İçeriğe Yönlendir

Cilamania

Misafir

Recommended Posts

Detay fotolar nerde beya sağdan soldan yukardan alttan çekilmiş fotolar nerde ? Akan abi sen nerdesin bende nerde ? :D

Detaya giremedik henüz irkut  :biggrin: girince ararım ben seni beyaa  :D ben oradayım sen neredesin  :D

Duman konusunda Süha başkanın eline kimse su dökemez :)

Cüneyti'de unutmayalım  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Detaya giremedik henüz irkut  :biggrin: girince ararım ben seni beyaa  :D ben oradayım sen neredesin  :D

Cüneyti'de unutmayalım  :biggrin:

Çaldır kapa bende ararım seni abi bea... :D Sorma abi bea yangınlardayım zaman zaman... Avalar bir bir sıcak... :D :D :D

Yorum bağlantısı

Çaldır kapa bende ararım seni abi bea... :D Sorma abi bea yangınlardayım zaman zaman... Avalar bir bir sıcak... :D :D :D

İrkut iç uğraşamam beya whatsapp'tan yazarım ben o zaman beyaa :D Atla denize ateşin sönsün be irkut  :D

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Ne denizi abi bea bu meslekte denizmi görülür bizde... :( Pazar günü bile çalışüm ben peşin vergileri pazartesi bitirdik hoppa kdvler geldi şimdide sigortalar var... :( Anlacan abi Allah belamızı verdi... :D

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Her girişimde yeni resimler var ümidiyle seviniyor gibi oluyorum ama hep hüsran hep hüsran :(

Abi yükle artık şu fotoğrafları bitsin bu çile :p:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ne denizi abi bea bu meslekte denizmi görülür bizde... Pazar günü bile çalışüm ben peşin vergileri pazartesi bitirdik hoppa kdvler geldi şimdide sigortalar var... Anlacan abi Allah belamızı verdi... :D

Yapma be irkut  :)

Her girişimde yeni resimler var ümidiyle seviniyor gibi oluyorum ama hep hüsran hep hüsran :(

Abi yükle artık şu fotoğrafları bitsin bu çile :p:D

Sercan merak etme en kısa zamanda geliyor resimler.... :)

Maşallah kazasız belasız..

Teşekkürler... :flowers:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Evet beklenen resimler hazır....ama kısa bir özet geçmek istiyorum durumu....

Satılık ilanlara bakarken hiç aklımda olmayan OEM bi-xenon farların satılık ilanını gördüm,biraz inceledikten sonra nasıl olduysa almaya karar verip olcay bey ile iletişime geçtim,kendisi sağolsun her türlü yardımcı oldu bana buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum...2 gün bile olmadan farlar trabzondan elime ulaştı..

Farların geçmişi çok temizdi,zaten istanbuldan süha demirtaş aracılığı ile trabzona gönderilmişti 2012 aralık ayında,olcay bey'de farları takriben 3-4 ay kullanıp aracını satmış,anlıyacağınız farlar sıfır olunca hiç kaçırmak istemedim...

Farların özellikleri : Balastlar philips,ampuller D1S 4300k,merceklerde hella markadır...

Olcay bey çok titiz kargo yapmış...

rv31.jpg

9sc1.jpg

kjb1.jpg

u07b.jpg

60bq.jpg

d2c3.jpg

97t6.jpgjboz.jpg

azei.jpg

5lnt.jpg

Farları aldıktan sonra öncelik olarak,far yükseklik ayarı motorunu aktif hale getirttim,devamında da içlerini siyaha boyattım...bu işlemi yapan sevgili süha demirtaş kardeşimede teşekkürlerimi sunuyorum,harika bir el işçiliği var..

v5hs.jpg

ie4w.jpg

7vl.jpg

96y5.jpg

43ia.jpg

lvkm.jpg

6nln.jpg

xspp.jpg

tmen.jpg

Bunlarda video çekimleri....Videoları mutlaka izlemenizi rica ediyorum...

http://www.youtube.com/watch?v=OSweNhYY25U

http://www.youtube.com/watch?v=1E9raKYFbIA

Bu farları taktıktan sonra resmen önüm açıldı diyebilirim  :) genel olarak harika bir ürün,gerek çizgileri,gerekse hatta ve hatta sellektör olayına dibim düştü dersem yeridir... :nazar:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hayırlı olsun Hakan abi. Çok değerli farlardır gerçekten kıymetini bilmek gerekli. Bi-xenon modifiyeden çok güvenlik önlemidir ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun Hakan abi. Çok değerli farlardır gerçekten kıymetini bilmek gerekli. Bi-xenon modifiyeden çok güvenlik önlemidir ;)

Süha bana büyük referans oldun bu anlamda sana tekrar teşekkür ederim...Bi-xenon CAN'dır diyorum  :)

:nazar:  :nazar: süper görünüyor,çok asi olmuş.

Çıkan mercekli farlar ne alemde :)

Teşekkürler barış...

Çıkan farları ilanı bile açılmadan serhan gürbüzol abime satıldı...

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

:nazar:  :nazar: süper görünüyor,çok asi olmuş.

Çıkan mercekli farlar ne alemde :)

Aaaa forumu takip etmiyorsun :) Olmadı :) Serhan Abi'de

Süha'ya katılıyorum. Bundan sonra araç aldığımda ilk yaptıracağım Bi-Xnenon'dur. Hakan Kurt ne yapacaksın diyordu. Benim araç bir gece onda kaldı. O bile hayran kaldı. Hakan Erken'in farlarını canlı canlı görmüş biri olarak 10 numara diyorum. Güle güle kullan kardeşim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Süha'ya katılıyorum. Bundan sonra araç aldığımda ilk yaptıracağım Bi-Xnenon'dur. Hakan Kurt ne yapacaksın diyordu. Benim araç bir gece onda kaldı. O bile hayran kaldı. Hakan Erken'in farlarını canlı canlı görmüş biri olarak 10 numara diyorum. Güle güle kullan kardeşim.

Serhan abinin alıp taktığını biliyordum da,Hakan konuyu geç açmış

Yorum bağlantısı

Barış günleri karıştırdı yine  :D

Hocam peşpeşe gitmenin hazzını yaşamış biri olarak teşekkür ediyorum... :biggrin: flaşlar havadar çarpışıyordu  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Süha bana büyük referans oldun bu anlamda sana tekrar teşekkür ederim...Bi-xenon CAN'dır diyorum  :)

Teşekkürler barış...

Çıkan farları ilanı bile açılmadan serhan gürbüzol abime satıldı...

Güle güle kullansın :)

Yorum bağlantısı

Serhan abinin alıp taktığını biliyordum da,Hakan konuyu geç açmış

Anca vaktim oldu yaa  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Bu farların kardeşlerini Süha Bey'in desteğiyle ben de almıştım. Güle güle kullanın. Allah D1S ampullerinize zeval vermesin, malum yenisi çok pahalı :)

Yorum bağlantısı

Bu farların kardeşlerini Süha Bey'in desteğiyle ben de almıştım. Güle güle kullanın. Allah D1S ampullerinize zeval vermesin, malum yenisi çok pahalı :)

Amin cümlemizin inşallah... :)

Güzel olmuş :D yedigöllerde gördüm iyi duruyordu  :D

Adaş saolasın... :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Barış günleri karıştırdı yine  :D

Hocam peşpeşe gitmenin hazzını yaşamış biri olarak teşekkür ediyorum... :biggrin: flaşlar havadar çarpışıyordu  :biggrin:

Hanım diyor ki Hakan Yanlış anlayacak diyor. Bende diyorum ki anlamaz. Çünkü o çakıyor ben arkasından çakıyorum :D Sen çakıyorsun ben çakıyorum :D Güzel olmuştu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...