Aziz Karabay 8 Mart 2008 Paylaş 8 Mart 2008 ford connect aracımı alalı 1 sene oldu 1 ay önce servise soktum 15000 bakım için bakımdan çıktıktan sonra şehir içinde anormal çok yakmaya başladı 50 ytl mazot koyuyorum şehir içinde 70 km yol gıdıyor anlamış degılım sizce neden olabılır.pazartesi gunu servise gıdıcem ?eger boyle gıderse satmayı bıle düşünuyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart 2008 Paylaş 8 Mart 2008 50 ytl ile 70 km gitmek demek depo mazot kaçırıyor demek. Yorum bağlantısı
Aziz Karabay 8 Mart 2008 Yazar Paylaş 8 Mart 2008 yok abi 1 aydan beri beklıyorum düzelsin dıye ama olmuyor ben yanlış bakıyorum dedım bende bır sey var dedım ama canım tak dedi 15000 km bakımdan çıktıktan sonra ne yaptılarsa bakımdan önce boyle degıldı ne olduysa baklımdan sonra oldu bende kafayı yedım valla Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart 2008 Paylaş 8 Mart 2008 15 bin bakımını kim yaptıysa at önlerine arabayı... 30 tonluk 3230 Cargolar bile yakmıyor o kadar... Yorum bağlantısı
Furkan Esgin 8 Mart 2008 Paylaş 8 Mart 2008 Benim hyundai elentradan biraz fazla yakıyormuş. Depoyu fulledik ve km yi sıfırladım.Şu an yarım depoya geldi gelicek.100 km yol yaptım.İnanın abartmıyorum.Gerçi agresif kullandım ama normal kullanıncada çok az bir oynama oluyor.Benzin bedava olmasa arabaya binmem imkansız Yorum bağlantısı
Çağdaş Yalman 9 Mart 2008 Paylaş 9 Mart 2008 Arabada bi kaçak var ya mazot kacırıyor. yada birileri mazot kacırıyo senin arabadan. Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 9 Mart 2008 Paylaş 9 Mart 2008 muhtemelen depon da bir arıza var. mozot kaçırıyor olabilir. depo aracın altında olduğu için hasar görmüş olabilir.ama koruyucusu var net bilemiyorum.tekrar ervise gitseniz iyi olur bence de Yorum bağlantısı
Barıs Akıncı 15 Mart 2008 Paylaş 15 Mart 2008 Aynı araçtan bende de var.Kesinlikle o kadar yakmaz.Bence de aynen servise geri götürün derim. Yorum bağlantısı
Aziz Karabay 16 Mart 2008 Yazar Paylaş 16 Mart 2008 cuma gunu servise goturdum baktılar ettıler 50 ytl mazot koydum ş.içi 150 km gidiyor.peki bu normalmi ? Yorum bağlantısı
Barıs Akıncı 16 Mart 2008 Paylaş 16 Mart 2008 Ben 82 ytl'lik yakıtla 400 km'yi gördüm.Depo tam doluydu ve yarıya geldi.Yanlış hesaplamadıysam sizin ki 0.33 ykr'a denk geliyor.Bilen arkadaşlar tekrar hesaplayabilirler. Bana göre fazla bakalım diğer daha eski kullanıcılar ne yazıcak??? Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 16 Mart 2008 Paylaş 16 Mart 2008 cuma gunu servise goturdum baktılar ettıler 50 ytl mazot koydum ş.içi 150 km gidiyor.peki bu normalmi ? bizim 75lik connectle bir depo yani 135 ytl lik mazotla yanlış hatırlamıyorsam 650 km gittik. şehir içi hemde. üstüne üstlük dahada vardı içinde yani. Yorum bağlantısı
Alp Yavuzkurt 22 Mart 2008 Paylaş 22 Mart 2008 (düzenlendi) herkese merhaba ben bu siteye yeni üye oldum okudugum konuların hepsi connect 110ps ile ilgili sebebi ise bu aractan bitanede ben almak istiyorum ama bu yakıt meselesi,kapılardan ses gelmesi,kronik intercoler hotumu,ön konsoldan gelen gıcırtı sesleri,arka koltugun süspansiyon sertligi sebebiyle rahat olmayısı vs vs beni bir hayli düsündürüyor acaba ne olacak bu aracı böylemi kabul edecegiz neyapıcaz saygılar 22 Mart 2008 tarihinde Alp Yavuzkurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mart 2008 Paylaş 22 Mart 2008 herkese merhaba ben bu siteye yeni üye oldum okudugum konuların hepsi connect 110ps ile ilgili sebebi ise bu aractan bitanede ben almak istiyorum ama bu yakıt meselesi,kapılardan ses gelmesi,kronik intercoler hotumu,ön konsoldan gelen gıcırtı sesleri,arka koltugun süspansiyon sertligi sebebiyle rahat olmayısı vs vs beni bir hayli düsündürüyor acaba ne olacak bu aracı böylemi kabul edecegiz neyapıcaz saygılar 7 litreden az yakmaz... Otomobil gibi konforlu olmaz, çünkü o bir kamyonet.. Ufak tefek sesler gelebilir.. Sesin kaynağına inerek bir nebze kesebilirsiniz... Almadan önce test sürüşleri yapmayı ihmal etmeyin... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2008 Paylaş 22 Mart 2008 (düzenlendi) 50 lt ile 150 km gitmek demek depo hala mazot kaçırıyor demek? Kontrolü hangi servis nasıl yaptı??? Ferrari bile şehir içinde daha az yakıyor. 22 Mart 2008 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mart 2008 Paylaş 22 Mart 2008 2000cc'lik benzinli modeller harika,süspansiyon ve konfor dahada iyi.Ama muhtemelen 1 yıl beklenecek,çünki bu modeller Amerika'ya ihraç ediliyor.Valla taksi haline getirilmiş ve birçok şeyi yenilenmiş durumda gerçekten çok iyi bir araç. Bu motorun Türkiye'de satılacağını sanmıyorum.. Unutmayın gerçekten o binek araç değil,ticari olarak dizayn edilmiş. Kamyonet denmesine kızmıyorum ama kamyonet değil bu araç. İllaki değil... Ben beklentilerin biraz daha netleşmesi için böyle söylemiştim... Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 22 Mart 2008 Paylaş 22 Mart 2008 herkese selamlar....22 şubat 2008 de 110 luk aldım çok menunum süper.coralla 1.3 den sonra bana acayip atak geliyo.1nci ve ikinci viteste ani hızlanması yokmu bitiriyo adamı. Ben bu arabayla kalkışta 1-2-3. viteslerde patinaj çekirerek kaldırdım. Ama gel görki 140 tan sonra otobüsle kapışamazsın... Yorum bağlantısı
Alp Yavuzkurt 22 Mart 2008 Paylaş 22 Mart 2008 connect yakın zamanda kasa degiştirecekmi bilgisi olan varmı? ayrıca bayilerden 110ps fiyatı aldım 31.000ytl artı 750.00 ytl verince stil paket alabiliyorsunuz. acaba önümüzdeki aylarda fiyatı biraz daha düşermi. ben combom,u satıp bu aracı alacagım galiba bakalım Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 22 Mart 2008 Paylaş 22 Mart 2008 connect yakın zamanda kasa degiştirecekmi bilgisi olan varmı? ayrıca bayilerden 110ps fiyatı aldım 31.000ytl artı 750.00 ytl verince stil paket alabiliyorsunuz. acaba önümüzdeki aylarda fiyatı biraz daha düşermi. ben combom,u satıp bu aracı alacagım galiba bakalım usta comboyu sat gitsin bu aracı al pişman olmazsın. yalnız fiyat bilgim pek yok kusura bakmayın. Yorum bağlantısı
Alp Yavuzkurt 22 Mart 2008 Paylaş 22 Mart 2008 satayım satmasınada alan yok internette ilan verdim ama arayan var gelip alan yok ford bayilerine sordum takas için cok düşük fiyat veriyorlar napıcaz bilmiyorum aslında cokda fiyata bakmadan vericem comboyu henüz düşünme asamasındayım 110ps aracı begendim en cok kafama takılan yakıt tüketimi benim combo şuan 0.18 ykr yakıyor gelde düşünme Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 22 Mart 2008 Paylaş 22 Mart 2008 satayım satmasınada alan yokinternette ilan verdim ama arayan var gelip alan yok ford bayilerine sordum takas için cok düşük fiyat veriyorlar napıcaz bilmiyorum ilan kısmı var abi. istersen orda da belirt resimli olarak ilgilenenler olur belki. doğrudur satışı pek olmuyor. babamda ona niyetlenmişti. zar zor connect aldırdım. memnunuzda. biz fiat sienayı 9,500 takas ettik connectle Yorum bağlantısı
İlker Demir 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 Aziz Bey , mazot aldığınız yer mazot yerine hava pompalıyor olabilir. Plakayı giriyorlar biraz bekleyince bip diye bir ses çıkıyor. O ses gelmeden dayayınca, pompa havayla karışık mazot dolduruyor. Benim başıma geldi ama pompacının kendisi söyledi. 5 ytl de kapatıp yeniden dolduralım dedi. sonra tekrar doldurduk. Acaba siz 50 ytl mazot alınca ibre üzerinde aynen fark ediliyor mu? Yoksa biraz seviye düşük olabiliyor mu? Yorum bağlantısı
Alp Yavuzkurt 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 Bülent bey kasa inşallah degişmez çünkü ben connect 110ps,ye kesildim arkadaslar benim opel combo,ya müşteri bulunda satalım yeni connectimizi alalım Yorum bağlantısı
Murat Aydın 24 Mart 2008 Paylaş 24 Mart 2008 Bülent bey kasa inşallah degişmez çünkü ben connect 110ps,ye kesildim arkadaslar benim opel combo,ya müşteri bulunda satalım yeni connectimizi alalım valla 110 luk nasıldır bilmem bendeki 90 lık. şehir içi çok yakıyor. bir daha connect almam desem yeridir. en iyisi caddy herhalde. 110 lukla aynıdır belkide fiyatı. Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 25 Mart 2008 Paylaş 25 Mart 2008 cady'ler pahalı! bagajı dar! bıraz da narın sankı!? connect 'ı vurun daga bayıra gıtmem demıyor.. en son mazot fıyatı 2.930 ytl yanılmıyorsam! ben de 90'lık ıle 2.15yakıyorum! ama gayet sakın ve yumusak kullanıyorum!! 110'luk alınır aslında ben ataklıgına ve ıc dosemesıne bayılıyorum! keske dıyorum 2000 ytl fazla verıp 110'luk alsaydım! murat bey baslangıcta cok gelecek yakıtı ama sonra dustugunde aracınverdıgı haz combo'yu bastıracaktır.. ılk zamanlarda vah tuh dıyordum ama,sımdı memnunum arabamdan.. sız ıcınıze sınen aracı alıp uzun uzun bının bence!! ayrıca sunuda eklıyeyım; arkadasım ıcın galerılerı gezıyorken her ugradıgımız yerde bu arac satılık mı dıye soruyo galerıcıler! yanı 2. el degerı yuksek ve hızlı! asla opel gıbı beklemez tezgahta dıye dusunuyorum!! karar sızın .. Yorum bağlantısı
Recommended Posts