Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Bi Yedigöller'e gitmeye bakar. Ondan sonra 6 ay kamuflaj gezer. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Bi Yedigöller'e gitmeye bakar. Ondan sonra 6 ay kamuflaj gezer. Bu sefer sapanca olsun dedik ama Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Bi Yedigöller'e gitmeye bakar. Ondan sonra 6 ay kamuflaj gezer. Toz tutmaz hakanın araç abi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Toz tutmaz hakanın araç abi İstersek oda olur barış Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 (düzenlendi) Bi Yedigöller'e gitmeye bakar. Ondan sonra 6 ay kamuflaj gezer. Hertür operasyon itina ile yapılır Yedigöller e gerenk yok, iste yeter abicim, adres belli İstersek oda olur barış Önemli olan niyet diyorsun yani 17 Şubat 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Hertür operasyon itina ile yapılır Yedigöller e gerenk yok, iste yeter abicim, adres belli Önemli olan niyet diyorsun yani Camdaki yansımadan görürüm seni Aynen... Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Toz tutmaz hakanın araç abi Hertür operasyon itina ile yapılır Yedigöller e gerenk yok, iste yeter abicim, adres belli Önemli olan niyet diyorsun yani Fiyuuuuvvv, o toz arabanın öyle yerlerine girdi ki, anca cevher kazanında erirken ortaya çıkar. Siz hiç ön camdaki toz için silecekleri (su fışkırtmadan) kullandınız mı? Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Fiyuuuuvvv, o toz arabanın öyle yerlerine girdi ki, anca cevher kazanında erirken ortaya çıkar. Siz hiç ön camdaki toz için silecekleri (su fışkırtmadan) kullandınız mı? Vidyo varmı abi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Mükemmel 3 lü bir arada. Yalnız kapalı garajı sen kapmışsın, görmedim sanma Parayı veren garajı kapar Bir de kediler olmasa :D :D Bi Yedigöller'e gitmeye bakar. Ondan sonra 6 ay kamuflaj gezer. Aynen Bu sefer sapanca olsun dedik ama İnşallah kardeş. Mükremin Abim karar versin Toz tutmaz hakanın araç abi Ooooo Yedigöllerde HE nasıl rahatsız oldu bir görsen. Utanmasa bizim yanımızda arabayı temizleyecekti Yorum bağlantısı
Ali Eren 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 3 Kardeşin,3 kardeş aracını nihayet aynı karede yakalamayı başardım... Sıralamada aynı şekilde,mondeo abimin,pepeyi biliyorsunuz zaten.. Üçünü de Maşallah. Aynı zamanda fordun üç segmetini de ait araç aynı karede. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 üçüne'de Maşallah. Teşekkürler abim Parayı veren garajı kapar Bir de kediler olmasa Aynen İnşallah kardeş. Mükremin Abim karar versin Ooooo Yedigöllerde HE nasıl rahatsız oldu bir görsen. Utanmasa bizim yanımızda arabayı temizleyecekti Aynen hocam Kedi deme bana Şimdiden konumu belirliyelim Çok fırsat kolladım yıkamak için ama yapamadım Üçünü de Maşallah. Aynı zamanda fordun üç segmetini de ait araç aynı karede. Hocam çok saolasın...cümlemize inşallah... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Abi hakkaten voltran gibi durmuşlar ya. Soldaki fıstık, Sağdaki baba ortada ki tırt. Doğru ortadaki sayesiinde Voltran T ırt olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Soldaki fıstık, Sağdaki baba ortada ki tırt. Doğru ortadaki sayesiinde Voltran T ırt olmuş. Abim görmesin bu yazıyı zaten 2 gündür uğraşıyorum,seni yerim,seni harcarım,yok korkudan garajdan çıkamamış korkak focus diyip diyip duruyor Voltran her yerde abi,ya sen nerdesin Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Teşekkürler abim Aynen hocam Kedi deme bana Şimdiden konumu belirliyelim Çok fırsat kolladım yıkamak için ama yapamadım Hocam çok saolasın...cümlemize inşallah... Kedi Hatta kediler. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Kedi Hatta kediler. LBG Ozaman size aşağıdaki şarkı (türküde olabilir) armağan ediyorum.. Koca Balığı Kediler Yedi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Ozaman size aşağıdaki şarkı (türküde olabilir) armağan ediyorum.. Koca Balığı Kediler Yedi Hala görünce sevdiğim kedilerdir ama Hocam işleri bitirdin sanırım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Hala görünce sevdiğim kedilerdir ama Hocam işleri bitirdin sanırım Yok senin için geldim :kutlama: Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Yok senin için geldim :kutlama: Eyvallah...hoş geldin sefa geldin,ama bu kedi işi olmuyor Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Cilanın adı neydi geçen bahsusa uğrayıp alıcaktım adını unttum (ürünün resmini alabilrsem daha faydalı olur ) Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Cilanın adı neydi geçen bahsusa uğrayıp alıcaktım adını unttum (ürünün resmini alabilrsem daha faydalı olur ) :nazar: Teşekkürler erkanım... Yorum bağlantısı
Recommended Posts