İçeriğe Yönlendir

Cilamania

Misafir

Recommended Posts

Safak Acar
(düzenlendi)

Abi bu önceden bi cila paylaşmışsın o nasıldı acaba, dün gece baya okudum baştan sona demim yalan olur :D 17.sayfadan sonuna kadar okudum :D gerçi sondan 17. doğru gittim :D

bu  ? 

tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Abi bu önceden bi cila paylaşmışsın o nasıldı acaba, dün gece baya okudum baştan sona demim yalan olur :D 17.sayfadan sonuna kadar okudum :D gerçi sondan 17. doğru gittim :D

bu  ? 

Kullandığım cilaların hepsini tavsiye ederim,lakin şuan sana resmini verdiğim favorimdir...özellikle araç renginde olması,gözle görülür etki bırakıyor insanda...o yüzden sana söylediğimi al.. :yes:

Bu dediğin malzemeyi hiç kullanmadım  :i-ih:

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Misafir

Aynalarımız sinyallerine kavuştu... :bravo:

4eju3uta.jpg

da4u4e5e.jpg

En kısa zamanda montaj sonrası resimleride burada... :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Kapaklar boyandı....

C-Max e mi özendin  :tongue: Çok güzel duracaklar abicim. Hayırlısı olsun. Bekliyoruz araç üzeri fotoları :good1:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

C-Max e mi özendin  :tongue: Çok güzel duracaklar abicim. Hayırlısı olsun. Bekliyoruz araç üzeri fotoları :good1:  :nazar:

Evet...çok yakışıyor gerçekten.işlem sonrası fotoları kendi sayfasında... :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Yeni bir oto cila çıkmış :crazy:  "Mart'a erişmiş dişi kedi kokusu" yayıyormuş. :crazy:  HK ile birlikte ne yapsak bilemedik. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Misafir

Yeni bir oto cila çıkmış :crazy:  "Mart'a erişmiş dişi kedi kokusu" yayıyormuş. :crazy:  HK ile birlikte ne yapsak bilemedik. :unsure2:

Arabaya kedi patisimi attıracan ?

Yorum bağlantısı
Misafir

HE'nin arabaya kediler çok fazla "çıkıyorlarmış" ya ben de onları nasıl uzaklaştırırız diye düşünüyorum. Kaputa, tavana ve bagaj kapağına bir kaç damla ile işi bitirebiliriz bence. :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi ben yıllardır o üründen kullanıyorum haberin yok mu ?  :biggrin:

resujeby.jpg

ybu2e4u5.jpg

Atıyorlar zaten merak etme  :angry:

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi ben yıllardır o üründen kullanıyorum haberin yok mu ?  :biggrin:

Olur mu? senin ürün uykularını getiriyor, oysa bizimki :fiuw:

Yorum bağlantısı
Misafir

HE'nin arabaya kediler çok fazla "çıkıyorlarmış" ya ben de onları nasıl uzaklaştırırız diye düşünüyorum. Kaputa, tavana ve bagaj kapağına bir kaç damla ile işi bitirebiliriz bence. :D

Abi çok zor bu iş...mekan edinmiş arsızlar  :biggrin:

Olur mu? senin ürün uykularını getiriyor, oysa bizimki :fiuw:

Ben sana bu akşam ses kaydı çekeyim  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...