Misafir 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Merhaba, Puslanan farların temizliğini kendim yapmak istiyorum. Bunun için fiyat/performans oranı iyi olan bir polisaj makinesi önerebilir misiniz? Mert Bey merhaba; Sadece far için o kadar masraf yapmanıza gerek yok bence.lütfen aşağıda verdiğim linkteki konuyu incelermisiniz..Buğra Höngül kardeşimiz çok güzel bir üründen bahsetmiş. https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/286205-Far-Temizleyemiyorum-Diyenler-I%C3%A7eri&share_tid=286205&share_fid=65199&share_type=t Yorum bağlantısı
Mert Ender 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 Mert Bey merhaba; Sadece far için o kadar masraf yapmanıza gerek yok bence.lütfen aşağıda verdiğim linkteki konuyu incelermisiniz..Buğra Höngül kardeşimiz çok güzel bir üründen bahsetmiş. https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/286205-Far-Temizleyemiyorum-Diyenler-I%C3%A7eri&share_tid=286205&share_fid=65199&share_type=t Teşekkür ederim, inceleyeceğim. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 17 aklımda acelemde yok zaten kışa giriyoruz.bu jantları bende çok seviyorum lakin 2 yıla yakın aramıştım. Benim jantların 17' sini bulursan çok iyi olur abi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 Benim jantların 17' sini bulursan çok iyi olur abi. LQmPAj.jpg[/img][/url] Sendeki jantları benim almam için forumda konu bile açmışlardı 18 inç olmasından dolayı hiç ilgilenmedim,ama 17 inç olsaydı ne olurdu bilemem Bekliyoruz kısmetimizde varsa Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 Kısmet Abi. Üzerindekiler çok güzel, aceleye gerek yok. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 Kısmet Abi. Üzerindekiler çok güzel, aceleye gerek yok. Aynen,benim sevmem ve beğenmem yetiyor zaten başkalarına kalsak 20 defa jant değiştirirdik Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 CilaMania stabil olarak her zamanki gibi yıkandı,paklandı ve cilalandı. Aracı sanırım 3-4 hafta yıkayamamıştım işlerimin yoğunluğundan ötürü,dün akşam ani bir kararla kendimi garajda buldum Kullandığım ürünlere ek olarak Buğra kardeşim ile görüşmem sonucu,Sonax brilliant shine detailer'da stoklarımıza dahil ettim ve ilk uygulamamıda yapmış oldum..sonuç harika oldu. Gelelim fotoğraflara; Önce kirli hali,sonra uygulama yapılmış hali olarak çekimler yaptım..Yorum size ait Uygulamada kullandığım ürünler; Buda bonus fotosu Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Kocaman MaşAllah. Bu garaj nerede abi Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Kocaman MaşAllah. Bu garaj nerede abi [emoji23] Teşekkürler Kadir,garaj çok yakın Yorum bağlantısı
Okan Tansel 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 ALLAH kaza bela vermesin kardeşim.tütü maşallah. Şu sonax sın ürün fena ortalama 1 ay garanti etkisi sürüyor ve kulanımı çok basit ürün. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 ALLAH kaza bela vermesin kardeşim.tütü maşallah. Şu sonax sın ürün fena ortalama 1 ay garanti etkisi sürüyor ve kulanımı çok basit ürün. Saol kardeşim,cümlemize inşallah... Sonax can'dır Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Eline sağlık çok güzel olmuş bende bsd yi 5-6 aydır kullanıyorum her uygulayışımda da Buğraya dua ediyorum [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Eline sağlık çok güzel olmuş bende bsd yi 5-6 aydır kullanıyorum her uygulayışımda da Buğraya dua ediyorum [emoji1] Npt kullansanız bide soft99 luxury gloss CilaMania stabil olarak her zamanki gibi yıkandı,paklandı ve cilalandı. Aracı sanırım 3-4 hafta yıkayamamıştım işlerimin yoğunluğundan ötürü,dün akşam ani bir kararla kendimi garajda buldum Kullandığım ürünlere ek olarak Buğra kardeşim ile görüşmem sonucu,Sonax brilliant shine detailer'da stoklarımıza dahil ettim ve ilk uygulamamıda yapmış oldum..sonuç harika oldu. Gelelim fotoğraflara; Önce kirli hali,sonra uygulama yapılmış hali olarak çekimler yaptım..Yorum size ait Uygulamada kullandığım ürünler; Buda bonus fotosu [emoji14] Oo işlem yapılmış ürün denenmiş hemen eline sağlık Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Npt kullansanız bide soft99 luxury gloss Yakında onlarıda arşive katıyorum[emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Yakında onlarıda arşive katıyorum[emoji6]Arşive katarsan film konusu süper 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Npt kullansanız bide soft99 luxury gloss Oo işlem yapılmış ürün denenmiş hemen eline sağlık bu npt nedir birde soft99 luxury farkı ve dayanım süresi belimi Buğra kardeşim. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 bu npt nedir birde soft99 luxury farkı ve dayanım süresi belimi Buğra kardeşim.O tamamen yıkamaya bağlı ama ürünler 1 sene götürür sonaxın ürünüdür npt Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Eline sağlık çok güzel olmuş bende bsd yi 5-6 aydır kullanıyorum her uygulayışımda da Buğraya dua ediyorum [emoji1] Teşekkürler Sertaç. Kullanıcı yorumları benim için çok önemli,özellikle fctr'de. 6 aylık sürede ne gibi değişim oldu mesela ? Npt kullansanız bide soft99 luxury gloss Oo işlem yapılmış ürün denenmiş hemen eline sağlık Duramam biliyorsun beni Saol canım benim. Maşallah.Yıkana yıkana eskidi. Saol Hocam,ilgi ve alaka şart ya Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Teşekkürler Sertaç. Kullanıcı yorumları benim için çok önemli,özellikle fctr'de. 6 aylık sürede ne gibi değişim oldu mesela ? Duramam biliyorsun beni [emoji14] Saol canım benim. Saol Hocam,ilgi ve alaka şart ya Honda! Bakım ürünlerinde bile bir numara! Tebrikler. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Teşekkürler Sertaç. Kullanıcı yorumları benim için çok önemli,özellikle fctr'de. 6 aylık sürede ne gibi değişim oldu mesela ? İki ayda bir yeniliyorum pasta-cila sonrasında güzel bir koruyucu tabaka oluşturuyor. Kaporta daha az toz tutuyor. En güzelide bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra hızlı yıkamalarda köpük kullanmadan sadece suyla arabayı temizlemek oluyor. Hele suyun kaporta üzerinden kayıp gidişini izlemek ayrı bir zevk. Ayrıca koyu renge güzel bir parlaklık ve derinlik katıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Honda! Bakım ürünlerinde bile bir numara! Tebrikler. Bereketli ürünmüş,bir türlü bitmedi İki ayda bir yeniliyorum pasta-cila sonrasında güzel bir koruyucu tabaka oluşturuyor. Kaporta daha az toz tutuyor. En güzelide bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra hızlı yıkamalarda köpük kullanmadan sadece suyla arabayı temizlemek oluyor. Hele suyun kaporta üzerinden kayıp gidişini izlemek ayrı bir zevk. Ayrıca koyu renge güzel bir parlaklık ve derinlik katıyor. Tam istediğim gibi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Arşive girmesi için burayada ekliyorum... Dün,CilaMania yaklaşık 6 dakikada Tüv'den geçti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts