İçeriğe Yönlendir

Cilamania

Misafir

Recommended Posts

Kara düzen değil, uysal araba diyelim, üzmez beni, satmayayım diye yapıyor.

Durum anlaşıldı tamam [emoji23]

Merak ettim indim aşağı. Ayna ledini söktüm babamın arabaya taktım sıkıntı olmadı abi :)

url]

Diğer ampuller led değil değilmi ?

Yorum bağlantısı

70 lerin kült Türk filmleri isimlerine benzemiş başlık.. Kara Gölge.. Başrollerde Hakan Erken, Zerrin Egeliler..  :D  :nazar:

Yorum bağlantısı

Durum anlaşıldı tamam [emoji23]

Diğer ampuller led değil değilmi ?

Değil abi. Babamın araçta bütün sinyaller halojen. Sadece aynaya led taktım sıkıntı olmadı. Hüseyin abim haklı [emoji16]
Yorum bağlantısı

Değil abi. Babamın araçta bütün sinyaller halojen. Sadece aynaya led taktım sıkıntı olmadı. Hüseyin abim haklı [emoji16]

O zaman cidden haklı [emoji23]

70 lerin kült Türk filmleri isimlerine benzemiş başlık.. Kara Gölge.. Başrollerde Hakan Erken, Zerrin Egeliler.. :D:nazar:

Fazla Türk filmi izliyorsun belli [emoji23]

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Evet değişti araya direnç lazım.

O kilit şeysi :) kapı direklerindeki kilit yerlerini gizliyor.

Servet Abi çıkar birazdan.

Anladım güzel duruyor ama.

70 lerin kült Türk filmleri isimlerine benzemiş başlık.. Kara Gölge.. Başrollerde Hakan Erken, Zerrin Egeliler..  :D  :nazar:

Zerrin mi :unsure2:  Hakan Abi, ateş duman ne nerden çıkıyordu. O atasözü neydi.

Yorum bağlantısı

Servet Abi çıkar birazdan.

Anladım güzel duruyor ama.

Zerrin mi :unsure2: Hakan Abi, ateş duman ne nerden çıkıyordu. O atasözü neydi.

Zaten Servet abimin kontrolünde işliyor sistem :)

Tamerciğim, bu Trakyalı Kereme uyma sen [emoji23]

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Zaten Servet abimin kontrolünde işliyor sistem :)

Tamerciğim, bu Trakyalı Kereme uyma sen [emoji23]

Üj bej yani. Yok Abi biz, evli, mutlu, çocuklu adamlarız. Ne işimiz olur Zerrin Abla gibi fosillerle :fiuw:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ledlerin kinetik özgül rezüdial kapasitif ve objektif yansıma değerleri ile, haldex tutuculu katlanan ayna ledlerinin winston denklemi sonucu direncin 6.2 ohm olması gerekiyor

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Ledlerin kinetik özgül rezüdial kapasitif ve objektif yansıma değerleri ile, haldex tutuculu katlanan ayna ledlerinin winston denklemi sonucu direncin 6.2 ohm olması gerekiyor

Abi bu Tesla kitabının yan etkileri mi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Merak edenlere gelsin [emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı

[emoji47] [emoji205]

Türkçe meali varmı abi [emoji23]

70 lerin kült Türk filmleri isimlerine benzemiş başlık.. Kara Gölge.. Başrollerde Hakan Erken, Zerrin Egeliler.. :D:nazar:

Ali poyrazoglu ve aydemir Akbaş da varmış diyorlar [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

çay yanına kek?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Beyaz arabaya ne tavsiye edersin. benim otobüse. El ile uygulama yapacağım ona göre. :)

Yorum bağlantısı

Sırf hakan abinin yüzünden bir gün siyah araba alacağım[emoji85] [emoji1]

Maşallah abi. [emoji122]

Harbi beyaz için ne yapacağız [emoji16]

Yorum bağlantısı

Beyaz arabaya ne tavsiye edersin. benim otobüse. El ile uygulama yapacağım ona göre. :)

Hocam,çbs teflon al Beyaz için muhteşemdir.

Sırf hakan abinin yüzünden bir gün siyah araba alacağım[emoji85] [emoji1]

Maşallah abi. [emoji122]

Harbi beyaz için ne yapacağız [emoji16]

Tavsiye ederim Siyah candır :)

Yorum bağlantısı

Yanıyor yanıyor maşallah abi :) siyah candır füme ( fırtına gri ) canan [emoji106] [emoji6]

Yorum bağlantısı

Yanıyor yanıyor maşallah abi :) siyah candır füme ( fırtına gri ) canan [emoji106] [emoji6]

Bizimlesın [emoji23][emoji41]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...