Uğur Çınar 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Uğurcuğum,bizde fake paylaşım olmaz konu adı yeter sana Abi sana yetismeye calisiyruz bakalim yakalayabilecekmiyim. [emoji13] [emoji13] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Abi sana yetismeye calisiyruz bakalim yakalayabilecekmiyim. [emoji13] [emoji13] Böyle oynarsan fotolarla asla Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Böyle oynarsan fotolarla asla O sakasinaydi[emoji1] abi bu acemice alel acele renk cilasiyla bu kadr oluyor bide renk gri parlama noktasi varmi bilemiyorum [emoji1] [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 O sakasinaydi[emoji1] abi bu acemice alel acele renk cilasiyla bu kadr oluyor bide renk gri parlama noktasi varmi bilemiyorum [emoji1] [emoji1] Senin aracı yakinen biliyoruz Uğurcuğum,o yüzden fazla söze gerek yok...çok güzel ilgileniyorsun. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Logomuz hazır kaptan amerikanın kalkanı mı bu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Logomuz hazır Onu temizledikten sonra akrilik vernik yapman lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 kaptan amerikanın kalkanı mı bu Sayılır Onu temizledikten sonra akrilik vernik yapman lazım. Abi verniği üzerinde zaten,şayet verniği gitseydi böyle parlaması zor. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 (düzenlendi) Sayılır Abi verniği üzerinde zaten,şayet verniği gitseydi böyle parlaması zor. Tamam, ben yazmadım. Bak bakim o göbek tam olarak ne hizasında. Senin garajın bıçkın kedilerinden biri kuyruğunu gergin bir şekilde havaya dikip, geri geri yanaşarak spreyleme işlemi yaptığında bu yazdıklarını hatırlarsın! Sen onlara apışarandan balata spreyi sıkarak üstündeki mavilikleri gidermedin mi? 12 Mayıs 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Tamam, ben yazmadım. Bak bakim o göbek tam olarak ne hizasında. Senin garajın bıçkın kedilerinden biri kuyruğunu gergin bir şekilde havaya dikip, geri geri yanaşarak spreyleme işlemi yaptığında bu yazdıklarını hatırlarsın! Sen onlara apışarandan balata spreyi sıkarak üstündeki mavilikleri gidermedin mi? Kediler yok artık,nereye gittiler bilmiyorum.Ama endişe ediyorum Mavi folyoyu söktüm abi. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 (düzenlendi) Kediler yok artık,nereye gittiler bilmiyorum.Ama endişe ediyorum Mavi folyoyu söktüm abi. Endişe etmekte haklısın, mahremlerine girdin, huzurlarını bozdun, martılarla işbirliği yapıp, topluca hareket edeceklerini düşünüyorum. 12 Mayıs 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Endişe etmekte haklısın, mahremlerine girdin, huzurlarını bozdun, martılarla işbirliği yapıp, topluca hareket edeceklerini düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Jant göbeklerindeki logoların değişim vakti gelmişti,hiç sıkılmadan uğraştım ve yenilerini taktım...buradan basınçlı suyun zararını bir kez daha test etmiş oldum...Siz siz olun yıkamacılardaki tazyikli suyu fazla yakından tutturmayın ve jant temizleyicisi kullanırken özellikle logo kısımlarına dikkat edin. Eski logolarıda kestim aldım,farklı planlarım var Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Mis olmuş valla anlatırsın artık ne yapcanı diğerleriyle [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Mis olmuş valla anlatırsın artık ne yapcanı diğerleriyle [emoji16] Tabi canım,bizde bilgi paylaşımı bitmez Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Değişime ihtiyaç varmış gerçekten güle güle kullan Hakan... Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Değişime ihtiyaç varmış gerçekten güle güle kullan Hakan... Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Bunlardan çay tabağı oluyor mu abi Krom kısımlara henkel mytlan krom parlatıcı yaparsan çok güzel parlarlar abi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Kötü mal sür arabaya sonra gel suçu basınçlı yıkamaya at. Dedik de dinletemedik bir türlü uzak dur şu kalitesiz şeylerden 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Bunlardan çay tabağı oluyor mu abi Krom kısımlara henkel mytlan krom parlatıcı yaparsan çok güzel parlarlar abi Servis tabağı olarak kullanıyoruz zaten Kroma girersek jantlara devam etmek zorunda kalırım,o yüzden hiç ellemiyorum Köksal. Kötü mal sür arabaya sonra gel suçu basınçlı yıkamaya at. Dedik de dinletemedik bir türlü uzak dur şu kalitesiz şeylerden Haklısın. He eline sağlık gardaşım Saol gardaşım. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 (düzenlendi) Servis tabağı olarak kullanıyoruz zaten Kroma girersek jantlara devam etmek zorunda kalırım,o yüzden hiç ellemiyorum Köksal. Haklısın. Saol gardaşım. Jantlar krom değil ama parlaklık farkı olmasın diye çekiniyorsun sanırım abi, çaresi burada bauhaustan almıştım, tak matkaba hafif pasta ile mis gibi parlasın jantlar Dekor.Com 13 Mayıs 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Jant göbeklerindeki logoların değişim vakti gelmişti,hiç sıkılmadan uğraştım ve yenilerini taktım...buradan basınçlı suyun zararını bir kez daha test etmiş oldum...Siz siz olun yıkamacılardaki tazyikli suyu fazla yakından tutturmayın ve jant temizleyicisi kullanırken özellikle logo kısımlarına dikkat edin. Eski logolarıda kestim aldım,farklı planlarım var Kedilerin ifrazatıyla birleşince jant temizleyici sülfirik asite dönüşmüş. Yıkamacı kedi gibi tam yerine denk getiremez. Güzel olmuş, eline sağlık. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Jantlar krom değil ama parlaklık farkı olmasın diye çekiniyorsun sanırım abi, çaresi burada bauhaustan almıştım, tak matkaba hafif pasta ile mis gibi parlasın jantlar Dekor.Com Köksal bu güzelmiş bak. [emoji106] Kedilerin ifrazatıyla birleşince jant temizleyici sülfirik asite dönüşmüş. Yıkamacı kedi gibi tam yerine denk getiremez. Güzel olmuş, eline sağlık. Abi iyi güldürdün beni,Allahta seni güldürsün hep [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Bugün,geçen yapmış olduğum boya korumanın,spoilerın arasına giren kalıntılarını temizledim,hal böyle iken o bölgeyede çbs cilamızı attık ve temizledik. Spoilersiz amma çirkin oluyormuş Çbs cilamız bu konuda gerçekten etkili Hazır spoileri sökmüşken 3.fren lambasınıda temizliyeyim dedim.durumu içler acısıydı ne kadar toz çamur var,hepsi stop lambasının içine girmiş.onuda güzelce temizledikten yine çbs cilamızı vurduk ve montajımızı gerçekleştirdim. Spoiler altı temizliği yapıldı ve cila atıldı. Vida delikleri ve vidalarda Tunap 102 ile yağlandıktan sonra montajı bitirdim. Sonuç : Mükemmel Yorum bağlantısı
Recommended Posts