Ahmet Taşkın 14 Ağustos 2011 Paylaş 14 Ağustos 2011 Hep korkutur beni tavan. kuru köpükle sildim zamanında yeterli olmadı bitmiyor pisliği. bastırınca topak topak olma riski de var. Sigara araba için de çok zararlı. (benden önce sigara içmiş sahibi çok) Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2 18 Ağustos 2011 Paylaş 18 Ağustos 2011 bende kosla oxi halı temizleyici ile temizledim. çeyrek kovaya 4 kapak atıp köpürttüm sadece köpüğünü mikrofiber bez ile tavana uyguladım. fazla bastırmadan sadece sürterek ama sonuç mükemmel oldu. bütün kir çıktı topaklanma olmadı. bütün işlem yarım saatimi aldı. ayrıca aynı karışımla koltuklarıda sildim. onlarda tertemiz oldu. tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ağustos 2011 Paylaş 18 Ağustos 2011 ELinize sağlık, kokusu da mükemmel oluyor değil mi? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Ağustos 2011 Paylaş 18 Ağustos 2011 bende kosla oxi halı temizleyici ile temizledim. çeyrek kovaya 4 kapak atıp köpürttüm sadece köpüğünü mikrofiber bez ile tavana uyguladım. fazla bastırmadan sadece sürterek ama sonuç mükemmel oldu. bütün kir çıktı topaklanma olmadı. bütün işlem yarım saatimi aldı. ayrıca aynı karışımla koltuklarıda sildim. onlarda tertemiz oldu. tavsiye ederim. Bunu okuduğumuz iyi oldu. Emeğinize sağlık... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 18 Ağustos 2011 Paylaş 18 Ağustos 2011 Piyasada satılan koltuk döşeme temizleyiciler var... Ben onları kullanıyorum... Kosla Oxi kullananlar var. pril kullananlar var.. Sarkıtmadan rengini soldurmayacak şekilde herhangi bir temizlik ürünü kullanabilirsiniz... Emmi bide şahin le doğanların tavanını temizlerken bira kullananlar var. :lol2: Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 18 Ağustos 2011 Paylaş 18 Ağustos 2011 Emmi bide şahin le doğanların tavanını temizlerken bira kullananlar var. :lol2: Ben fiestayı da aynı yöntemle temizlemiştim bir kere. :lol2: (Şahin le doğan ustasının tavsiyesi ile. ) Fena olmuyor fakat o paraya kosla alınır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts