Serhan Gürbüzol 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 (düzenlendi) Bu seferlik geç kaldık söylemeye ama birdaha halojen ampul alırsan Bosch Xenon Silver al abicim. Teşekkür mesajlarını sonra alırım ben.. NB kullandım. Xenon silver (zamanında Hakan abi de az kalsın alıyordu fakat far değişti) kat kat aydınlık ve kat kat uzun ömürlü... Hakan abi ile konunun linki burda http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/171555-farlar-osram-night-breaker-oldu/?p=1818375 Teşekkür ederim Semih Sağlık olsun ama akşam aydınlatmasıda hoşuma gitti tam istediğim gibi oldu. Nasıl yani Xenon ? Valla vazgeçtik xenonlardan Süha, birde bu linkten duvar resimlerine bir bak bakalım Ustamız olarak http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/244749-bu-da-benim-focusum-yeni-resimler-4-sayfada/page-4#entry2081448 10 Eylül 2013 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Teşekkür ederim Semih Sağlık olsun ama akşam aydınlatmasıda hoşuma gitti tam istediğim gibi oldu. Valla vazgeçtik xenonlardan Süha, birde bu linkten duvar resimlerine bir bak bakalım Ustamız olarak http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_images/master/icon_share.png abi resimi açamadım, bu arada xenon takmıyarak büyük hata yapmışsın benden demesi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 abi resimi açamadım, bu arada xenon takmıyarak büyük hata yapmışsın benden demesi http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/244749-bu-da-benim-focusum-yeni-resimler-4-sayfada/page-4#entry2081448 Buradan bak abi... Hayırlısı olsun be abi, baştada demiştim ya pek xenon taraftarı değilim aslında. İşin gerçeği bu ampüller tam istediğim gibi oldu valla..... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Kısa bir süre sonrada Americano'lar inşallah. Abi nokta vuruşu yapmışsın yine....güzel günlerde kullan... Bu seferlik geç kaldık söylemeye ama birdaha halojen ampul alırsan Bosch Xenon Silver al abicim. Teşekkür mesajlarını sonra alırım ben.. NB kullandım. Xenon silver (zamanında Hakan abi de az kalsın alıyordu fakat far değişti) kat kat aydınlık ve kat kat uzun ömürlü... Hakan abi ile konunun linki burda http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/171555-farlar-osram-night-breaker-oldu/?p=1818375 Evet semih çok niyetlenmiştim kısmet olmadı...ama hala merak ediyorum nedense Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Evet semih çok niyetlenmiştim kısmet olmadı...ama hala merak ediyorum nedense Senin bizenonu döver. Yorum bağlantısı
Metin Arslann 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Kardeş hayırlı olsun ALLAH güzel günlerde sağlıkla binmeyi nasip etsin. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Eylül 2013 Paylaş 12 Eylül 2013 Teşekkürler Metin abi...amin cümlemiz inşallah abi... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 Jant ve lastikler güzelce kontrolden geçti... Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 MasAllah abi. farlari güzel olmuş. Güle güle kullan. Bu focus bi havika dostum. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 Htş sağol kardeşim....daha iyileri sana inşallah.. Teşekkürler dostum Yorum bağlantısı
Aydın Sert 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Resimleri yeni gördüm nasıl kaçırmışım, müthiş olmuş müthiş, güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Resimleri yeni gördüm nasıl kaçırmışım, müthiş olmuş müthiş, güle güle kullanın. Çok teşekkürler... Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 pepe bunu sollayacak. lokman abi pepe de bi tesisat var kalp elektrosu gibi bam bam vuruyo valla ama çalışan kalbi durdurur bu arada harika olmuş abi darısı benim başıma Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 lokman abi pepe de bi tesisat var kalp elektrosu gibi bam bam vuruyo valla ama çalışan kalbi durdurur bu arada harika olmuş abi darısı benim başıma Pepe başlı başına ayrı bir dünya Sen daha halletmedinmi o işi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Pepe başlı başına ayrı bir dünya Sen daha halletmedinmi o işi Saçlara jöle sürmeden gezer artık arkadaşın eli çok yavaş hakan abi.yüz görümlügü istiyo sanırım Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 arkadaşın eli çok yavaş hakan abi.yüz görümlügü istiyo sanırım Bulmuşsun aleti konuşuyorsun....bence ne lazımsa ver Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Bulmuşsun aleti konuşuyorsun....bence ne lazımsa ver bu alet çok lanet abi videoları izledim ne vereyim abbime Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 bence de egemedik hafta sonu Ankaralıları okuda ibret al biraz adamlar her hafta tatlı partisi yapıyorlar Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Benim bildiğim güzel yanlar denedik çok az saldı abi ibo aha gidiyoz dedi tak tek hareket devam Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 bu alet çok lanet abi videoları izledim ne vereyim abbime Benim klipleremi baktın ? Gazoz olmasında ne olursa olsun Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Ankaralıları okuda ibret al biraz adamlar her hafta tatlı partisi yapıyorlar evet abi 1.geneleksel Benim klipleremi baktın ? Gazoz olmasında ne olursa olsun sana gazoz duşmez abi hani nikah düşmez derler ya o hesap abi senin kliplere baktım hemen malum şahsı arayıp veryansın ettim Yorum bağlantısı
Recommended Posts