Erdal Kopmaz 18 Mart 2008 Paylaş 18 Mart 2008 arkadaşlar transit panelvanların yakıt tüketimleri ile ilgili bilgisi olan varmı acaba? Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 18 Mart 2008 Paylaş 18 Mart 2008 bunun uzun sası yuksek tavan olanından aldı bır arkadasım! dedıgıne gore 38-40 ykrs yakıyormus! 3200cc galıba onlar!! tabı daıma yuk tasımakta!arkadasım ınsaat malzemesı satıyor! sımdılık memnun,bakalım ılerde ne olacak! Yorum bağlantısı
Erdal Kopmaz 18 Mart 2008 Yazar Paylaş 18 Mart 2008 yok bayram bey o bana buyuk gelir beni bu model ilgilendiriyor ) daha buyuğunu koyacak yerim dolduracak malım yok:) Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 18 Mart 2008 Paylaş 18 Mart 2008 mantık yürütürsek 35 krdan aşşa 40 krdan yukarı yakmaz diyelim Yorum bağlantısı
Erdal Kopmaz 19 Mart 2008 Yazar Paylaş 19 Mart 2008 iş için düşünüyorum böyle bir araba ama trafik le transit arasında ki farkları araştırıyorum suan Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 19 Mart 2008 Paylaş 19 Mart 2008 erdal bey agır ısse ford! hafıf ıs ıse trafık! soyle acayım;bızım lokantacı trafık aldı 3 ay kadar once! hem panelvan hemde arkasında 3 kısılık yatırılan koltuk var! tabı karavana hafıf! ısını goruyor. Yorum bağlantısı
Erdal Kopmaz 19 Mart 2008 Yazar Paylaş 19 Mart 2008 iş pek yoğun diil aslında ama oluncada yüklü oluyor ben yangın söndürme cihazları ile uğraşıyorum bazen hafif bazende agır oluyor yüküm ama transitin sekli daha hoşuma gidio bi arkadasda da trafik var 100 km de 8 lt dio oda beni cezbedio doğrusu yada connect in kapalı kasasını alıp 2 partide işleri yapmakda var tabii:) Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 19 Mart 2008 Paylaş 19 Mart 2008 Ford dayanıklılık ve yürür aksam bakımından diğerleriyle kıyaslanmaz siz direkt düşündüğünüz bu modeli alın bence. Masrafsız bi panelvan... Yorum bağlantısı
Erdal Kopmaz 20 Mart 2008 Yazar Paylaş 20 Mart 2008 aman abi adamlar satacak yer arıyor sende son sahibi olursun nurol bey connect kapalı kasalar içinmi bu dediğin Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Resimdeki araca benzer bir karavanımız var. Bu araca elektrik yada yakıt ile çalışacak bir ısıtıcı gerekiyor. Ne olabilir? Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 (düzenlendi) Webasto iyi olur Webasto çok kullanışlı hatta istediğin saate kurabiliyorsun.Fakat mazot deposuna ayrı bir hortum atılıyor yani yakıt ile çalışıyor, fiyatıda çok uçuk. Transite taktırmak için fiyat sordum 1000 liradan aşağıya söyleyen olmadı. Her zaman Çorum kaloriferi 8 Ekim 2013 tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Bir arkadaşım vw t3 karavanına mazot ile çalışan bir ısıtıcı taktırmıştı. Yanlış bilmiyorsam, takan firmanın linki aşağıda http://www.otoengin.com/23/Arac-kabin-isicilari-(eberspacher-webasto).aspx 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 1000 tl ye webasto ??? derhal adres telefon veriniz gidip alacağım transportere özel model gelmişti türkiye ye. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Park halindeyken mi ısıtma lazım ? Evet park halinde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 karavanda elektrikle ısıtma, benzin pompası yanına katalitik ısıtıcı koymak gibidir, tek çare yakıtla ısıtma Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 (düzenlendi) Webasto iyi olur Webasto çok kullanışlı hatta istediğin saate kurabiliyorsun.Fakat mazot deposuna ayrı bir hortum atılıyor yani yakıt ile çalışıyor, fiyatıda çok uçuk. Transite taktırmak için fiyat sordum 1000 liradan aşağıya söyleyen olmadı. Her zaman Çorum kaloriferi Maalesef fiyatlar epey pahalı. karavanda elektrikle ısıtma, benzin pompası yanına katalitik ısıtıcı koymak gibidir, tek çare yakıtla ısıtma Yaksın, yeterki ısıtsın abi. Bir arkadaşım vw t3 karavanına mazot ile çalışan bir ısıtıcı taktırmıştı. Yanlış bilmiyorsam, takan firmanın linki aşağıda http://www.otoengin.com/23/Arac-kabin-isicilari-(eberspacher-webasto).aspx Kaça mal etti acaba bilgi var mı? 8 Ekim 2013 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 İkinci el webasto alınacak veya yurt dışına gidip gelen kamyoncu abilereden istenecek. Yurt dışından en fazla 500 dolerosa temin ediliyior 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Kaça mal etti acaba bilgi var mı? 2 sene önce taksitli 1.500 lira olması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 webasto 2 sene önce kamyona taktırdık 1200 tl gibi bir fiyatı vardı.kendine ait yakıt tankı var.arabanın içini hamam gibi yapıyor.8-9 saat gibi çalışma süresinde 2 lt kadar yakıt harcıyordu sanırım tam hatırlamıyorum 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 çorum kaloriferi . burda köy minübüslerine falan bağlıyorlar koltukların altlarına koyuyorlar . hüseyin abi ne yaptın minübüse saklama bizden . karavanamı çevirdin yoksa? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Resimdeki araca benzer bir karavanımız var. Bu araca elektrik yada yakıt ile çalışacak bir ısıtıcı gerekiyor. Ne olabilir? Kiraya verir misin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 webasto bir markadır, genelde kendine ait depo da kullanmaz hemen her marka için özel üretimi vardır, dahili depoyu kullanır, 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 1000 tl ye webasto ??? derhal adres telefon veriniz gidip alacağım transportere özel model gelmişti türkiye ye. Bizim kamyoncular 1200 civarı taktırıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts