Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 O ürün sayesinde Mart ayı dışında senin araçla ilgileri kalmayacak. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 O ürün sayesinde Mart ayı dışında senin araçla ilgileri kalmayacak. İşte önemli olan o 1 ayı nasıl atlatırım...dayanamam galiba Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Allah yardımcın olsun kardeşim, kediler açısından düşününce, sıcacık korunaklı loş bir ortam. Gıcır bir zemin ve kısıtlı bir süre. Ne desem ben de bilemedim. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Allah yardımcın olsun kardeşim, kediler açısından düşününce, sıcacık korunaklı loş bir ortam. Gıcır bir zemin ve kısıtlı bir süre. Ne desem ben de bilemedim. Saol abi...garajın kapısına led'den tabela yaptırıp PANSİYON yazdıracağım... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Saol abi...garajın kapısına led'den tabela yaptırıp PANSİYON yazdıracağım... Pansiyon deyince; cem ceminay'ın "küfürbaz metin" adlı telefon şakalarından birinde "garsoniyer" geçiyordu. Onu hatırladım hemen. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Pansiyon deyince; cem ceminay'ın "küfürbaz metin" adlı telefon şakalarından birinde "garsoniyer" geçiyordu. Onu hatırladım hemen. Hep organize işler işte abi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 çok güzel hareket bunlar. aynalar hayırlı olsun Hakan. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Aynaların maliyeti ne oldu abi.? Eren çiftine 200 tl verdim... çok güzel hareket bunlar. aynalar hayırlı olsun Hakan. Teşekkürler lokman abim... Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Sinyalli aynalarımızı aracımıza uygulattık nihayet...yarım saatte bu iş halloldu vede çok güzel oldu... Vazgeçilmez kare olmazsa olmazım... OEM can'dır Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Sinyal işine de gireyim diyorum..! Mondeo göre nasıl olabülür..? Made in mesut olacak..! Aynanın içini mıncıklamak lazım...OEM varmı o modelde bilmiyorum ? gerçi abimde de 2002 mondeo var onda da yok... Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 biraz konuyu açsak..? Oem nedir..? OEM orjinal ford damgalı parçadır...sizin araçlarda sinyalli aynaya hiç denk gelmedim orjinallerden bahsedersek... Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 anladım işte bende onu yapacam..! başka modellerle kesme birleştirme yapıştırma olacak...! Hemen işe koyulayım..! Sen yaparsın bu işi... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Hayırlı olsun canım kardeşim. İstediğin iki özelliği bitirdin. Bi xenon ve sinyalli yan aynalar. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Hayırlı olsun canım kardeşim. İstediğin iki özelliği bitirdin. Bi xenon ve sinyalli yan aynalar. Güle güle kullan. Saol gardaşım...daha iyileri senin olsun inşallah... Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Gözün aydın.. Hayırlısı olsun. Çok güzel durmuşlar. Güle güle kullan Hakan Abii.. Gerçi daha öncede demiştim C-Max özentisi hareketler bunlar Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Mal boncuk Saolasın mert... güle güle kullan abi teşekkürler eray.. Maliyet ne oldu abi? Çiftine 200 tl verdim onur.. Sinyaller hayırlı olsun Hakan abi. Saolasın hocam.. Gözün aydın.. Hayırlısı olsun. Çok güzel durmuşlar. Güle güle kullan Hakan Abii.. Gerçi daha öncede demiştim C-Max özentisi hareketler bunlar Teşekkürler kerem...daha iyileri senin olsun diyeceğim e sende zaten vardı... Özenti doğrudur ama bizimki biraz genç işi style Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Sinyaller cok cool oldu bende aynisini yapiyorum Birşeyden de eksik kal PEPE... Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Çiftine 200 tl verdim onur..Hayırlı olsun abi. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Bunları canlı görmek kurcalamak lazım. Elektrikle katlansaydı bi de tadından yenmezdi Maşallah güle güle kullan abi. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Bunları canlı görmek kurcalamak lazım. Elektrikle katlansaydı bi de tadından yenmezdi Maşallah güle güle kullan abi. Gelicem eskişehire burak merak etme şimdilik bundan hazzımızı alalım,ilerde oda olur inşallah.. Çok saol kardeşim,daha iyileri sana inşallah.. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Gördük inceledik beğendik, yerinde bir işlem olmuş abi ama sanki bişeyler eksik ST spoyler ve X paket led stoplar Saolasın erdem.. Farkındaysan yavaş yavaş virüsü aldım gidiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts