Kemal Mert Balıbey 23 Mart 2008 Paylaş 23 Mart 2008 (düzenlendi) öncelikle herkese iyi akşamlar ben forumumuza dün gece katıldım gerçekten çok hoşuma gitti iyi ki böyle bir forum hazırlamışsınız... ben sizlerden bi konuda fikir almak istiyorum bende de 2004 90 lık connect var beyaz renkte.. ben tamponları aynaları ve kapı kolarını da gövde rengine boyamak istiyorum. Sizce nasıl olur ve kaça patlar? 23 Mart 2008 tarihinde Kemal Mert Bal?bey tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 23 Mart 2008 Paylaş 23 Mart 2008 öncelikle araç resmini yükleyebilirseniz bir baksak şöyle. ona göre düşüncelerimizi söylesek saygılar,sevgiler.... Yorum bağlantısı
Kemal Mert Balıbey 23 Mart 2008 Yazar Paylaş 23 Mart 2008 (düzenlendi) valla şu anda aşağıya inip çekmem lazım resimleri ama bildiğin beyaz renk connect gözünün önüne getir:D 23 Mart 2008 tarihinde Kemal Mert Bal?bey tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 23 Mart 2008 Paylaş 23 Mart 2008 fiyat olarak bilmiyorum. müsayit bir zamanda çekerseniz görelim ona göre neden boyamak peki? kapı kolları flan? nikelaj yaptıranlar oluyor onu düşündünüz mi hiç? Yorum bağlantısı
Kemal Mert Balıbey 23 Mart 2008 Yazar Paylaş 23 Mart 2008 valla internette gördüğüm bi kaç hoşuma giden araç var bende onlar gibi düşündüm yapmayı sonuçta beyaz renk arabaya yakışıyor bide(benim düşüncem) beğendiğim bitanesinin resmini göndereyim sizlere Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 23 Mart 2008 Paylaş 23 Mart 2008 güzel olmuşta zamanla sinir eden boya atmaları içten bile değil... Yorum bağlantısı
Kemal Mert Balıbey 24 Mart 2008 Yazar Paylaş 24 Mart 2008 boya astarı atarsak boyada yıpranma olmaz heralde Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 öncelikle aracınız çok şahane güle güle kullanın diyorum. aslında boyatsanız yakışır aracınıza. fakat yanlış görmüyosam nikelaj var. yapıştırıcı sürdükleri için o yapıştırıcı tamamen sökülür mü? boya altında pörtü pörtü durmasın? bu arada nereyi ne renk boyatmak istiyorsunuz?tamponlar boyalı zaten Yorum bağlantısı
Kemal Mert Balıbey 24 Mart 2008 Yazar Paylaş 24 Mart 2008 yanlış anladın galiba mustafa alemdar:D benim beğendiğim bi araç bu bende kendi connectimi bu hale getirmek istiyorum sizlerden fikir alayım dedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 Bence tezat görünüm her zaman hoştur (göz aldanması). Tamponlarınızı siyah mat tampon boyası ile boyatın. İlk görünüşte ikisi de siyah dersiniz ama mat siyah boyalı bir tampon beyaz arabada çok şık duruyor. İnsanlar aracınızı görünce sebebini anlamadan bir şekilde farklı duruyor ama sebebini anlamadım diyecek. Ön tampon alt ızgarasındaki plastikleri keserek, alüminyum petek te taktırabilirseniz bence sade ama güzel olur. Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 çaglar abiye katılıyorum yanlış anlamışım Yorum bağlantısı
Kemal Mert Balıbey 25 Mart 2008 Yazar Paylaş 25 Mart 2008 teşekkürler görüşler için peki beyaz mat boya olurmu ne bileyim benim aklım beyazda kaldı ve bu mat boyalatın ömrü ne kadar olur hemen yıpranır mı Yorum bağlantısı
Fatih Demir 26 Mart 2008 Paylaş 26 Mart 2008 yeni makyajlı connetiniz olsa 110 hp lik connet gibi tamponları parçalı bi şekilde boyatın derdim ama eski olduğu için bi fikrim yok illada beyaz istiyom derseniz boyatın gitsin memnun kalmazsanız satarsınız hem boyalı şekilde sattığınız için daha göz alıcı olur :) Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 27 Mart 2008 Paylaş 27 Mart 2008 Şayet resimdeki gibi yaparsan iki renk olupta ruhsata işletmen gerekmiyormu.? ^_^ Yorum bağlantısı
Barıs Akıncı 27 Mart 2008 Paylaş 27 Mart 2008 güzel olmuşta zamanla sinir eden boya atmaları içten bile değil... Katılıyorum.Atmış halini gördüm.Çok kötü duruyodu. Yorum bağlantısı
Kemal Mert Balıbey 27 Mart 2008 Yazar Paylaş 27 Mart 2008 Şayet resimdeki gibi yaparsan iki renk olupta ruhsata işletmen gerekmiyormu.? ^_^ cavit abi gerekmiyor sonuçta siyah şeritler yapıştırma olacak boya değil Yorum bağlantısı
Kemal Mert Balıbey 19 Nisan 2008 Yazar Paylaş 19 Nisan 2008 pardon bişey sorsam.Benimde tamponlarım ağardı güneşten .Bu mat siyah boyanın markası ve neren temin edebileceğimi yazarsanız sevinirim.Teşekkürler hocam google de aratırsanız karşınıza çeşitli alışveriş sitelerinden çıkar yok ordan olmaz derseniz de sanayi de oto aksesuar boya malzemesi satanlarda mutlaka vardır Yorum bağlantısı
Murat Özen 17 Kasım 2009 Paylaş 17 Kasım 2009 öncelikle herkese iyi akşamlar ben forumumuza dün gece katıldım gerçekten çok hoşuma gitti iyi ki böyle bir forum hazırlamışsınız...ben sizlerden bi konuda fikir almak istiyorum bende de 2004 90 lık connect var beyaz renkte.. ben tamponları aynaları ve kapı kolarını da gövde rengine boyamak istiyorum. Sizce nasıl olur ve kaça patlar? valla ben kaportacı ve bir connet sahibi olaraktan hiç tavsiye etmiyorum çok igrenç bir hal alıyor araba ama illa yaptıracam diyorsan biz burda 300-400 tl arası boyuyoz Yorum bağlantısı
Recommended Posts