Misafir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 maşallah; lakin anlamadığım bu renk araç sahiplerinde titizlik bir hastalık mı, yoksa birbirinizden görüp virüs mü bulaştırıyorsunuz be ya? kızım sana diyom, ehtiyar sen anla.!!! Rengimiz nadide abi ondan hastayız biz. Teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 He ellerine sağlık kesene bereket. Sadık abi 3-4 gün yıkama temizleme araç uzun süredir temizlenmemiş gibi oluyor. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 maşallah; lakin anlamadığım bu renk araç sahiplerinde titizlik bir hastalık mı, yoksa birbirinizden görüp virüs mü bulaştırıyorsunuz be ya? kızım sana diyom, ehtiyar sen anla.!!! Cevabı Hakan vermiş zaten . Arabam olduğu için değil ama gerçekten Focusların en güzel rengi vallahi, değil mi Hakan ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 He ellerine sağlık kesene bereket. Sadık abi 3-4 gün yıkama temizleme araç uzun süredir temizlenmemiş gibi oluyor. Saol mk cümlemizin inşallah... Koyu renklerin bakımı cidden zor....temiz olduğu zamanda bambaşka durur,resimler ortada Cevabı Hakan vermiş zaten . Arabam olduğu için değil ama gerçekten Focusların en güzel rengi vallahi, değil mi Hakan ? Kesinlike öyle abi....bu rengi adı ve tadı bir başka... Ayrıca her yaşada hitap ediyor,ehtiyarı genci ayırmaksızın Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Maşallah gıp gıcır olmuş Hakan, güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Hakan abi hayırlı olsıun hepsi amaortisöleri ne kadar ne marka aldın ? Bir de söylemeyeyim dedim ama keşke yıkatmasa idin motoru 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Maşallah çok güzel olmuş. Motor çil çil parlamış.Bende triger setini değiştirmeyi düşünüyorum.Size maliyeti ne kadar oldu acaba?Birde balatanın bulunduğu kampanaları boyarken hangi boyayı kullandınız.Benim daha önce kullandığım boya atma yaptı.Tekrar boyamayı düşünüyorum da. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Maşallah gıp gıcır olmuş Hakan, güle güle kullan. Teşekkürler lokman abi... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Hakan abi hayırlı olsıun hepsi amaortisöleri ne kadar ne marka aldın ? Bir de söylemeyeyim dedim ama keşke yıkatmasa idin motoru Saolasın süha...amortisörleri parçacıdan istedik,çiftine 30 tl verdim...valla markası aklımda değil,bir ara buluşunca bakarsın motordoda terleme vardı,hazır yağ değişimi olmuşken temizlensin istedim....durumu takip etmek adına,yoksa sana katılıyorum bu konuda,sadece kapağı temiz dursun yeter bana göre Maşallah çok güzel olmuş. Motor çil çil parlamış.Bende triger setini değiştirmeyi düşünüyorum.Size maliyeti ne kadar oldu acaba?Birde balatanın bulunduğu kampanaları boyarken hangi boyayı kullandınız.Benim daha önce kullandığım boya atma yaptı.Tekrar boyamayı düşünüyorum da. Teşekkürler hocam...ısıya dayanıklı sprey boyalar var,genelde oto sanayideki boyacılarda olur.benim aldığım 300 dereceye dayanma özellikli,1 kutusuna 20 tl verdim.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Maşallah çok güzel olmuş. Motor çil çil parlamış.Bende triger setini değiştirmeyi düşünüyorum.Size maliyeti ne kadar oldu acaba?Birde balatanın bulunduğu kampanaları boyarken hangi boyayı kullandınız.Benim daha önce kullandığım boya atma yaptı.Tekrar boyamayı düşünüyorum da. 1 saattir size ÖM atıyorum gitmiyor neden acaba ? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 abi senin makina kral olmuş bayadır bakmıyordum meger çok şey kaçırmışım Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 abi senin makina kral olmuş bayadır bakmıyordum meger çok şey kaçırmışım Teşekkürler soner...yok canım normal focus işte Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Teşekkürler soner...yok canım normal focus işte abi şunları görünce hb aşkım artmaya başladı yani az daha zorlansa satıcam sedan ı kısa focus alıcam he Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 abi şunları görünce hb aşkım artmaya başladı yani az daha zorlansa satıcam sedan ı kısa focus alıcam he Bekleme yapma o zaman ne diyim Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Bekleme yapma o zaman ne diyim bu gaz yetersiz abi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 bu gaz yetersiz abi Haftasonu gördüğün focuslar yeter sana Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Haftasonu gördüğün focuslar yeter sana abi % 50 onların sebebi zaten natten hb kovalıyorum şimdi bakalım bekar adamın ne işi var sedan la yaa Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 abi % 50 onların sebebi zaten natten hb kovalıyorum şimdi bakalım bekar adamın ne işi var sedan la yaa Seni kandırmışlar bence Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Seni kandırmışlar bence abi kendi düşüncem direk yaa Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 1 saattir size ÖM atıyorum gitmiyor neden acaba ? Bir bakayım... Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Saolasın süha...amortisörleri parçacıdan istedik,çiftine 30 tl verdim...valla markası aklımda değil,bir ara buluşunca bakarsın motordoda terleme vardı,hazır yağ değişimi olmuşken temizlensin istedim....durumu takip etmek adına,yoksa sana katılıyorum bu konuda,sadece kapağı temiz dursun yeter bana göre Teşekkürler hocam...ısıya dayanıklı sprey boyalar var,genelde oto sanayideki boyacılarda olur.benim aldığım 300 dereceye dayanma özellikli,1 kutusuna 20 tl verdim.. Toplamda kaç kutu boya harcadınız?İki kutu yeterli oluyor mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts