İçeriğe Yönlendir

Cilamania

Misafir

Recommended Posts

karşı tarafın ÖM kutusu doludur, ya da yeni versiyonla ilgili bir sıkıntıdır Hakan.

bir deneme yapalı, sana ÖM göndereyim bakalım, o zaman anlaşılır sorunun kaynağı.

sorunun kaynağı birinci seçenek miş.  ;)

Sorunu çözmüşüz abi teşekkürler..

Toplamda kaç kutu boya harcadınız?İki kutu yeterli oluyor mu?

Benim öncesinde de kırmız boyalı olduğu için,balata spreyi ile temizledik balataları ve 1 kutu yetti hatta içinde çeyreğe yakını kaldı... :) sendeki hiç boyanmadıysa 2 kutu almanı öneririm..

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Maşallah yapılanlar çok güzel olmuş iyi günlerde kullan Hakan, ayrıca temizlik konusunda renkdaş olduğumuz için seni çok iyi anlıyorum, çevremde benim de adım titize çıktı çünkü iki günde bir araba yıkıyorum mahallenin çocukları "Genemi araba yıkıyon abi..." diye takılıyorlar :biggrin:

yapacak birşey yok bir süre sonra bünye alışıyor... :training1:

Yorum bağlantısı

Maşallah yapılanlar çok güzel olmuş iyi günlerde kullan Hakan, ayrıca temizlik konusunda renkdaş olduğumuz için seni çok iyi anlıyorum, çevremde benim de adım titize çıktı çünkü iki günde bir araba yıkıyorum mahallenin çocukları "Genemi araba yıkıyon abi..." diye takılıyorlar :biggrin:

yapacak birşey yok bir süre sonra bünye alışıyor... :training1:

Teşekkürler sertaç...sonunda beni anlayan birini buldum  :D bizim mahallede de aynı sorunlar var  :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Teşekkürler sertaç...sonunda beni anlayan birini buldum :D bizim mahallede de aynı sorunlar var :D

Demek magnum gri sahiplerinde kronik bu. Bende bizim sitenin yine mi araba yikiyorsun sorularina maruz kaliyorum çünkü. Ne yapayim ic dis temiz olunca iyi oluyor. :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Demek magnum gri sahiplerinde kronik bu. Bende bizim sitenin yine mi araba yikiyorsun sorularina maruz kaliyorum çünkü. Ne yapayim ic dis temiz olunca iyi oluyor. :D

Ekip çoğalıyor  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi sen teknik direktörsün o yüzden yazmadık seni  :D

Estağfurullah, akıl akıldan üstündür deyip paylaşarak daha güzelini nasıl yapabilirizin derdindeyiz ve bencede başarıyoruz yani :good1:  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Estağfurullah, akıl akıldan üstündür deyip paylaşarak daha güzelini nasıl yapabilirizin derdindeyiz ve bencede başarıyoruz yani :good1:  

Sadık abi görmesin amma  :D

Yorum bağlantısı

Hakan abi, güle güle kullan.. Maşallah  :nazar: Bagaj amortisörü neden değişti ? Kaput için kullanılabilirmi bu amortisörler ?

Teşekkürler erdem saolasın,bagaj amortisörü işlevini kaybetti ondan değişti,bagajı tutamaz hale gelmişti...kaputta uygun yer varsa neden olmasın.. ;)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Vay be, bu nasıl bir yetenek arkadaş. :) Araba ne kadar güzelse, çizim de bir o kadar iyi olmuş. allah zeval vermesin, hem araca hem kaleme... :)

Teşekkürler aykut. :flowers:

Yorum bağlantısı
Gökhan Irmak

Konuyu baştan aşağı okudum 1.5saattir konudayım :) ALLAH kaza bela vermesin abi güle güle kullan camlara birde rüzgarlık yakışır diyorum ondan sonra bak keyfine  :nargile:

Yorum bağlantısı

abi şunları görünce hb aşkım artmaya başladı yani az daha zorlansa satıcam sedan ı kısa focus alıcam he  :D

Alalım sanada soner  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :fiuw:

Yorum bağlantısı

Konuyu baştan aşağı okudum 1.5saattir konudayım :) ALLAH kaza bela vermesin abi güle güle kullan camlara birde rüzgarlık yakışır diyorum ondan sonra bak keyfine  :nargile:

Teşekkürler gökhan...rüzgarlık bir aklımda idi ama,sonra nedendir bilmiyorum vazgeçtim. :)

Alalım sanada soner  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :fiuw:

Ver virüsü verrrrrr  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Teşekkürler gökhan...rüzgarlık bir aklımda idi ama,sonra nedendir bilmiyorum vazgeçtim. :)

Ver virüsü verrrrrr  :biggrin:

Veriyorum abi üstelik bloke etmesin die anti virüs de işlemiyor... :biggrin:

Yorum bağlantısı

Rüzgarlık için dip fiyat alırız :D

Gelince bakalım o zaman...sen al dip fiyatı  :D

Veriyorum abi üstelik bloke etmesin die anti virüs de işlemiyor... :biggrin:

Helal olsun kardeşime  :bravo:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Sevmedim beğenmedim pii arabaya bak kötü :p 

Hakan abi, bu aracın ufaktan ST olma vakti gelmiş. Tamam temiz ama biraz değişim şart. Maşallah konuyu her gördüğümde bir daha bakıyorum. 

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ
(düzenlendi)

Her zamanki gibi parlatıldı   :)

tamu7ypy.jpg

Bu ne kadar kalitesiz bir fotoğraf, ısırılmış elma bu kadar kötü mü çekiyo HE :p

tarihinde Ali Karadağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Gözlerim kamaştı :nazar:  :bravo:

Teşekkürler mert.

Ön tamponun değişme zamanı gelmemiş mi :fiuw:

Aynı şeyleri düşünüyorum bende  :biggrin:

Sevmedim beğenmedim pii arabaya bak kötü :p

Hakan abi, bu aracın ufaktan ST olma vakti gelmiş. Tamam temiz ama biraz değişim şart. Maşallah konuyu her gördüğümde bir daha bakıyorum. 

Evet ya çok rezil hatta  :D

Bir hedefimiz var ama bakalım  :biggrin: kısmet diyorum  :)

Bu ne kadar kalitesiz bir fotoğraf, ısırılmış elma bu kadar kötü mü çekiyo HE

Havadaki rüzgar pikselleri karıştırmış  

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Teşekkürler mert.

Aynı şeyleri düşünüyorum bende  :biggrin:

ST & CC ?? :fiuw:

vcXYZUt.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...