Serkan Karadağ 23 Ağustos 2015 Paylaş 23 Ağustos 2015 Önce nargileyi bagaja yerleştirip, şöfere uzanacak tertibat yapılacak, daha sonra ruhsatta gerekli yasal değişiklikler yapılıp özel yapım römork mangal takılacak. [emoji12] [emoji2] [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Ağustos 2015 Paylaş 23 Ağustos 2015 Çift egsoz çıkışı gibi araç içine duman vermicek şekilde çıkış yapıyor galiba servet abi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 23 Ağustos 2015 Paylaş 23 Ağustos 2015 (düzenlendi) Nargile işine Servet Abi el attı, Allah bin kere razı olsun kendisinden ama Hakan Abi römork mangala nasıl çözüm bulacak. [emoji2] [emoji3] 23 Ağustos 2015 tarihinde Serkan KARADAĞ tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Ağustos 2015 Paylaş 23 Ağustos 2015 Günlerdir sıcaklardan terledikçe alnımda vs biriken boncuk boncuk terler bana bu başlığı hatırlatıyor. Boncuk şooovvvv Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ağustos 2015 Paylaş 23 Ağustos 2015 Nargile işine Servet Abi el attı, Allah bin kere razı olsun kendisinden ama Hakan Abi römork mangala nasıl çözüm bulacak. [emoji2] [emoji3]Traktör gibi araba, bağlar arkaya, sorun olmaz. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 23 Ağustos 2015 Paylaş 23 Ağustos 2015 Traktör gibi araba, bağlar arkaya, sorun olmaz.Hazır traktör römorkuda güzel çözüm aslında, iyi fikir Abi. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Nerede kalmıştık Cumartesi sabahı Servet abimin yanına gittim,saolsun plaka ledlerimizi taktı.tam yola çıkacaktım arabaya bindim stopları sökmüş az daha öyle gidiyordum,hemen çek sağa dedi.yapacak birşeyim yoktu endişeli ve korkulu gözlerle ve titreyen bir ses tonu ile "Tamam abi" dedim ne yapacağını sormak zaten mümkün değil Ortadan kayboldu kısa süre,oraya buraya bakınıyorum aracın başında,bir baktım elinde led ampullerle geldi ve hemen montajını yaptı araya park ve fren ışıklarını birbirinden ayıracak bir bağlantı çekmek için kablo kesecekti o zaman bana seslendi "Kesiyorum affetmem"dedi içimden kesme derken,sesli olarak kes abi dedim İş bittiğinde ortaya çok güzel bir görüntü çıktı ve en önemlisi artık led stoplu bir aracım vardı.Kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum,eline emeğine sağlık abim. Önce gizlice konuşmalar yaptı,sanırım aracıma neler yapacağının bilgisini veriyordu,dinlemeye çalıştım farketti ve telefonu kapadı. Kendi yeni aldığı farı gösterdi,ne hale getirdim bak nasıl olmuş dedi İçime iyice kurtlar düştü Bende arada stoplar sökülünce hemen ÇBS cilamı alıp,stopların altta kalan yerlerine cila attım.Aracın bir namı var sonunda CilaMania Ve montaj... Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Nerede kalmıştık Cumartesi sabahı Servet abimin yanına gittim,saolsun plaka ledlerimizi taktı.tam yola çıkacaktım arabaya bindim stopları sökmüş az daha öyle gidiyordum,hemen çek sağa dedi.yapacak birşeyim yoktu endişeli ve korkulu gözlerle ve titreyen bir ses tonu ile "Tamam abi" dedim ne yapacağını zaten sormak mümkün değil Ortadan kayboldu kısa süre,oraya buraya bakınıyorum aracın başında,bir baktım elinde led ampullerle geldi ve hemen montajını yaptı araya park ve fren ışıklarını birbirinden ayıracak bir bağlantı çekmek için kablo kesecekti o zaman bana "Kesiyorum affetmem"dedi içimden kesme derken,sesli olarak kes abi dedim İş bittiğinde ortaya çok güzel bir görüntü çıktı ve en önemlisi artık led stoplu bir aracım vardı. Kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum,eline emeğine sağlık abim. Önce gizlice konuşmalar yaptı,sanırım aracıma neler yapacağının bilgisini veriyordu,dinlemeye çalıştım farketti ve telefonu kapadı. :bigrin: Kendi yeni aldığı farı gösterdi,ne hale getirdim bak nasıl olmuş dedi İçime iyice kurtlar düştü :shk: Bende arada stoplar sökülünce hemen ÇBS cilamı alıp,stopların altta kalan yerlerine cila attım.Aracın bir namı var sonunda CilaMania Ve montaj... Hayırlısı olsun abi. Servet agamın da ellerine emeklerine sağlık. Yukarıdaki fotonun başka versiyonları var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Hayırlısı olsun abi. Servet agamın da ellerine emeklerine sağlık. Yukarıdaki fotonun başka versiyonları var mı? Var veya yok neden soruyorsun Olanı ekledik işte. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Öncelikle jantlarını değiştirme OEM'ciyiz diye bağırdığın zamanları hatırlatırım Led stoplarında hayırlı olsun Servet'inde ellerine sağlık 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Öncelikle jantlarını değiştirme OEM'ciyiz diye bağırdığın zamanları hatırlatırım Led stoplarında hayırlı olsun Servet'inde ellerine sağlık Ağam,sen yanımda olsaydın anlardın durumumu Çok zor şartlar altındaydım Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Ağam,sen yanımda olsaydın anlardın durumumu Çok zor şartlar altındaydım Boydan bir resim göndereyim olma mı Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Led stoplar nerde?[emoji57] [emoji41] [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Boydan bir resim göndereyim olma mı Fena olmaz aslında Ama penseyi görmen yetiyor abi Led stoplar nerde?[emoji57] [emoji41] [emoji16] Herşeyi bir anda paylaşırsak tadı olmaz ama Hem araba leş gibi,haftasonu 1000 km yaptım yine,anca cumartesi yıkanır sonra taze led stoplu fotoğraflar gelir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Yukarıdaki fotonun başka versiyonları var mı? İşin gücün yokmu senin Hakan, yenge hakkımda yanlış bilgilere sahip lütfen dedikodulara kulak asmamasını söyle 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Hakan, yenge hakkımda yanlış bilgilere sahip lütfen dedikodulara kulak asmamasını söyle Abi,dün gece yolda bayağı kulaklarını çınlattık,ama nuh diyor peygamber demiyor.Artık hakkında neler duydu bilmiyorum,ama araştıracağım abi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 İşin gücün yokmu senin Hakan, yenge hakkımda yanlış bilgilere sahip lütfen dedikodulara kulak asmamasını söyle Yok abi.. Neyse... Fotoğrafın orjini elimde dursun. Sağlam yere sakliyim. İleride lazım olabilüü.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Abi,dün gece yolda bayağı kulaklarını çınlattık,ama nuh diyor peygamber demiyor.Artık hakkında neler duydu bilmiyorum,ama araştıracağım abi [emoji3]Lanet olası paraleler Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Lanet olası paraleler Dost bildiğimiz,düşman birlikleri bunlar abi Yok abi.. Neyse... Fotoğrafın orjini elimde dursun. Sağlam yere sakliyim. İleride lazım olabilüü.. Sıkıyorsa dene,seni ne yapıyorum o zaman bak gör Servet abime bile bırakmam bak Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Dost bildiğimiz,düşman birlikleri bunlar abi Sıkıyorsa dene,seni ne yapıyorum o zaman bak gör Servet abime bile bırakmam bak Herşey çok güzel olacak.. Çookk.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 (düzenlendi) Lanet olası paraleler servet abi ben ne zaman geleyim far ayarı ve bilumum diğer işlemler için. ayın 5 nin de yola çıkacam nasipse yaklaşık 1600 km yakın yol yapıcam farlarım ayarsız mı kalsın?. 24 Ağustos 2015 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Herşey çok güzel olacak.. Çookk.. Seni harcarlar gülüm Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Seni harcarlar gülüm Seni harcadıkları gibi mi? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Seni harcadıkları gibi mi? Yanlış ata oynuyorsun bak,uzak dur Yorum bağlantısı
Recommended Posts