Misafir 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Hanım diyor ki Hakan Yanlış anlayacak diyor. Bende diyorum ki anlamaz. Çünkü o çakıyor ben arkasından çakıyorum Sen çakıyorsun ben çakıyorum Güzel olmuştu. Yok hocam ne yanlışı,biz bizi biliriz yahu Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Farların özellikleri : Balastlar philips,ampuller D1S 4300k,merceklerde hella markadır... Bu farları taktıktan sonra resmen önüm açıldı diyebilirim genel olarak harika bir ürün,gerek çizgileri,gerekse hatta ve hatta sellektör olayına dibim düştü dersem yeridir... çok güzel, güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 çok güzel, güle güle kullanın.. Teşekkür ederim aydın abi... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Hakan abi senin araca en kısa zamanda Mustafa Çayır'ın aracındaki sport jantlarından takman lazım... Hayırlı olsun. Saol mert,bakalım nasip kısmet bu işler... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Süper, hayırlı olsun, Focus budur işte Yorum bağlantısı
Can Sözen 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Arabada Beyazdan Sonra Ne Kadar Kir Gösterse de Tercihim Siyahtır Arabayı Çok Diri Gösteriyor...Çok Güzel Arabanız Allah Kaza Bela Vermesin. Maşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Araba fırtına gri bu arada hayırlı olsun bende çok istiyorum fakat malum afs far sıkıntı olur diye tereddüt var GT-I9100 Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Güle güle kullansın Teşekkürler Barış, daha iyileri sana olsun kardeşim Teşekkürler barış... Çıkan farları ilanı bile açılmadan serhan gürbüzol abime satıldı... Eeeeeee öncelikle güle güle kullanmanı diliyorum kardeşim Maşallah harika olmuş, özelliklede siyaha boyandıktan sonra ve Süha'yada kocaman tebrikler. Atalar boşuna dememişler '' armut dibine düşer '' diye bu kadar güzellikten sonra bizede bixenon olmasada H7 xenon ve amerikan park farz oldu En kısa zamanda çalışmalara başlamak lazım, Vira Bismillah diyelim...... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 (düzenlendi) Süper, hayırlı olsun, Focus budur işte Ali abi teşekkür ederim... Arabada Beyazdan Sonra Ne Kadar Kir Gösterse de Tercihim Siyahtır Arabayı Çok Diri Gösteriyor... Çok Güzel Arabanız Allah Kaza Bela Vermesin. Maşallah. Aynen öyle siyah her zaman asil'dir.... Teşekkür ederim.. Araba fırtına gri bu arada hayırlı olsun bende çok istiyorum fakat malum afs far sıkıntı olur diye tereddüt var GT-I9100 Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Bende afs far vardı bundan önce ama bi-xenon olayı afs'de açıkcası zor gibi...merceklerin değişimi ve aynı ebat mercek bulmak büyük bir mucize gibi,bence hiç ellemeyin... Teşekkürler Barış, daha iyileri sana olsun kardeşim Eeeeeee öncelikle güle güle kullanmanı diliyorum kardeşim Maşallah harika olmuş, özelliklede siyaha boyandıktan sonra ve Süha'yada kocaman tebrikler. Atalar boşuna dememişler '' armut dibine düşer '' diye bu kadar güzellikten sonra bizede bixenon olmasada H7 xenon ve amerikan park farz oldu En kısa zamanda çalışmalara başlamak lazım, Vira Bismillah diyelim...... Abim benim çok teşekkür ederim...artık kardeşler bir araya gelsin... Americano parkları hala yapmadınmı abi yoksa .. 2 Eylül 2013 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Resimler şahanenin ötesinde, fevkalâdenin fevkinde olmuş Maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Bende afs far vardı bundan önce ama bi-xenon olayı afs'de açıkcası zor gibi...merceklerin değişimi ve aynı ebat mercek bulmak büyük bir mucize gibi,bence hiç ellemeyin... Sizin farlar Afs miydi ? Yoksa düz araca direk afs özellikli far mı takıldı. Yani Virajlarda dönüş yapıyormuydu farlarınız ? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Sizde adalet yok!! Hiç beğenmedim, Abi bilsem yaparmiydim hiç Resimler şahanenin ötesinde, fevkalâdenin fevkinde olmuş Maşallah Sercan tesekkurler... Bende afs far vardı bundan önce ama bi-xenon olayı afs'de açıkcası zor gibi...merceklerin değişimi ve aynı ebat mercek bulmak büyük bir mucize gibi,bence hiç ellemeyin... Sizin farlar Afs miydi ? Yoksa düz araca direk afs özellikli far mı takıldı. Yani Virajlarda dönüş yapıyormuydu farlarınız ? Duz ghia aracim,saga sola çalişmiyordu ama üstad süha demirtaşa gösterdim pekte iç açici bilgi vermedi.orjinal taslarin bi-xenona uymasinin çok zor oldugunu söyledi.. Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Hayırlı olsun Hakan Bey, güle güle kullanın. Çok yakışmış. Sizin araca baktıkça sanki eski arabamı görüyorum. Sizin ki çok daha alımlı tabi. Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Hakan'ım hayırlı olsun allah kaza bela vermesin mükemmel olmuş.... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Hayırlı olsun Hakan Bey, güle güle kullanın. Çok yakışmış. Sizin araca baktıkça sanki eski arabamı görüyorum. Sizin ki çok daha alımlı tabi. Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde kullanın.Tesekkurler olcay bey..allah razi olsun,amin cümlemizin insallah...Hakan'ım hayırlı olsun allah kaza bela vermesin mükemmel olmuş.... Teşekurler osman çok saol...nerelerdesin özletme kendini... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Eylül 2013 Paylaş 9 Eylül 2013 Abi bundan bende istiyorum pepeye harika oldu cidden.... Yardımcı oluruz her türlü pepe bunu sollayacak. Abi gençlere yol verdik,biz arkadan usul usul gideriz Çok güzel görünüyor, Hayırlı olsun abi. Teşekkürler kardeşim...saolasın... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Eylül 2013 Paylaş 9 Eylül 2013 Abim benim çok teşekkür ederim...artık kardeşler bir araya gelsin... Americano parkları hala yapmadınmı abi yoksa .. Bu gün itibarı ile H1 ve H7 Osram Night breaker plus ampüllerin siparişini verdim ( yardımlarından dolayı Tolgahan kardeşime teşekkür ediyorum ) yarın elimizde olur ve akşam takarım sonrada resimleri paylaşırım artık. Americano işinide Talip'le görüştüm senelik izinde gelince hemen halledeceğiz artık Yorum bağlantısı
Misafir 9 Eylül 2013 Paylaş 9 Eylül 2013 Bu gün itibarı ile H1 ve H7 Osram Night breaker plus ampüllerin siparişini verdim ( yardımlarından dolayı Tolgahan kardeşime teşekkür ediyorum ) yarın elimizde olur ve akşam takarım sonrada resimleri paylaşırım artık. Americano işinide Talip'le görüştüm senelik izinde gelince hemen halledeceğiz artık Oooo serhan abim hayırlı uğurlu olsun....bende merak ettim şimdi ampulleri,mutlaka ama mutlaka resim isteriz abi...Americanolarla bu iş bitmiş olacak inşallah abi.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Oooo serhan abim hayırlı uğurlu olsun....bende merak ettim şimdi ampulleri,mutlaka ama mutlaka resim isteriz abi...Americanolarla bu iş bitmiş olacak inşallah abi.. Kısa bir süre sonrada Americano'lar inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 (düzenlendi) Bu seferlik geç kaldık söylemeye ama birdaha halojen ampul alırsan Bosch Xenon Silver al abicim. Teşekkür mesajlarını sonra alırım ben.. NB kullandım. Xenon silver (zamanında Hakan abi de az kalsın alıyordu fakat far değişti) kat kat aydınlık ve kat kat uzun ömürlü... Hakan abi ile konunun linki burda http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/171555-farlar-osram-night-breaker-oldu/?p=1818375 10 Eylül 2013 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Bu gün itibarı ile H1 ve H7 Osram Night breaker plus ampüllerin siparişini verdim ( yardımlarından dolayı Tolgahan kardeşime teşekkür ediyorum ) yarın elimizde olur ve akşam takarım sonrada resimleri paylaşırım artık. Americano işinide Talip'le görüştüm senelik izinde gelince hemen halledeceğiz artık Nasıl yani Xenon ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts