Sertaç Karginer 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Yeni gibi olmuş eline sağlık Hakan... Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Abi hayırlı olsun 2015 model mi araba ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Abi hayırlı olsun 2015 model mi araba ? Bugün Fuardan aldım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 En çok yakışan renk, bir de bal dök yala olunca maşallah, tadından yenmiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Bugün Fuardan aldım sağdan direksiyonlu emanet firsta olmasın Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 sağdan direksiyonlu emanet firsta olmasın Abi bu manuel,sağ sol yapabiliyorum Maşallah Teşekkürler Lokman abim. Yeni gibi olmuş eline sağlık Hakan... Teşekkürler Sertaç. Ellerine sağlık kardeşim ,[emoji106] Saol Erölum En çok yakışan renk, bir de bal dök yala olunca maşallah, tadından yenmiyor. Teşekkürler Emre. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Hayırlı olsun. Yeryüzü'nde spoyler altı da cilalı tek focus.[emoji122] [emoji122] [emoji122] Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Ellerine, emeğine sağlık abijim.. Spoiler altındaki boya ile tavandaki boya arasında kaç ton renk farkı çıktı? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Hayırlı olsun. Yeryüzü'nde spoyler altı da cilalı tek focus.[emoji122] [emoji122] [emoji122] Saol abi,gövde rengi boyalı bu Ellerine, emeğine sağlık abijim.. Spoiler altındaki boya ile tavandaki boya arasında kaç ton renk farkı çıktı? Kerem,dün baktım aynı ya,korumuş kendini Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Sarıyerde ufaktan gezintiler yaptık ve anı ölümsüzleştirmek istedim. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Manzaralarda güzelmiş. Resimler güzel çıkmış... Teşekkürler Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Maşallah Hakan Abi. Güzellikler birleşmiş. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Güzel kareler.. Eline sağlık abi. Son resimde valeybol oynayan sen misin? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Bugün,geçen yapmış olduğum boya korumanın,spoilerın arasına giren kalıntılarını temizledim,hal böyle iken o bölgeyede çbs cilamızı attık ve temizledik. Spoilersiz amma çirkin oluyormuş Çbs cilamız bu konuda gerçekten etkili Hazır spoileri sökmüşken 3.fren lambasınıda temizliyeyim dedim.durumu içler acısıydı ne kadar toz çamur var,hepsi stop lambasının içine girmiş.onuda güzelce temizledikten yine çbs cilamızı vurduk ve montajımızı gerçekleştirdim. Spoiler altı temizliği yapıldı ve cila atıldı. Vida delikleri ve vidalarda Tunap 102 ile yağlandıktan sonra montajı bitirdim. Sonuç : Mükemmel Spoiler'sız Tahir'in kafaya benzemiş Bu arada, 3. stop'u ledleseydin keşke hazır açmışken. O kadar ampul boşu boşuna israf 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Maşallah Hakan Abi. Güzellikler birleşmiş. Saolasın Selçuk. Güzel kareler.. Eline sağlık abi. Son resimde valeybol oynayan sen misin? Saol Kerem,yok ya orada yakar top oynuyorlardı Spoiler'sız Tahir'in kafaya benzemiş Bu arada, 3. stop'u ledleseydin keşke hazır açmışken. O kadar ampul boşu boşuna israf Dimi Sani,ledi hiç düşünmedim..Temizledikten sonra çok etkili oldu.Ampul yansın ya allahtan araç kendi elektiriğini üretebiliyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Led'in en büyük faydası ısınmaması. Bir süre sonra o reflektör kısım ısıdan yamulmaya dökülmeye başlıyor. Tek üzüleceğim nokta o olur. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Spoiler'sız Tahir'in kafaya benzemiş Bu arada, 3. stop'u ledleseydin keşke hazır açmışken. O kadar ampul boşu boşuna israf O anlamaz led'den Saolasın Selçuk. Saol Kerem,yok ya orada yakar top oynuyorlardı Dimi Sani,ledi hiç düşünmedim..Temizledikten sonra çok etkili oldu.Ampul yansın ya allahtan araç kendi elektiriğini üretebiliyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts