İçeriğe Yönlendir

Cilamania

Misafir

Recommended Posts

:nazar: maşallah; lakin anlamadığım bu renk araç sahiplerinde titizlik bir hastalık mı, yoksa birbirinizden görüp virüs mü bulaştırıyorsunuz be ya? :p kızım sana diyom, ehtiyar sen anla.!!! :p:D

Rengimiz nadide abi ondan hastayız biz. :biggrin:

Teşekkürler abi :flowers:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

He ellerine sağlık kesene bereket.

Sadık abi 3-4 gün yıkama temizleme araç uzun süredir temizlenmemiş gibi oluyor.

:D:p

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
:nazar: maşallah; lakin anlamadığım bu renk araç sahiplerinde titizlik bir hastalık mı, yoksa birbirinizden görüp virüs mü bulaştırıyorsunuz be ya? :p kızım sana diyom, ehtiyar sen anla.!!! :p:D

Cevabı Hakan vermiş zaten :). Arabam olduğu için değil ama gerçekten Focusların en güzel rengi vallahi, değil mi Hakan ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

He ellerine sağlık kesene bereket.

Sadık abi 3-4 gün yıkama temizleme araç uzun süredir temizlenmemiş gibi oluyor.

:D:p

Saol mk cümlemizin inşallah...

Koyu renklerin bakımı cidden zor....temiz olduğu zamanda bambaşka durur,resimler ortada :)

Cevabı Hakan vermiş zaten :). Arabam olduğu için değil ama gerçekten Focusların en güzel rengi vallahi, değil mi Hakan ?

Kesinlike öyle abi....bu rengi adı ve tadı bir başka... :nazar: Ayrıca her yaşada hitap ediyor,ehtiyarı genci ayırmaksızın :biggrin:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hakan abi hayırlı olsıun hepsi ;) amaortisöleri ne kadar ne marka aldın ? Bir de söylemeyeyim dedim ama keşke yıkatmasa idin motoru ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Maşallah çok güzel olmuş. :nazar: Motor çil çil parlamış.Bende triger setini değiştirmeyi düşünüyorum.Size maliyeti ne kadar oldu acaba?Birde balatanın bulunduğu kampanaları boyarken hangi boyayı kullandınız.Benim daha önce kullandığım boya atma yaptı.Tekrar boyamayı düşünüyorum da. :)

Yorum bağlantısı

Hakan abi hayırlı olsıun hepsi ;) amaortisöleri ne kadar ne marka aldın ? Bir de söylemeyeyim dedim ama keşke yıkatmasa idin motoru ;)

Saolasın süha...amortisörleri parçacıdan istedik,çiftine 30 tl verdim...valla markası aklımda değil,bir ara buluşunca bakarsın  :) motordoda terleme vardı,hazır yağ değişimi olmuşken temizlensin istedim....durumu takip etmek adına,yoksa sana katılıyorum bu konuda,sadece kapağı temiz dursun yeter bana göre  :)

Maşallah çok güzel olmuş. :nazar: Motor çil çil parlamış.Bende triger setini değiştirmeyi düşünüyorum.Size maliyeti ne kadar oldu acaba?Birde balatanın bulunduğu kampanaları boyarken hangi boyayı kullandınız.Benim daha önce kullandığım boya atma yaptı.Tekrar boyamayı düşünüyorum da. :)

Teşekkürler hocam...ısıya dayanıklı sprey boyalar var,genelde oto sanayideki boyacılarda olur.benim aldığım 300 dereceye dayanma özellikli,1 kutusuna 20 tl verdim..

Yorum bağlantısı

1 saattir size ÖM atıyorum gitmiyor neden acaba ?

Yorum bağlantısı

abi senin makina kral olmuş bayadır bakmıyordum meger çok şey kaçırmışım :)

Teşekkürler soner...yok canım normal focus işte  :)

Yorum bağlantısı

Teşekkürler soner...yok canım normal focus işte  :)

abi şunları görünce hb aşkım artmaya başladı yani az daha zorlansa satıcam sedan ı kısa focus alıcam he  :D

Yorum bağlantısı

abi şunları görünce hb aşkım artmaya başladı yani az daha zorlansa satıcam sedan ı kısa focus alıcam he  :D

Bekleme yapma o zaman ne diyim  :D

Yorum bağlantısı

Haftasonu gördüğün focuslar yeter sana  :D

abi % 50 onların sebebi zaten natten hb kovalıyorum şimdi bakalım bekar adamın ne işi var sedan la yaa :D  :D  :D

Yorum bağlantısı

abi % 50 onların sebebi zaten natten hb kovalıyorum şimdi bakalım bekar adamın ne işi var sedan la yaa :D  :D  :D

Seni kandırmışlar bence  :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

1 saattir size ÖM atıyorum gitmiyor neden acaba ?

Bir bakayım... :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Saolasın süha...amortisörleri parçacıdan istedik,çiftine 30 tl verdim...valla markası aklımda değil,bir ara buluşunca bakarsın  :) motordoda terleme vardı,hazır yağ değişimi olmuşken temizlensin istedim....durumu takip etmek adına,yoksa sana katılıyorum bu konuda,sadece kapağı temiz dursun yeter bana göre  :)

Teşekkürler hocam...ısıya dayanıklı sprey boyalar var,genelde oto sanayideki boyacılarda olur.benim aldığım 300 dereceye dayanma özellikli,1 kutusuna 20 tl verdim..

Toplamda kaç kutu boya harcadınız?İki kutu yeterli oluyor mu?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...