Serhat ipeksoy 7 Temmuz 2016 Paylaş 7 Temmuz 2016 aynadan foto çekip sen de bizi kandırıyorsun haa Yorum bağlantısı
Salih İpek 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 iyi akşamlar hakan bey, araba harika olmuş, çok beğendim... ben aracımın ön konsoldaki havalandırma ızgaralarını sökemedim. daha önce siz sökmüşsünüz heralde fakat o resimlerde açılmıyor..2006focus aracım... zorlarsam ızgaralar kırılırmı acaba. Yorum bağlantısı
Salih İpek 20 Temmuz 2016 Paylaş 20 Temmuz 2016 sonunda hallettim bende bu klima ızgarası işini... Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2016 Paylaş 21 Temmuz 2016 aynadan foto çekip sen de bizi kandırıyorsun haa Yok artık sonunda hallettim bende bu klima ızgarası işini... Salih Bey; Kusura bakmayın yeni gördüm iletinizi. Yorum bağlantısı
Salih İpek 23 Temmuz 2016 Paylaş 23 Temmuz 2016 öncelikle merhabalar diyorum kolaygelsin... benim bir tane ufak sarı fırcam var havalandırma ızgaralarını temizlemek için o gün yine temizledim havalandırmayı birazda zorladım heralde bu esnada sağa sola hareket ettiren aparat yuvasından çıkmış. neyse ki açıp taktım yine... hakan bey sizin aracın dış görünümünü çok beğendim Maşallah diyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2016 Paylaş 23 Temmuz 2016 öncelikle merhabalar diyorum kolaygelsin... benim bir tane ufak sarı fırcam var havalandırma ızgaralarını temizlemek için o gün yine temizledim havalandırmayı birazda zorladım heralde bu esnada sağa sola hareket ettiren aparat yuvasından çıkmış. neyse ki açıp taktım yine... hakan bey sizin aracın dış görünümünü çok beğendim Maşallah diyorum. Izgaralara fazla ellememek lazım,kırılması çok basit bir malzeme. Teşekkürlerimi sunuyorum Salih Bey. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2016 Paylaş 23 Temmuz 2016 Izgaralara fazla ellememek lazım,kırılması çok basit bir malzeme. Teşekkürlerimi sunuyorum Salih Bey. Sonra reno naylon hiç bir naylonda ızgara elimde kalmadı arkadaş, ancak ford o ızgaraları nasıl ürettiyse ellemeye korkar olduk enişte, dokundumu çerçevesi kırılıyor kraker gibi. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2016 Paylaş 23 Temmuz 2016 Sonra reno naylon hiç bir naylonda ızgara elimde kalmadı arkadaş, ancak ford o ızgaraları nasıl ürettiyse ellemeye korkar olduk enişte, dokundumu çerçevesi kırılıyor kraker gibi. Izgaralar sağlam fakat,etrafındaki gri çerçeveler çok riskli Yorum bağlantısı
Misafir 24 Temmuz 2016 Paylaş 24 Temmuz 2016 Bugün Teyp temizliği vardı,yaklaşık olarak 2-3 yıl önce yapmış olduğum is temizliğini yine yapmak için teybimizi (Tırnak makasının törpüsü) ile yerinden çıkardım. Söktükten sonra ne kadar haklı olduğum ortaya çıktı,her yeri is içindeydi ve simsiyah. Hemen metal aksamları elektronik bölümden ayırdım ve aspirix ile temizledim. Ekrandaki is bariz görülüyor. İç temizlik bittikten sonra,ön ekrana cila atarak kılcal çizikleri yok ettim. Araç üzerinde gündüz görüntüsü. Gece resmen ışıl ışıl oldu. Son olarak plaka ledlerimizi de tekrar canlandırdım. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 baya is yapmış abi ekran açtığımda ben temiz çıktı bu şekilde değildi Erkan abi temizlemiştir belki daha önce Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 Eline sağlık kardeşim, güzel işler. Bulaşık makinası böyle parçalarda güzel sonuç veriyor. Aspirix ile uğraşmanın gereği yok. Bir dahakine denemelisin. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 Eline sağlık güzel olmuş. Nargile dumanı arabanın içine işlemiş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 baya is yapmış abi ekran açtığımda ben temiz çıktı bu şekilde değildi Erkan abi temizlemiştir belki daha önce Erkan mutlaka temizlemiştir onu,yoksa mümkün değil beni biliyorsun Eline sağlık kardeşim, güzel işler. Bulaşık makinası böyle parçalarda güzel sonuç veriyor. Aspirix ile uğraşmanın gereği yok. Bir dahakine denemelisin. Teşekkür ederim abi. Her zaman sizi örnek alıyorum,bu dediğinizi dikkate alacağım. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 Tırt.. Teyp te is mi olurmuş? Hangi devirde yaşıyoruz kaardişim? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 Eline sağlık güzel olmuş. Nargile dumanı arabanın içine işlemiş Arabada da hiç tütün mamulleri içilmiyor anlamadım gitti [emoji23] Teşekkürler Ersen. o lala, pörfekto... Teşekkürler [emoji8] Tırt.. Teyp te is mi olurmuş? Hangi devirde yaşıyoruz kaardişim? Haklısın kardeşim [emoji533] Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 Hakan Abi eline sağlık güzel olmuş, havalandırmalar nasıl çıkıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 Hakan Abi eline sağlık güzel olmuş, havalandırmalar nasıl çıkıyor. Saol kardeşim. Ortadaki iki havalandırmayı söktüm sadece,gögüs üzerindeki harita gözünü sökünce rahatlıkla çıkarabiliyorsun. Bu arada çıkarmış olduğum ızgaranın uçlarınada fitil taktım,aradaki süngerin yıpranmasından dolayı hava kaçırıyormuş.yani ızgaralara gelen hava %70 gibiydi şuanda %100 oldu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 göğüs üzerinde harita gözü dediğin yer yok bizde abi Arabamız ghia değil Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 göğüs üzerinde harita gözü dediğin yer yok bizde abi Arabamız ghia değil O zaman bizımla deyilsın [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 şu maun görünümlü kısmıda karbon yada piano black yapsak nasıl olur Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 şu maun görünümlü kısmıda karbon yada piano black yapsak nasıl olur Beğenmesem çoktan yapmıştım. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 Beğenmesem çoktan yapmıştım. Neyse abi artık seni yeni kasa mondeo alınca zaten piano black olacak oralar Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 Neyse abi artık seni yeni kasa mondeo alınca zaten piano black olacak oralar Ha onun yeri ayrı bak Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 Ha onun yeri ayrı bak zehir kana karışıyoring Yorum bağlantısı
Recommended Posts