İçeriğe Yönlendir

Bu da benim focusum

Alaattin Çakıroğlu

Recommended Posts

Alaattin Çakıroğlu
(düzenlendi)

bunlar ı yeni cektim acaba 3 cm yay taksam lastikler surtermi?

fotoraf0058ex2.jpg

fotoraf0059mg3.jpg

fotoraf0059mg3.jpg

tarihinde Alaattin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

uyarı için sagolun onur bey daha dikkatli olurum bundan sonra daha yeniyiz ya ondan :)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

sagolun cemil bey sizlerde işallah

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
lakin!başlığı ingilizce yazmışsınız hayret mr&mrs Brown muhabbeti yapmadılar belkide aracınız focus diyedir :mellow:

Evet acayip taraf tutarız... Araba focus ise herşey serbest başka bişeyse herşey yasaktır...

Bu başlığı düzeltmeyi çoktandır düşünüyordum...

Ama esas düzeltme sebebi ingilizce olması değil başlıkta gülücük simgesiydi...

Nasip bugüneymiş...

Hatırınız kalmasın.. Gücenmeyin Onur Bey... Bu başlığı da değiştirdim...

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

mehmet abi keske bana da bi acıklama yapsaysın bende neyi nası yapacagımı ogrenmiş olur ona gore acardım bundan sonra konuları degilmi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kuralları oku.. gereğini yap, yeter...

Hata yaparsan düzeltilir merak etme...

Onur'un abarttığına bakma öcü falan değilizdir... :)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

neyse artık bundan sonra daha dikkatli oluruz Mehmet abii.

peki yeni baslık eklemenin bir yolu varmı?

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş

Araç çok hoş güle güle kullanın...Yaylar uyarsa çok güzel olur.Bu teybi oraya takarken yuvayı büyüttünüz herhalde.Çünkü teyp 2 lik gibi duruyor.Siz mi kestiniz etrafını?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu başlığa mı...

Ayrıca benim kusura yada başlığa baktığım yada taktığım falan yok. .dert etmeyin...

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

sami bey tesekkur ederim teybi takarken sadece cercevenin iç kısımdakı ufak cıkıntıları duzelttik ve teybin cercevesini takmadık tam oturdu.

evet abi bu konuya.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Malesef senin müdahale şansın yok...

Bişey istiyorsan biz yapabiliriz...

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

tamam eger aklıma guzel bi baslık gelirse rica ederim sizden.

tesekkurler

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Bence tak hemen yayları :) Fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla sürtme yapmaz..Çok da hoş olur araba :D

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

street tuning var ankarada orada da sordum 3 cm takarsak herhangi birsey olmaz dediler 300 400 ytl arasında degişiyormus fiyatları en kısa zamanda taktırcam işaallah. ama fiyatlarıda arastırmak lazım.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Alaattin bu arada şu yan turuncu sinyallerden de kurtul bir an önce beyaz yap onları. Stoplar için de düşünebilirsin bir şeyler benim arabaya bak mesela. Bunlar küçük şeyler ama çok etkili şeyler :D

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

harbiden yaa ben onları beyaz yapmayı dusunuyorum ama benim arka stopları kırmızı yapmıstım onlarıda kırmızımı yapsam beyaz mı yapsam diye dusunuyorum...

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Bence kırmızı yapma, beyaz süper oluyor..Her renkte iyi duruyor ama tabi zevk meselesi biraz da..

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

nerden alıcam beyaz sinyalleri?

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

Can heryerde 300 civarı bu yaylar var mı tanıdık manıdık yahu :D

bu arada ben cumartesi mac için izin işini hallettim.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

tamam cumartesi gorusuruz bunları iyice. ben seni bi yerden tanıyorum sanki ama cıkaramadım be Can.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Alaattin ben de seni tanıyor gibiyim ama :D görüşürüz artık. Bir soru, jantlar ne marka, nerden ve kaça aldın?

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

valla cihan harbiden senide gozum ısırıyor cumartesi hersey belli olacak :D jantları ostimde bi tanıdıktan aldım markası mak marshal lastiklerle 1500 ytl ye aldım. bi yerle daha pazarlık yapmıstım soyle ici siyah cercevesi gumus bi jant vardı oda lastiklerle 1000 ytl ye bırakmıstı ama jantlar kore malıydı.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

tamam cunartesi cok guzel olacak hep heves etmişimdir aynı arabaya sahip birsuru arkadasım olmasına:D

Yorum bağlantısı
Ömer Yüce

yaylar benzinli ve dizel olarak ikiye ayrılı focuslar için. Mutlaka alırsanız söyleyin. Yoksa arabanın önü düşük durabilir...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...