Guest Sinan Akg 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Benim de Arnavut bir arkadaşım oturuyor orda, birkaç kere gitmişliğim var. Adam kendi söylüyor mahalle arkadaşlarımın yarısı torbacı değnekçi oldu diye Tamam abi o zaman bizde ne yapıyoruz arabasız gidip gündüz dolaşıyoruz orda İstanbulun yavaş yavaş her yeri öyle olmaya başladı abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2008 Paylaş 13 Eylül 2008 Bizim foruma üye olsa, modlar yanmış, kelime düzeltmekten kesin ihraç . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2008 Paylaş 13 Eylül 2008 Birimiz hepimiz hepimiz birimiz içün... Yorum bağlantısı
Onur Demir 13 Eylül 2008 Paylaş 13 Eylül 2008 (düzenlendi) Bu arada bir ara söylenmişti ama unuttum nasıl olduğunu. ben şimdi kulüp üyesi olmak istiyorum nasıl yapacaz onu. istanbula geliyoruz toplantı yapıyoruz falan, evlilik yaradı daha bir aktif gördüm kendimi farkımız olsun altta yazması lazım klüp üyesi diye 13 Eylül 2008 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Can Karacaer 13 Eylül 2008 Paylaş 13 Eylül 2008 Başvurunca Dayakmı yiyoruz Forumca toplanıp böyle ilanların sahiplerini Türkçeleri düzelene kadar dövüyoruz Yorum bağlantısı
Onur Demir 13 Eylül 2008 Paylaş 13 Eylül 2008 Merak ediyorum 8binden 5 kuruş fazlaya verebilirmi o bu ilanla arabayı? Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 13 Eylül 2008 Paylaş 13 Eylül 2008 Türkçe nasıl bir dil haline getirildi chat msn derken çivisi çıktı,arabada abartı bence Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 13 Eylül 2008 Paylaş 13 Eylül 2008 Merak ediyorum 8binden 5 kuruş fazlaya verebilirmi o bu ilanla arabayı? kendi gibi birini bulursa verir, ankara'da saxoların bu halinin ayrı binicileri var Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 13 Eylül 2008 Paylaş 13 Eylül 2008 Forumca toplanıp böyle ilanların sahiplerini Türkçeleri düzelene kadar dövüyoruz Erkut abiye havale etsek daha kolay olmaz mı? Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 13 Eylül 2008 Paylaş 13 Eylül 2008 neresi komik anlamadım, imla hataları var o kadar Komik diyen yok zaten. Dilimizi maymun etmiş ona dem vuruyoruz. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 13 Eylül 2008 Paylaş 13 Eylül 2008 neresi komik anlamadım, imla hataları var o kadar Güzel dilimiz için(ilandaki son halleri) Gülüyoruz,ağlanacak halimize. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 13 Eylül 2008 Paylaş 13 Eylül 2008 10 sene 1 hafta...Yazım hatası yapmış Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 neresi komik anlamadım, imla hataları var o kadar " HONDA SI DOHC 136 LIK DAHA DUN KALKTIM KAFA KAFAYA YURUDUK COCUK VTS SANDI GITMIYO DEDI AMA NE YAZIK KI DEDIM VTR AGLICAKTI KIRMIZI BATIKENTTE DOLASAN SATILIK ARARSANIZ GITMIO SLM SOLEYIN HANI INANAMAYANLARA KAPAK MABINDA " özellikle bu kısım ve genel gayet komik bence Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 Apaçinin arabası ya kalktım vts sandı yok vtr çıktı... En güzel gördüğüm ilan gazetede idi...1998 model bayandan temiz saxo.... :lol2: Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 yok onur benim değil o Arabada pek apaçilik yok aslında ama sahibi apaçi biraz =) Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 http://www.sahibinden.com/sahibine_fayda_s...pXQQdisplayitem Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Kesin okuyun koptum yahu... İlandan mınıcık bir alıntı 14-1.3 megapiksel kamerasıyla çektiğiniz resimlere baktığınızda "Yahu burda ben neyi çekmiştim. Bu ne ki diye sorarbilirsiz. Eğer siz de hitabeti seven sözlü konuşmaya görüntüden çok önem verenlerdenseniz bu telefonla çektiğiniz görüntüleri başkalarına gösterirken görüntünün aslında ne çok şeyler içerdiğini uzun uzadıya anlatabilirsiniz. Soyut resimlerden hoşlanan arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir. 15-Bu cihaz hakikaten satılıktır. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Süper Çok doğru bir iletişim yöntemi... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 24 Eylül 2008 Paylaş 24 Eylül 2008 Hay yaşa şimdi Oktay gelmişti zaten aklıma . O kim len? Okyay olur kendisi ama ben ona hep Oktay derim , o da öyle söylememi istiyor hep İlahi Selehattin..Aklıma vizontele geldi.. ''feri cansel'e benziyor diye ben feri diyorum. asıl adı gülşen. arkadaşları münnevver diyor. yalniz kaldığımızda kuzu diyorum'' Yorum bağlantısı
Recommended Posts