Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Ne kadara aldın abi , bende orjinal alıyım diyorum . Kardeşim,senin aracın için bir fiyat alabilirim istersen. aynen abi hayırlısı artık senden arabayı alana kadar jantları da tamamlataydık iyiydi :D Vay çakal carlosse Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Kardeşim,senin aracın için bir fiyat alabilirim istersen. Vay çakal carlosse st tampon mu alsak ya Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 st tampon mu alsak ya Üstüme gelme istersen Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Üstüme gelme istersen hahah sen bilirsin işini Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Haketti ama Sen bir ara İzmir'e gelsene Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Sen bir ara İzmir'e gelsene Kısmet bu işler. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 (düzenlendi) YMN meşhur cila resminden sonra 2.favori cila resmi bence bu olmuş.Ayna kendince baksa kıskanır denilebilir. 7 Nisan 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Maşallah, konu başlığını görünce bu ne dedim ilk mesajdaki kurbağalarda seninmi? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Maşallah, konu başlığını görünce bu ne dedim ilk mesajdaki kurbağalarda seninmi? Abi onları yeni aldım besliyorum da Biri buralarda Jant'mı demiş Hayır hayır ağam bari sen deme Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Abi onları yeni aldım besliyorum da Hayır hayır ağam bari sen deme Ben demedim ki birileri demişler paşam [emoji12] [emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 (düzenlendi) Maşallah, konu başlığını görünce bu ne dedim ilk mesajdaki kurbağalarda seninmi? Abi ilk mesajdaki kurbagaları geçelim diyelim fakat son kelimelerde çok fena riskler taşıyor.Engellenmesi lazım mış. 7 Nisan 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 YMN meşhur cila resminden sonra 2.favori cila resmi bence bu olmuş.Ayna kendince baksa kıskanır denilebilir. Çok teşekkürler Oktay abim. Ben demedim ki birileri demişler paşam [emoji12] [emoji1] Bunlar hep tuzak işte Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Bunlar hep tuzak işte Ya işte bu tuzak işleri de hep seni buluyor ya niyeyse artık Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Ya işte bu tuzak işleri de hep seni buluyor ya niyeyse artık Esp kapalı geziyoruz ondan ağam Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Esp kapalı geziyoruz ondan ağam :i-ih: ne kadar yanlış ne kadar, millet ESP'li araba almak için ne çaba sarfediyor değil mi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 :i-ih: ne kadar yanlış ne kadar, millet ESP'li araba almak için ne çaba sarfediyor değil mi Açıyorum başka şeyler çıkıyor Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Açıyorum başka şeyler çıkıyor Eh orası İstanbul tabi ben düşünemedim bunu bak, bizim ESP hep açık ama Mersin olunca bir şey çıkmıyor :D Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Eh orası İstanbul tabi ben düşünemedim bunu bak, bizim ESP hep açık ama Mersin olunca bir şey çıkmıyor : : Sen bir gelsene buraya ağam Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Sen bir gelsene buraya ağam Yok ben almayayım Ne çıkar ne çıkmaz bilmem korkarım ben :D Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Yok ben almayayım Ne çıkar ne çıkmaz bilmem korkarım ben :D Ağam önden ben yürürüm korkma Yorum bağlantısı
Recommended Posts