İçeriğe Yönlendir

Cilamania

Misafir

Recommended Posts

Abi bi duyum aldım. Sen güzel cila atıyormuşsun.

Konu başlığından belli olmuyor mu [emoji23]

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Konu başlığından belli olmuyor mu [emoji23]

Tabi işte başlıkla da pekişti. Ama, şöyle bişey daha duydum. Cilalanacak yüzel ne kadar geniş ise, o kadar verimli oluyormuş. Kullanıcı yorumlarına göre Mondeo' ların hacminin daha büyük olması cila konusunda çok daha başarılı olunabileceği yönündeymiş. Abibicilaatsanasmileysi

Yorum bağlantısı

Tabi işte başlıkla da pekişti. Ama, şöyle bişey daha duydum. Cilalanacak yüzel ne kadar geniş ise, o kadar verimli oluyormuş. Kullanıcı yorumlarına göre Mondeo' ların hacminin daha büyük olması cila konusunda çok daha başarılı olunabileceği yönündeymiş. Abibicilaatsanasmileysi

İşin uzmanı araç ayrımı yapmaz,isterse AS 950 olsun :)

Denk gelirsek bir uygulama yaparız :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Hakan Beeyyy. Size bir soru sorabilir miyim. Sizin aracınızı far yükseklik ayarı nasıl yapılıyor... ? A- Otomatik

B- İçerden mi

C- Hiçbiri mi

:)

Yorum bağlantısı

Hakan Beeyyy. Size bir soru sorabilir miyim. Sizin aracınızı far yükseklik ayarı nasıl yapılıyor... ? A- Otomatik

B- İçerden mi

C- Hiçbiri mi

:)

B-İçerden :)

Yorum bağlantısı

B-İçerden :)

C - Hiçbiri diyorlar öyle bir söylenti var. Hatta yeni bir şık gelmiş. D- Tornavida [emoji23]
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

C - Hiçbiri diyorlar öyle bir söylenti var. Hatta yeni bir şık gelmiş. D- Tornavida [emoji23]

Tornavida değil Alyen anahtarla    ;)

Yorum bağlantısı

abi sen cam cilası için bir ürün kullanıyo musun?

http://www.hepsiburada.com/autoglym-cam-cilasi-car-glass-polish-325-ml-11141-p-OTCSI11141

ben şu ürünü aldım, çok da hoşuma gitti.

Erdebil paşam,ben cam için extra bir ürün kullanmıyorum elimdeki cilalar ile yapıyorum bu işi.ama daha çok Nubuk Deri ile temizliyorum camları,kesinlikle iz yapmıyor ve cam yokmuş hissiyatı oluşturuyor :)

Kim diyor onu ? Atmosferik Focusmu bu [emoji23] Düğme var kardeşim [emoji23]

Tornavida değil Alyen anahtarla ;)

Ağam alyen sanayide olur,benim bagajda şiş var şişliyorum [emoji23]

Yorum bağlantısı

Tornavida değil Alyen anahtarla ;)

Düzelttiğiniz için teşekkür ederim abim [emoji4] Alyen tornavida da olur [emoji16]

Hakan abi Whatsapp da bu konu fena halde çalkalanıyor. Bence bu işi bir video ile kanıtlamalısın...[emoji28]

Yorum bağlantısı

Düzelttiğiniz için teşekkür ederim abim [emoji4] Alyen tornavida da olur [emoji16]

Hakan abi Whatsapp da bu konu fena halde çalkalanıyor. Bence bu işi bir video ile kanıtlamalısın...[emoji28]

Sağdaşcığım bugün halledeceğim inşallah,tanıtımını yapmamız gereken işlerde var :)
Yorum bağlantısı

Sağdaşcığım bugün halledeceğim inşallah,tanıtımını yapmamız gereken işlerde var :)

Haberini aldım [emoji122] [emoji122]

Hayırlı olsun... [emoji2]

Yorum bağlantısı

Atmosferik focus kovalasın sizi [emoji48] screen shot aldım ispat ederim calkalayani

[emoji23][emoji23] Aaa senin Focus Atmosferikmi ?

Yorum bağlantısı

Zorlama Kerem,ne yazık ki aramızda değilsin [emoji23]

45 bine 2006 Focus bakayım ben ya. 5 üste vercez artık.  :(  :p  :D

Yorum bağlantısı

[emoji23][emoji23] Aaa senin Focus Atmosferikmi ?

Turbosferik [emoji19]

:shok::shok::shok: 40 bine sıfır atmosferik Clio var ya.. :i-ih:

Clio neydi abi ya biyerden hatırlayacak gibiyim ama tam çıkartamadım [emoji28] [emoji379]

45 bine 2006 Focus bakayım ben ya. 5 üste vercez artık. :( [emoji14] :D

Biraz daha zorla Belki teknosunu alırsın 3-5 birşeyler daha at düz focus alma [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı

CilaMania Bi-led oldu.

Focus 2 Oem Bi-Xenon + Bi-Led

http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/282554-Focus-2-Oem-Bi-Xenon-%2B-Bi-Led

45 bine 2006 Focus bakayım ben ya. 5 üste vercez artık. :(:p:D

Sen git Destur al [emoji533]

Turbosferik [emoji19]

Clio neydi abi ya biyerden hatırlayacak gibiyim ama tam çıkartamadım [emoji28] [emoji379]

Biraz daha zorla Belki teknosunu alırsın 3-5 birşeyler daha at düz focus alma [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Naylonlara prim verme,üstümüzden reklam yapıyor :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...