İçeriğe Yönlendir

Küllük Aydınlatması

Ali Şahin

Recommended Posts

Çağlar Bayur

İç kül plastiğini çekin çıkarın. içerde sol yanda yeşil şeffaf plastiği tornavida ile kanırtın çıkarın. ampul orada. Galiba 5W dipsiz.

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...

küllük aydınlatması çakmak girişinde çakmak girişini küllükde bulunan yeşil şeffaf yere denk getirin.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çakmak aydınlatması var.. Küllük de ışığı çakmak ışığındna alır...

Yorum bağlantısı

işten anlamayan ustalar çakmaktaki lambayı ters yere denk getirince aydınlatma yokmuş gibi duruyor mehmet beyin dediği gibi küllükle alakalı değil çakmak yarım tur felan çevirilmeli

Yorum bağlantısı
Burçin Kabasakal
Etrafındaki plastiği eritecektir daha güçlü lamba...

Kesinlikle. Hatta far anahtarı düğmesinin kafesini de eritiyor. Fotoğraflarını foruma koymuştum. On iki voltla çalışan ledler var; onları tavsiye ederim. Ayrıca eliniz yatkınsa kendiniz yapın, derim: Benim çakmak çerçevesini de kırdılar! :dribble:

Serkan Bey, bu arada saygılar bu kez benden, efendim... :wub:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Serkan Bey, bu arada saygılar bu kez benden, efendim... :wub:

Saygı bizden, eksik olmayınız, efendim...:wub:

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...

Merhabalar ;

Bu küllük ışığı benim araçta patladı sanırım.artık yanmıyor:( akşam küllüğü kullanmak ızdıraba dönüşüyor.dün akşam yolcu tarafında yan kısmı sökerek ulaşmaya çalıştım ancak herhangi bir ampul bulamadım:( çok dar bir kısım ayrıca.teybin olduğu ön konsolu sanırım komple sökmem gerekecek.daha önce bu işlemi gerçekleştiren varsa yardımınızı rica edeceğim.Biraz aradım forumda ama bu başlık dışında ulaşamadım.Şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...