İçeriğe Yönlendir

Cilamania

Misafir

Recommended Posts

Ahmet Buğrak Gözel

Tabi imkan var oralarda parlat arabanı... :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: nazar değmesin...

Yorum bağlantısı
Misafir

Tabi imkan var oralarda parlat arabanı... :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: nazar değmesin...

Valla haklısın :) yolun düşerse beklerim her zaman....çok saol ahmet... :flowers:

Yorum bağlantısı
Misafir

Teşekkürler barış,sanada tavsiye ederim... :)

İlk fırsatta yapacağım ilk iş o,sonax da yaptıracaktım ama kendim yapmaya karar verdim :)

Yorum bağlantısı
Misafir

İlk fırsatta yapacağım ilk iş o,sonax da yaptıracaktım ama kendim yapmaya karar verdim :)

En mantıklısı bu bence...o paralara süper ürünler alır,aylarca ışıl ışıl gezersin...örnek yukarıda :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Hakan abi sanada Mustafanın janttan alalım:)

Mert,güzel olur biliyorum ama,ben ghia jantlarımıda çok seviyorum...baksana şunun güzelliğine :wub: aklımda başka şeyler var hem :biggrin:

img1173y.jpg

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Lokman Ceritlioğlu

İremin ellerine sağlık, Hakan bende Jant diyorum. ;)

Maşallah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Gerçekten güzel çizim İrem.Emeğine sağlık.... :)

Yorum bağlantısı

İremin ellerine sağlık, Hakan bende Jant diyorum. ;)

Maşallah :nazar:

Lokman abim jant için haklısın ama,bu haliyle bile bana yetiyor....virusü alırsam tutamazlar beni :biggrin:

Vayyy vayyy vayyy Hakan son resimleri yeni gördüm süper olmuş maşallah :nazar: nazar değmesin. :)

Teşekkürler öztunç...çok saolasın... :flowers:

Gerçekten güzel çizim İrem.Emeğine sağlık.... :)

Cidden bu işin hakkını veriyor :bravo:

Yorum bağlantısı

Haftasonu tavan içten temizlendi...fakat tavanın resmini çekemedim :) genel olarakta yine cilalandı.... :nazar:

img1515a.jpg

img1518rj.jpg

img1519am.jpg

img1521os.jpg

img1523tl.jpg

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Abi neredeyse her hafta cila atıyorsun. :p MaşAllah. :nazar:

Yorum bağlantısı

Abi neredeyse her hafta cila atıyorsun. :p MaşAllah. :nazar:

Elimdeki malzemelerin alayı cilalı :biggrin: e mecburende cila atmış oluyorum :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Elimdeki malzemelerin alayı cilalı :biggrin: e mecburende cila atmış oluyorum :biggrin:

Bende de bir dolap dolusu cila var fakat hiç vaktim yok yahu. :p Bir daha geldiğimde sana bırakayım arabayı. :p

Yorum bağlantısı

Bende de bir dolap dolusu cila var fakat hiç vaktim yok yahu. :p Bir daha geldiğimde sana bırakayım arabayı. :p

Zevk duyarım :) malzemeleride getir hatta bozulmasınlar :biggrin:

Yorum bağlantısı

Hakan abi beğendiysen ne mutlu bana :) kamber olayını farketmemiştim yorumlardan sonra tekrar bakınca çizime gerçekten öyle olmuş olduğunu farkettim özür dilerim valla abim arada bazı detaylarda problem yaşayabiliyorum :)

Sorun yok irem kardeşim,o HTŞ nin çekememezliğinden oluşan bir durum...yoksa harika yani :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Sorun yok irem kardeşim,o HTŞ nin çekememezliğinden oluşan bir durum...yoksa harika yani :biggrin:

Kıskandım ya ondan. :p

Yorum bağlantısı

Kıskandım ya ondan. :p

Bari bu yazılanları görmezden geleydin :biggrin:

o farlara kurban olurum:)

Yok canım o kadar da değil... :) istersen oluyor çok şükür....

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Hep kaportaya çalışıyoruz,bu haftada motoru parlatalım dedik... :) Hakan kurt'a tekrar teşekkürlerimi sunuyorum... :flowers:

img1772er.jpg

img1775qm.jpg

img1779oc.jpg

img1776m.jpg

img1777tq.jpg

Buda kardeşliğin karesidir..... :nazar:

img1786w.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...