Çağlar Bayur 21 Mart 2008 Paylaş 21 Mart 2008 İç kül plastiğini çekin çıkarın. içerde sol yanda yeşil şeffaf plastiği tornavida ile kanırtın çıkarın. ampul orada. Galiba 5W dipsiz. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 küllük aydınlatması çakmak girişinde çakmak girişini küllükde bulunan yeşil şeffaf yere denk getirin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 Çakmak aydınlatması var.. Küllük de ışığı çakmak ışığındna alır... Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 işten anlamayan ustalar çakmaktaki lambayı ters yere denk getirince aydınlatma yokmuş gibi duruyor mehmet beyin dediği gibi küllükle alakalı değil çakmak yarım tur felan çevirilmeli Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 Etrafındaki plastiği eritecektir daha güçlü lamba... Yorum bağlantısı
Burçin Kabasakal 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 Etrafındaki plastiği eritecektir daha güçlü lamba... Kesinlikle. Hatta far anahtarı düğmesinin kafesini de eritiyor. Fotoğraflarını foruma koymuştum. On iki voltla çalışan ledler var; onları tavsiye ederim. Ayrıca eliniz yatkınsa kendiniz yapın, derim: Benim çakmak çerçevesini de kırdılar! Serkan Bey, bu arada saygılar bu kez benden, efendim... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Temmuz 2010 Paylaş 24 Temmuz 2010 Serkan Bey, bu arada saygılar bu kez benden, efendim... Saygı bizden, eksik olmayınız, efendim... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Merhabalar ; Bu küllük ışığı benim araçta patladı sanırım.artık yanmıyor:( akşam küllüğü kullanmak ızdıraba dönüşüyor.dün akşam yolcu tarafında yan kısmı sökerek ulaşmaya çalıştım ancak herhangi bir ampul bulamadım:( çok dar bir kısım ayrıca.teybin olduğu ön konsolu sanırım komple sökmem gerekecek.daha önce bu işlemi gerçekleştiren varsa yardımınızı rica edeceğim.Biraz aradım forumda ama bu başlık dışında ulaşamadım.Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 27 Haziran 2012 Paylaş 27 Haziran 2012 Epey uğraşıp çakmak lambasını değiştirmiştim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/230372-cakmak-lambasi-degisimi Ben yaptığım işin zor tarafılmış, kolayı için aynı konudaki Nihat beyin son mesajını inceleyiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts