mı ya 41 X  :nazar:     güle güle kullan çok güzel olmuş......

Abim benim....sen cansın ya,sen ne dersen de...sana herşey serbest... :flowers: çok saol abim,eksik olma...o video sadece sana özeldi bu arada  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

güncel fotolar :):nazar:

Güncel kalmak bizim işimiz erkanım  :yes:

geç bile kalmışsın  :tongue:

şu arka görüntüyü de artık değiştirme vakti gelmiş de geçiyor. ne bu Ehtiyar arabası gibi  ;)  

nerede bunun difizörü, nerede çift ağızlı iki taraflı egsozları? 

Abi usul usul yol aldık gidiyoruz  :)

Abi st tampon bulamıyoruz  :biggrin:

Tamponu halledelim oda olur inşallah abi... :yes:

Yorum bağlantısı
Misafir

geç bile kalmışsın  :tongue:

şu arka görüntüyü de artık değiştirme vakti gelmiş de geçiyor. ne bu Ehtiyar arabası gibi  ;)  :)

:yes: Bunu kaydettik. ;)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

:good1:  :bravo:

Yorum bağlantısı
Misafir

Dün sabah saat 9'da başlayıp akşam 18 sularına kadar,kılcak çizikleri ve hareleri yok etme işlemini uyguladım ve son olarakta cilamızı sürdük ve günü bitirdik..bu uygulama 6 ayda bir şart bence..

3'ü bir arada.....

3aza4y2e.jpg

Maskeleme kesinlikle olmalı...ve tabiki makina şart... :yes: Her şişedeki ürünü komple aracımıza uyguluyoruz şişelerin altında yazan kod numara sırasına göre.yaklaşık bir uygulama 2.5 saat sürüyor,cilalıyoruz ve siliyoruz...bunu X 3 yaparsak 7.5 saat garanti işiniz var demektir  :)

yzujeqys.jpg

za6eje5e.jpg

yhuguqer.jpg

Ve sonuç mükemmel.... :nazar:

ypuhaneq.jpg

qybu9yru.jpg

dy9ubave.jpg

pajy7ehy.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

:bravo: Bende Hakan Abi ne iş yapıyor, yok dünden beri diyordum :unsure2: Demek bu sebeple kaybolmuşsun  :D Hemen foruma bir el at. Tabi halin kaldı ise  :D

Ellerine sağlık abicim. Mükemmel olmuş. Çok uğraştırmış ama sonuç harika  :bravo: 7. kattaki Türk bayrağı nı çok rahat görebiliyorum.. Gerçi bu işlemleri neden yaptığını biliyorum amma.. Neyssee :D   :nazar:  :nazar:

Bu arada son resim çok harika, tam FCTR face kapağı olacak cinste.. DUYURULUR!

Yorum bağlantısı
Misafir

Güzel olmuş,başarılı. :)

Teşekkürler..

:bravo: Bende Hakan Abi ne iş yapıyor, yok dünden beri diyordum Demek bu sebeple kaybolmuşsun  :D Hemen foruma bir el at. Tabi halin kaldı ise  

Ellerine sağlık abicim. Mükemmel olmuş. Çok uğraştırmış ama sonuç harika  7. kattaki Türk bayrağı nı çok rahat görebiliyorum.. Gerçi bu işlemleri neden yaptığını biliyorum amma.. Neyssee :D   :nazar:  

Bu arada son resim çok harika, tam FCTR face kapağı olacak cinste.. DUYURULUR!

Kerem sorma haşatım çıktı  :biggrin: biz heryerdeyiz merak etme  :biggrin: bayrağı görüyorsan yok  :good1:

Eksik olma kardeşim saolasın...

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Çok güzel olmuş Hakan abi.Epey bir zamanını almış ama değmiş bence.Emeğine sağlık.Ayna gibi olmuş... :bravo:

Yorum bağlantısı
Misafir

Dün sabah saat 9'da başlayıp akşam 18 sularına kadar,kılcak çizikleri ve hareleri yok etme işlemini uyguladım ve son olarakta cilamızı sürdük ve günü bitirdik..bu uygulama 6 ayda bir şart bence..

3'ü bir arada.....

Maskeleme kesinlikle olmalı...ve tabiki makina şart... :yes: Her şişedeki ürünü komple aracımıza uyguluyoruz şişelerin altında yazan kod numara sırasına göre.yaklaşık bir uygulama 2.5 saat sürüyor,cilalıyoruz ve siliyoruz...bunu X 3 yaparsak 7.5 saat garanti işiniz var demektir  :)

Ve sonuç mükemmel.... :nazar:

Araba güzel de, Jantları değiştirmek lazım. :i-ih:

Yorum bağlantısı
Misafir

Çok güzel olmuş Hakan abi.Epey bir zamanını almış ama değmiş bence.Emeğine sağlık.Ayna gibi olmuş... :bravo:

Teşekkürler hocam,darısı sana inşallah...

Araba güzel de, Jantları değiştirmek lazım. :i-ih:

Abi yapma ya ben jantlarımı çok seviyorum ama... :(

Böyle parlak böyle temiz arabaları Avrupa'da tek tük Yada galeride görürsün, başka hayatta göremezsin..! Süper elllerinize saglık..!

Bİrde türkiyede görürsün  :biggrin: teşekkürler...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...