Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Ali Eren yazdı: MK önce kendi arabasını temizlesin. En son 78 gün önce yıkattım diyordu,tam pasaklı ya Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Hakan Erken yazdı: En son 78 gün önce yıkattım diyordu,tam pasaklı ya Mod olduğu gün de bana arabasını cilalattıydı MK. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Ali Eren yazdı: Mod olduğu gün de bana arabasını cilalattıydı MK. Vay kalleş vay... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Gokhan Erken yazdı: cok iyimis gormesek gam yemicem ama hakikaten iyi Saol kardeşim Bu aralar sonax'a sardın,pepenin hakkını yiyorsun Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Hakan jant yap artık şu güzelim arabaya... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Serkan Dalgıç yazdı: Hakan jant yap artık şu güzelim arabaya... Tam gazı alıp gidiyorum,ama korkutup geri yolluyorlar bakalım ne kadar böyle gidicek.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Uğur Samyeli yazdı: Hakan temizlik için ne kullandın???Ben würth kullanıyorum ama... Hakan Kurt yazdı: Ne sıktın len motora İşte bundan kullandım...saolsun bir arkadaşım verdi.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 (düzenlendi) Maşallah, maşallah.. Yanıyor araç.. Temiz temiz bindik Hokus Focus a.. Hakan Erken yazdı: İşte bundan kullandım...saolsun bir arkadaşım verdi.. WD 40 ın amca oğlu bu ya.WL 50 Bu arada Bi-Xenon u gözüme gözüme sıktın ya.. Accayip zevk aldım.. On numara aletler. Kısmetse listeme yazdım.. 3 Şubat 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Kerem Minaz yazdı: Maşallah, maşallah.. Yanıyor araç.. Temiz temiz bindik Hokus Focus a.. WD 40 ın amca oğlu bu ya.WL 50 Bu arada Bi-Xenon u gözüme gözüme sıktın ya.. Accayip zevk aldım.. On numara aletler. Kısmetse listeme yazdım.. Eyvallah kardeşim.. Yok bunlar kanki Görme sorunun olmadıysa sorun yok Mert Gülkokan yazdı: Saç çıkartıyor mu Motora akşam gidince bakayım,ona göre cevap veririm : ))) Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Hakan Erken yazdı: Eyvallah kardeşim.. Yok bunlar kanki Görme sorunun olmadıysa sorun yok Motora akşam gidince bakayım,ona göre cevap veririm : ))) Hafif kulaklarda çınlama yapıyo ama görmede problem yok Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Kerem Minaz yazdı: Hafif kulaklarda çınlama yapıyo ama görmede problem yok O hava boşluğundan olmuş,türbülansa girmişsin Taksime kaç km hızla girdik gördün Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Hakan Erken yazdı: O hava boşluğundan olmuş,türbülansa girmişsin Taksime kaç km hızla girdik gördün Demek ondan. Alışık değilim tabi oralara.. Ortalama hız 1 km/h yazıyordu galiba Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Kerem Minaz yazdı: Demek ondan. Alışık değilim tabi oralara.. Ortalama hız 1 km/h yazıyordu galiba Yürüsek daha iyidi ya Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Zafer Yet yazdı: Maşallah Allah nazarlardan saklasın. Teşekkürler zafer.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Tolgahan Saglam yazdı: Bu arabaysa bizimki ne Kocaman Eyvallah kardeşim alt tarafı focus işte Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Hakan Erken yazdı: Eyvallah kardeşim alt tarafı focus işte üst tarafı bayağı parlak ama Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Tolgahan Saglam yazdı: üst tarafı bayağı parlak ama Parlamayan yeri göster,araba senindir Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Hakan Erken yazdı: Parlamayan yeri göster,araba senindir O sende güzel Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Tolgahan Saglam yazdı: O sende güzel Eksik olma kardeşim,senin aracında sende güzel... Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 3 Kardeşin,3 kardeş aracını nihayet aynı karede yakalamayı başardım... Sıralamada aynı şekilde,mondeo abimin,pepeyi biliyorsunuz zaten.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 (düzenlendi) Hakan Erken yazdı: 3 Kardeşin,3 kardeş aracını nihayet aynı karede yakalamayı başardım... Sıralamada aynı şekilde,mondeo abimin,pepeyi biliyorsunuz zaten.. Üçünede 41 X Voltran'ın T'sinide oluşturmuşsunuz 17 Şubat 2014 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Hakan Erken yazdı: 3 Kardeşin,3 kardeş aracını nihayet aynı karede yakalamayı başardım... Sıralamada aynı şekilde,mondeo abimin,pepeyi biliyorsunuz zaten.. Mükemmel 3 lü bir arada. Yalnız kapalı garajı sen kapmışsın, görmedim sanma Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Serhan Gürbüzol yazdı: Üçünede 41 X Voltran'ın T'sinide oluşturmuşsunuz Abi hakkaten voltran gibi durmuşlar ya. Kerem Minaz yazdı: Mükemmel 3 lü bir arada. Yalnız kapalı garajı sen kapmışsın, görmedim sanma Teşekkürler kerem...Eee herkesin yeri ayrı ne yaparsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts