İçeriğe Yönlendir

İlginç ve Komik İlanlar

Okyay Pay

Recommended Posts

Arda Bülent Güzel

GLi km sıralamasında 1.ve 2. sıradalar :)

ve 645 bin km yapmış araç Lpg takılmamış. Buda güzel. Mondeo 345 bin alınırmı sorusuna güzel cevap 645 bin.[emoji16]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

araçlar galericilerin elinde nasıl daha pahalı hale geliyor, size bir örnek. araç aynı araç, bir de sürücü koltuğunun üstüne bi naylon koymuş, poşetleri bile çıkmamış diye satmaya çalışıyorlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-o-ayarinda-tata-vista-sadece-6000-km-de-orjinal-241636355/detay

D9099m.jpg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-tata-vista-1.3-tdi-aura-abs-hatasiz-boyasiz-6-000-km-de-sifir-239632199/detay

NWRWrQ.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy
(düzenlendi)

aradım sordum, neden "telefon ile arasın" diye belirtme ihtiyacını hissettiniz dedim, bazıları hesap makinesinden aramaya çalışmış, karışıklık olmuş. cabbar abimiz de olayı netleştirmek için öyle yazmış.  :crazy:

tarihinde Serhat ipeksoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Arka taraf vipmiş len. Ha bi de, aracın her şeyi orijinal demiş ya, merak ettim 1986 model zenonları ben şimdi. ;)

orijinali neyse o şekilde toplanmış, motor değişmiş, şanzıman değişmiş, boya değişmiş, jant lastik değişmiş, müzik sistemi değişmiş, farlar değişmiş,

amaaa araçta değişen yoktur, özel toplanmıştır ve orijinaldir.  :D  

şu adamın açacağı değişensiz, boyasız, orijinal ilanı daha samimidir bence  :yes:

2Nvb0O.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Arka taraf vipmiş len. Ha bi de, aracın her şeyi orijinal demiş ya, merak ettim 1986 model zenonları ben şimdi. ;)

Full orjinal ama boya takıntın varsa arama abi :)
Yorum bağlantısı

VIP derken bizim kültürümüzü yansıttığı için olabilir mi acaba...

Bizim kültürümüzü aracın neresi yansıtıyor acaba? 

Yorum bağlantısı
Alper Doğan

Bu Aslan ise bizimkiler ne ? :D

Motor aynıysa onlarda aslan:-)
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bizim kültürümüzü aracın neresi yansıtıyor acaba? 

Koltukların üstündekileri gördükten sonra kültürümüzü yansıttığını düşünmüştüm.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...