Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Hüseyin Sönmez yazdı: Kara düzen değil, uysal araba diyelim, üzmez beni, satmayayım diye yapıyor. Durum anlaşıldı tamam [emoji23] Eren Erdoğan yazdı: Merak ettim indim aşağı. Ayna ledini söktüm babamın arabaya taktım sıkıntı olmadı abi url] Diğer ampuller led değil değilmi ? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 70 lerin kült Türk filmleri isimlerine benzemiş başlık.. Kara Gölge.. Başrollerde Hakan Erken, Zerrin Egeliler.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Hakan Erken yazdı: Durum anlaşıldı tamam [emoji23] Diğer ampuller led değil değilmi ? Değil abi. Babamın araçta bütün sinyaller halojen. Sadece aynaya led taktım sıkıntı olmadı. Hüseyin abim haklı [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Eren Erdoğan yazdı: Değil abi. Babamın araçta bütün sinyaller halojen. Sadece aynaya led taktım sıkıntı olmadı. Hüseyin abim haklı [emoji16] O zaman cidden haklı [emoji23] Kerem Minaz yazdı: 70 lerin kült Türk filmleri isimlerine benzemiş başlık.. Kara Gölge.. Başrollerde Hakan Erken, Zerrin Egeliler.. Fazla Türk filmi izliyorsun belli [emoji23] Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Eren Erdoğan yazdı: Merak ettim indim aşağı. Ayna ledini söktüm babamın arabaya taktım sıkıntı olmadı abi https://vimeo.com/164967744 Sadece ayna olunca sıkıntı olmaz galiba. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Hakan Erken yazdı: Evet değişti araya direnç lazım. O kilit şeysi kapı direklerindeki kilit yerlerini gizliyor. Servet Abi çıkar birazdan. Anladım güzel duruyor ama. Kerem Minaz yazdı: 70 lerin kült Türk filmleri isimlerine benzemiş başlık.. Kara Gölge.. Başrollerde Hakan Erken, Zerrin Egeliler.. Zerrin mi Hakan Abi, ateş duman ne nerden çıkıyordu. O atasözü neydi. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Tamer Topaç yazdı: Servet Abi çıkar birazdan. Anladım güzel duruyor ama. Zerrin mi Hakan Abi, ateş duman ne nerden çıkıyordu. O atasözü neydi. Zaten Servet abimin kontrolünde işliyor sistem Tamerciğim, bu Trakyalı Kereme uyma sen [emoji23] Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Hakan Erken yazdı: Zaten Servet abimin kontrolünde işliyor sistem Tamerciğim, bu Trakyalı Kereme uyma sen [emoji23] Üj bej yani. Yok Abi biz, evli, mutlu, çocuklu adamlarız. Ne işimiz olur Zerrin Abla gibi fosillerle Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Ledlerin kinetik özgül rezüdial kapasitif ve objektif yansıma değerleri ile, haldex tutuculu katlanan ayna ledlerinin winston denklemi sonucu direncin 6.2 ohm olması gerekiyor Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Servet Aydın yazdı: Ledlerin kinetik özgül rezüdial kapasitif ve objektif yansıma değerleri ile, haldex tutuculu katlanan ayna ledlerinin winston denklemi sonucu direncin 6.2 ohm olması gerekiyor Abi bu Tesla kitabının yan etkileri mi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Servet Aydın yazdı: Ledlerin kinetik özgül rezüdial kapasitif ve objektif yansıma değerleri ile, haldex tutuculu katlanan ayna ledlerinin winston denklemi sonucu direncin 6.2 ohm olması gerekiyor Merak edenlere gelsin [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Servet Aydın yazdı: Ledlerin kinetik özgül rezüdial kapasitif ve objektif yansıma değerleri ile, haldex tutuculu katlanan ayna ledlerinin winston denklemi sonucu direncin 6.2 ohm olması gerekiyor[emoji47] [emoji205] Türkçe meali varmı abi [emoji23] Kerem Minaz yazdı: 70 lerin kült Türk filmleri isimlerine benzemiş başlık.. Kara Gölge.. Başrollerde Hakan Erken, Zerrin Egeliler.. Ali poyrazoglu ve aydemir Akbaş da varmış diyorlar [emoji23] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Servet Aydın yazdı: Ledlerin kinetik özgül rezüdial kapasitif ve objektif yansıma değerleri ile, haldex tutuculu katlanan ayna ledlerinin winston denklemi sonucu direncin 6.2 ohm olması gerekiyor çay yanına kek? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Çağlar Bayur yazdı: çay yanına kek?Kesinlikle Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Beyaz arabaya ne tavsiye edersin. benim otobüse. El ile uygulama yapacağım ona göre. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Sırf hakan abinin yüzünden bir gün siyah araba alacağım[emoji85] [emoji1] Maşallah abi. [emoji122] Harbi beyaz için ne yapacağız [emoji16] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Kireçli suyla yıkayın, çizikler kapansın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Hüseyin Matur yazdı: Beyaz arabaya ne tavsiye edersin. benim otobüse. El ile uygulama yapacağım ona göre. Hocam,çbs teflon al Beyaz için muhteşemdir. Murat Sağdaş yazdı: Sırf hakan abinin yüzünden bir gün siyah araba alacağım[emoji85] [emoji1] Maşallah abi. [emoji122] Harbi beyaz için ne yapacağız [emoji16] Tavsiye ederim Siyah candır Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Yanıyor yanıyor maşallah abi siyah candır füme ( fırtına gri ) canan [emoji106] [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Samet Daz yazdı: Yanıyor yanıyor maşallah abi siyah candır füme ( fırtına gri ) canan [emoji106] [emoji6] Bizimlesın [emoji23][emoji41] Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 Burak Erdin yazdı: Temmuz gelmeli artık. [emoji23] Stres oldum. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 Hakan Erken yazdı: [emoji23] Stres oldum. Noter'de göreceğim beybi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 Burak Erdin yazdı: Noter'de göreceğim beybi Pazar günü açık olur mu [emoji23] Yorum bağlantısı
Recommended Posts