Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 jant değiş Abi biliyorsun çok kovaladık,nasip olmadı Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Herkes aynı fikirde.[emoji6] O zaman modeli biliyorsun abi,bir el at lütfen. x100 Sana sorduk mu ? Değişmezse konuyu katledelim mi ? Canın sağolsun. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 O zaman modeli biliyorsun abi,bir el at lütfen. Sana sorduk mu ? Canın sağolsun. Ben sormadan söylerim. Leb demeden leblebiyi anlarım. çok akıllıyım çook.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Ben sormadan söylerim. Leb demeden leblebiyi anlarım. çok akıllıyım çook.. Maşallah diyelim o halde. Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 O zaman modeli biliyorsun abi,bir el at lütfen. Sana sorduk mu ? Canın sağolsun. Ama böyle yaparsan olmaz azcık direnseydin Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Gökhandan ders al biraz, paraya kıy Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Gökhandan ders al biraz, paraya kıy Kırmızı et borsasını düşürmek istemiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Ama böyle yaparsan olmaz azcık direnseydin Sağ gösteriyorum şuan,soldan kaçıcam Gökhandan ders al biraz, paraya kıy Lokman abi,Çağlar abi rüyama giriyor zaten.Birde sen üstüme gelme abi Kırmızı et borsasını düşürmek istemiyor. Abi beni anlamıyorlar işte. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Hay maşallah makina hayat bulmuş. Saçlarımı tararım İstanbulda MaşAllah,SubhanAllah. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Hay maşallah makina hayat bulmuş. Saçlarımı tararım İstanbulda MaşAllah,SubhanAllah. Saol kardeşim,eksik olma. Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Maşaallah Abi ben de cila atıyorum ama böyle bak saçını tara olmuyor. Arabanın renginin gri olması etkiler mi acaba koyu renk daha iyi mi parlar? Bir de kullandığın ürünlerin markası nedir? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Maşaallah Abi ben de cila atıyorum ama böyle bak saçını tara olmuyor. Arabanın renginin gri olması etkiler mi acaba koyu renk daha iyi mi parlar? Bir de kullandığın ürünlerin markası nedir? Teşekkürler Erdal. Renkte fark olmaz,yeter ki uygula sen. Kullandığım ürünler bu konunun içinde mevcut,sana yardımcı olacaktır. Haberlere çıkmışız Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 motoru boşunamı aldık canım İşi biliyorsun abi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 Teşekkürler Erdal. Renkte fark olmaz,yeter ki uygula sen. Kullandığım ürünler bu konunun içinde mevcut,sana yardımcı olacaktır. Haberlere çıkmışız O kadar arabanın içinde bile maşallah kendini belli etmiş, bulmakta hiç zorlanmadım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 O kadar arabanın içinde bile maşallah kendini belli etmiş, bulmakta hiç zorlanmadım. Eyvallah kardeşim,eksik olma Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 Bugün detaling günüydü Klima temizliği,balata temizliği,motor temizliği ve en sonda genel temizlik yapıldı. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 Maşallah çok güzel. Motor temizleyicisi toz tutmuyor mu? yağlı bir görünüm olmuş ve kuruyunca iz kalıyor mu acaba bende düşünüyorum böyle bir ilaç almayı Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 Ee jant var dediler geldik ama yok ? Abi Maşallah Renginin hakkını veriyorsun Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Maşallah çok güzel. Motor temizleyicisi toz tutmuyor mu? yağlı bir görünüm olmuş ve kuruyunca iz kalıyor mu acaba bende düşünüyorum böyle bir ilaç almayı Teşekkürler,hayır toz tutmuyor bu ilaç. Ee jant var dediler geldik ama yok ? Abi Maşallah Renginin hakkını veriyorsun Teşekkürler Oğuzhan,jant defterini kapadım Daha iyileri sana olsun inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts