İçeriğe Yönlendir

İlginç ve Komik İlanlar

Okyay Pay

Recommended Posts

Hayrettin Bahadir

Dişçi adama kepçe ne alaka  ?  :D

Büyük ihtimalle fırıldak bir ortak bu iş çok karlı diyerek kandırdı soktu adamı bu tezgahın içine  :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Büyük ihtimalle fırıldak bir ortak bu iş çok karlı diyerek kandırdı soktu adamı bu tezgahın içine  :biggrin:

Kekledikleri belli canım  :D

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

millet iyice bo.. suyunu çıkardı artık 

bu araba ne şimdi ben bir türlü anlamadım. scirocco mu eos mu. bi öyle yazmış bi böyle yazmış. 1.4 motor scirocco yu işaretlemiş. 1.6 eos yazmış. neredeyse aynı fotoyu deli yükler gibi 19 kere yüklemiş. şu anda vw sitesinde sıfırı 80.000 lira olan 8 yaşındaki arabaya 95.000 lira istiyor, bilmem ne. insanlar çıldırmış arkadaş. bir de fan boyluk yaparlar tırtline arabalarına  :angry:  :bomb:

Yorum bağlantısı

millet iyice bo.. suyunu çıkardı artık 

bu araba ne şimdi ben bir türlü anlamadım. scirocco mu eos mu. bi öyle yazmış bi böyle yazmış. 1.4 motor scirocco yu işaretlemiş. 1.6 eos yazmış. neredeyse aynı fotoyu deli yükler gibi 19 kere yüklemiş. şu anda vw sitesinde sıfırı 80.000 lira olan 8 yaşındaki arabaya 95.000 lira istiyor, bilmem ne. insanlar çıldırmış arkadaş. bir de fan boyluk yaparlar tırtline arabalarına  :angry:  :bomb:

Araç bildiğimiz eos, belliki sağlam kaza yapmış sonradan güya keyfe keder sciroccoya çevirmişler yersen papaz eriği işte :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Sayın Eren Bey;

Lütfen mesajlarımızın tamamını büyük harfle yazmayalım. Büyük harfle Yazılan mesajlar Internet dilinde bağırmak anlamına geliyor. Bilginize.

Saygılarımla.

FordClubTr Yönetimi'nden Mehmet Kaya [emoji8][emoji8]

[emoji106][emoji23][emoji106][emoji23][emoji106][emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Sayın Eren Bey;

Lütfen mesajlarımızın tamamını büyük harfle yazmayalım. Büyük harfle Yazılan mesajlar Internet dilinde bağırmak anlamına geliyor. Bilginize.

Saygılarımla.

FordClubTr Yönetimi'nden Mehmet Kaya [emoji8][emoji8]

[emoji106][emoji23][emoji106][emoji23][emoji106][emoji23]

Ben yazmadım ilan sahibi yazmış. Ben ctrl+c , ctrl+v yaptım sayın moderatör abim :biggrin::D
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ben yazmadım ilan sahibi yazmış. Ben ctrl+c , ctrl+v yaptım sayın moderatör abim :biggrin::D

Yapma o zaman [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı
Semih Güney

Eos tan çok daha güzel olduğu kesin ama bunu aldıktan sonra satmaya kalkılırsa nasıl anlatılır durum bilemedim malum insanımız lokal boyadan bile nem kaparken önü komple değiştirilmiş araç nasıl anlatır orası meçhul :)

Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun

geç kaldınız burada paylaşıldı  ;)  :p

pardon  :rolleyes:  :rolleyes:

Konu silinebilirse güzel olur arkadaş paylaşmış daha önce.Pardon  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Facebook'da görmüştüm. Ön kısım tamamen değişmiş, panel ve bağlanan tüm parçalar. Bazı kısımlarda traşlamalar vs. 

Bence süper emek verilmiş. VWler bu konuda esnek zaten. eski makyajsız CC'yi makyajlıya çeviren de var hatta aynı mahallede oturuyoruz. Mocha mat kahverengi air'li CC. 

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Motor TSI değilmiş boşuna emek bence, 2.0 TSI ile efsane olurdu.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

pardon  :rolleyes:  :rolleyes:

Konu silinebilirse güzel olur arkadaş paylaşmış daha önce.Pardon  :good1:

Konunuz birleştirilmiştir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...